Söndag - Vacation

Var ett tag sedan jag skrev nu.. Fy skäms på mig men det har varit mycket på gång nu!

Var i Tyskland förra veckan - Grymt kul!
Var jättekul att få träffa Isabel igen och hennes familj. Hennes föräldrar var jättetrevliga, pappan berättade en massa historier medan mamman var en typisk tysk hemmafru som bakade jämt typ ^^
Vi åkte runt o var typiska turister i Lünenbrg, Hamburg o Lübeck, men mellan guidade turer o stora kyrkor så flummade vi runt en hel del. Vi var 10 svenskar som åkte till varsin tyskutbytes student, o hela gruppen var ett jättehärligt gäng. Det blev singstar kväll med tyska o engelska låtar, middagar med familjen, filmkväll o fester o en massa annat. "Ikväll skau spliiten flööda" för att citera vår tyska festkille Mauritz var ett tema på en av kvällarna ^^ Sedan blev det lite tyska lektioner, matkväll med alla i skolans matsal, volleybollturnering och "tysk TV kväll" med Isabel.. Allting är dubbat på tysk Tv så jag o Isabel bestämde en kväll för att kolla in Greys Anatomy, Desperate Housewives och Private Practice.. Jättefult med tyskröster, men förstod faktiskt mer än vad jag trodde =P 

Grymt kul iaf :) Orkar inte berätta allt nu, men det blev en lyckad vecka.

image1
Hela gruppen i Lünenburg :)




Sedan kan jag sammanfatta veckan med "Purple Aura" , plugg, vårvärme, födelsedagskalas hos Jimmy och det numera speciella datumet 25/4.


Dagens låt - Vacation, gammal låt med Simple Plan :)

Tisdag - There's a class for this

Helgen var mycket lyckad, Sara och Måns kom till kvartsfinal i danstävlingen i Jönköping. De var jätteduktiga, o de har bara dansat tillsammans någon månad. Stolt över min lillflicka :)
Sen så släppte moster Carina en liten mindre bomb... Hon o Stephen har gift sig! I hemlighet för alla, när de var iväg på semester på Gran Canaria. Fattar inte hur de lyckades få barnen Axel o Alma att hålla det hemligt, måste mutat de med mycket godis eller något. Men det kom som en stor överaskning för oss alla, jättekul! Så i fredags hade vi "mini bröllopsfest" hos mormor för de nygifta :)

Hade min troligtvis sista barngymnastiklektion idag, lite sorgligt. Det är egentligen i två veckor till, men i nästa vecka är jag i Tyskland hela veckan o veckan efter det så har jag utbildning på mitt nya(!!!!) sommarjobb. Så idag var sista gången.. lite sorgligt faktiskt. För Helena ska inte har dem mera o jag tror inte jag tar dem helt själv. Visst jag skulle klara det.. men frågan är om jag kommer hinna det.. Nu med det nya Aditrojobbet o sen med eventuellt en plats i kåren.. Så jag kommer nog inte ha tid :(
Men vi var lite stolta över dem idag, de har förändrats o växt så mycket alla barnen under året. De är jätteduktiga på att ta instruktioner, alla är med o plockar fram, de kan till o med leka datten nu, och även ta o datta varandra! ^^ För innan så sprang alla bara runt åt samma håll i en cirkel runt i gympasalen ;) Även lilla Lisa har blivit så mycket tuffare, innan när de skulle svinga sig i repen så fick nån av oss fröknar ta o bära upp henne till repen, svinga över henne och sedan bära ner henne ^^ Nu är hon skittuff o gör allt =P Är lite stolt över mina stökiga små barn!

Dagens låt - There's a class for this med Cute is what we aim for :)

Fredag - Thank you

Sitter och har tråkigt på fotolektionen, jag har äntligen tagit mina foton till "låtarbetet" så nu måste jag bara skriva utvärderingen. O det är verkligen det tråkigaste som finns... varför tog du bilden så här bla bla bla... räcker det inte med att bilderna blev bra ;)

Har äntligen börjat få tillbaka min röst. Jag låter inte som en femtio årig man som är bakfull efter att ha druckit en massa whiskey iaf ;) :P Skulle ha hört mig igår på sista lektionen i skolan, lät inte som jag längre ;) Men med den turen som jag har så har jag lyckats få ögoninflamation nu istället ^^ Jätteroligt, övervägde till och med att bara sminka mitt ena öga ;)

Så i helgen nu blir det jönköping, Sara ska tävla för första gången i en stor tävling med Måns. De är grymt söta tillsammans och de är verkligen jätteduktiga. Så det ska bli grymt kul att få se dem tävla. Får se hur det går ;)
Fast först blir det att fira moster som fyller 40 hemma hos mormor ikväll, skulle väl egentligen gått ut ikväll.. men jag o Bex dissade vår tvåmannafest ;) Får bli nästa fredag istället för då ska fler med iaf!

Dagens låt - Thank you

Tisdag - Goodbye

Så himla genomförkyld nu! Har väl mina fyra kuppaner att tacka sedan vår mini roadtrip till Karlskrona i förra veckan. Men det var grymt kul, trots att vi satt o snorade o nös i kapp ^^

Fick en tillsägelse av Bex att blogga, så det är väl bara att lyda order ;)

Hade både Aditrointervjun och intervjun hos Kåren idag. O jag tror att det gick hyffsat bra på båda intervjuerna, hoppas det iaf ;) Vissa kallar mig galen att jag ens söker till kåren. Men vad fan, jag har bara ett år kvar på Stagg, så varför inte göra det sista året speciellt ^^ Kårens årsmöte är nästa vecka, så då får ni komma o vara supporters ;)

Nehe.. jag hade väl egentligen inget särskilt att säga. Allt är som vanligt ungefär. Jag träffade C i torsdags, Bex o jag är helt festgalna (trots att det kanske bara bli tvåmanna fest på fredag), Adam är stressad som vanligt över allt skolarbete, o jag är väl jag.. Vad det nu betyder ^^

O vad köper man till en 18 åring som man gillar????

Dagens låt - Goodbye med Spice Girls, hittade den förrut ^^ Snacka om heligt 90-tal =P