Tisdag - Regn o mera regn

Skulle bara säga att vi lever o ha det bra! Bilder får ni imorrn, när jag ha samlat in alla bilder som tagits under dagen :P Jag tog idag med mig familjen till New York! Dessvärre bjöd storstaden på pissväder så vi var dygnsura när vi kom tillbaka hem. Men de fick iaf se Time Square, vi gick runt 5th avenue, såg stadsbiblioteket, Empire State building mfl och vi försökte även få biljetter till Broadway musicalen The Lion King. Vi stod ute i kylan i en halvtimme innan vi fick veta att det inte fanns några biljetter kvar... lite surt. Men förhoppningsvis ska vi kunna få biljetter till en annan dag. Skulle verkligen vara underbart o få se den.

När vi kom hem så gjorde vi tacos hela bunten (fy bubblan så gott det var! "Svensk" tacos för första gången på 8 månader, I was in heaven!) o vi satt sedan o snackade massa skit med värdfamiljen. Min familj älskar dom, så allt går super. Barnen har visat sig på deras allra sötaste humör, o allt är toppen. Imorrn hoppas vi på bättre väder, o så imorrn ska jag försöka hinna jobba lite också. Så då ska de alla få se hur det är o ha hand om tre Sawin barn ;) Kan nog bli kul. Puss o kram på er!


Måndag - 1st day

Det har varit en fullspäckad dag. Familjen har inte fått en lugn stund. Min värdfamilj har attackerat dom på olika vis, o visat sina allra galnaste (men rätta) sidor ;)

Efter att barnen kom o väckte oss på morgonen, så blev det frukost o mys med barnen. Sedan så åkte barnen iväg o jag tog med mig gänget till köpcentrumet. Vi åkte även o kollade på lite stora fina, amerikanska hus :P Vi blev sedan bjudna på middag hos min värdpappas föräldrar. Var jättetrevligt o vi hade en lyckad första dag :)

Här kommer dagens bilder!


Pappa var i himmelriket bland alla kepsarna. (Han samlar på kepsar, o har alldeles för många redan :P)


Hela högen på lunch på köpcentrumet, som de inte alls tyckte var så litet, som det egentligen är :P Inget är litet i USA helt enkelt.


Jossan o Blake hemma på middag hos farmorn o farfarn


Shane har hittat en ny idol, min bror ;) De spelade fotboll på morgonen o efter det var Shane helt galen i honom. O här så hade hon målat en teckning till honom, o självklart fick han en liten kram också.





Sen blev det present öppning! Familjen hade med massa presenter, till den andra familjen, haha. Förvirrande det där, för det är ju båda mina familjer på nått sätt :P



Andi fick en jättefin kalender med bilder på mig o barnen inför nästa år, så hon inte skulle sakna mig allt för mycket som hon sa ;) Hon försöker fortfarande få mig o stanna här, o nu försöker hon övertala familjen o låta mig göra det, haha. Men aaa vi får väl se hur det blir. Hem kommer jag väl nån gång.


Baby Blake fick en söt sverigedräckt o barnen fick bland annat Pippi saker. Riktigt lyckat! De blev jätteglada. (Tack farmor för presenterna!)


Cameron fick en riddardräkt så nu kan han vara Shanes prins istället för o alltid vara prinsessa :P


O Baby Blake blev ett litet blåbär ;)


Shane hade på kvällen en utav hennes mycket fina "shower". Vi skrattade så vi tjöt när hon drog upp bror o syster o ville att de skulle göra trix med henne. Hon är så söt.

Nu blir det sängen! Godnatt Sverige!

De är här!

Lite sent, men jag lovade mammy att jag slängde in en uppdateringar här, så alla hemma i Sverige vet om att de är här! Familjens resa gick jättebra o alla var trötta men glada igår när jag o Andi hämtade upp dom. Nu är klockan halv åtta på morgonen o alla är redan uppe. O vet ni varför? Jooo, för klockan sju kom Andi o barnen när o sjöng, väsnades o hoppade i sängarna :P Japp, så är det när man bor hos familjen Sawin! ;) Mamma o Pappa, som bor hos mina värd morföräldrar sover säkert fortfarande, men kommer nog snart hit också.
Nu blir det frukost!

Söndag - 58 minutes

Det är nu mindre än en timme kvar innan familjen landar på amerikansk mark! Jag fattar det verkligen inte! För första gången på 8 månader kommer jag nu få krama om dem igen. Låter säkert väldigt löjligt sentimentalt, men det ska verkligen bli så underbart! Det konstiga är bara att jag har inte alls haft mycket hemlängtan under min tid här, men nu när jag vet om att det är så lite tid kvar så har jag världens konstigaste hemlängtan. Väldigt konstigt, för nu vet jag ju om att jag ska få se dom snart :P 

Men jag vill verkligen bara åka till flygplatsen nu, nu, nu!!!


Lördag - Fest

Gårdagens mys med ett gäng DVD-filmer, o "jag bryr mig inte alls kväll" byttes snabbt ut mot en hemma fest. Klockan 9 ringde Meike o sa, get ready, we are going out! Så vid tio-tiden var vi hos Mario o Gustavo igen (kompisarna vi hängde ihop med förra helgen) o redo för party! O kvällen blev riktigt trevlig, vi saknade dansen, men förrutom det så var kvällen lyckad :) Efteråt så åkte vi hem till en av killarna, där vi åt den ultimata "dagen efter"-maten. Det var allt onyttigt du kunde tänka dig i en måltid. Det var en macka med pommes, kebabkött, chicken nuggets, sallad och massa dressing. Det var som om att direkt föra in kolesterol i din kropp, haha. Men gott var det ;)

Nu är klockan strax efter ett, o jag o Meike har precis ätit frukost ^^ Den ultimata slappa lördagen. Ska iväg en runda till Walmart nu, sen ska jag städa o fixa iordning. För vet ni vad, imorrn kommer familjen ;)








Gustavo var i himmelriket ^^


Fredag - Jersey Shore

Det blev dåligt med uppdateringar igår, jag vet! Det är så att jag får dåligt samvete, haha. Men jag var på språng hela dagen igår så bloggen var inte direkt på min prioritetslista. Det blev först college på förmiddagen o efter det åkte jag till barnens mormor o morfar, o hjälpte dom att ta hand om mina tre bussungar då min värdmamma var o jobbade. Sen blev det o skaka rumpa som vanligt på zumban på kvällen med Meike, riktigt kul pass var det :)

Helgens planer är inte helt klara. Kanske blir det ett besök till stranden längs Jerseys Shore.
O ja, det är samma ställe som MTVs nya serie utspelar sig. Jag såg att den hade kommit till Sverige nu :P O det har varit jättemycket snack om denna serie, som är om ett gäng festglada, helt galna, alldeles för solbrända utseendefixerade roomates som lever loppan vid Jersey Shore. Här i New Jersey har folk varit sura o arga över att dessa åtta helt skruvade människor representerar hur folk från New Jersey är, då det inte riktigt visar sanningen. Visst det finns festprissar o de håller vanligtvis till vid Jersey Shore, men det roliga är ett de som är med i programmet inte ens är från Jersey! De flesta kommer från New York :P


Men iaf! På söndag kommer äntligen familjen! O innan jag ska hämta upp dom på flyplatsen så blir det o fira passover, början till den judiska påsken, tillsammans med min värdmammas familj. Ska bli riktigt trevligt :)

Oj! Nu är Blake vaken! Puss o kram på er, så hörs vi senare!

 


Onsdag - Vad är det för land jag bor i!?

Har varit en lång dag idag. Mycket lek o bus o vi har haft massa folk i huset hela dagen. Min källare är nästan helt klar! Cameron har smygit ner dit hela dagen o dansat till spansk musik med sina nya amigos, haha ;) Men det blev riktigt fint faktiskt! Ny heltäckningsmatta o ljusa fina väggar :) Hoppas på att kunna flytta in igen i kväll eller imorgon. Ska bli riktigt skönt o ha tillbaka min säng och mitt egna lilla krypin. Det har gått jättebra o vara utan rum, men det ska bli skönt o ha lite privacy igen.

Förresten... Kommer ni ihåg för några veckor sedan då min ett-åring Cameron blev inlagd på sjukhuset för att han fått ett elakt magvirus? Han var på akuten under en halv dag ungefär, o fick dropp och de tog lite blodprov o så. Idag kom räkningen från det besöket. Tack o lov så har min familj en jättebra sjukförsäkring så de behöver inte betala någonting, men kan ni gissa hur mycket detta skulle ha kostat om de inte hade haft sjukförsäkring?
 
2800 dollar. Alltså närmare 20 000 kronor!!! Det är helt jävla sjukt! (Ursäkta utbrottet) Men vad är det för sjukt land som kräver att deras invånare ska betala 20 000 för ett litet ynka besök på akuten! Det kostar över 7000kr att bara få komma dit, o ha någon göra en liten undersökning. Helt sanslöst! Tänk hur detta drabbar både vanliga "svensson-familjer" och de som är fattiga. En blindtarms operation eller några brutna ben skulle ju kunna ruinera en hel familj som är utan bra försäkring! Helt jävla sjukt. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag aldrig kommer behöva besöka läkaren under tiden jag är här. Fy bubblan!

Men nu över till något lite roligare! Dagens bilder ;)





































Baby Blake har precis lärt sig o sitta upp själv :) Så himla söt. Men desto mer rörlig! Det är en riktigt utmaning o byta blöja o klä på honom kläder numera. Jag har blivit proffs på att sätta på blöjor uppochner då han alltid rullar runt på mage, haha.


Vi ser helt galna ut båda två, men det bjuder vi på idag ^^


Bus i soffan


Den här bilden hade varit jättesöt om Blake inte sett helt vettskrämd ut o om dreglet inte hade varit mellan dem, haha. Men det är mina dregelpojkar det ;)








Nu ikväll gjorde vi våfflor! Svensk våffelsmet men på amerikanskt vis! En riktigt hit! O det är ju faktiskt våffeldagen imorrn, eller är jag helt ute o cyklar?

Video clip with Cameron and Blake



Den här videon gör min dag! Mina två värdbarn badar tillsammans för första gången, o lille Blake kan inte sluta skratta åt storebror Cameron. Så underbart söta!

(Det är min värdmamma Andi som filmar, o ja, jag har tillåtelse av dom att lägga upp den här)

ENJOY ;)

Måndag - Iiihh play with me!

Nedräkningen har verkligen börjat! Idag är det bara 6 dagar kvar innan familjen landar på JFKs airport i New York. Ska verkligen bli så kul o ha dem här i två veckor. Kan det inte vara söndag kl. 7 typ NU!

Efter sommarvädret i helgen så är det grått o tråkigt idag. Alla barnen är hemma idag så det har varit fullt ös hela dagen. Har också haft alla tre barnen själv mesta dels av tiden, så jag lär somna utan problem ikväll :P Hålla alla upptagna o glada är ganska svårt faktiskt. Imorse när Andi var o tränade lekte jag Baby/Dogie/Store/HideAndSeek och matade Baby Blake samtidigt. Det är multitasking det!

Har nu fått bilderna från utekvällen i lördags! Så det bjuder jag på idag ;)
















Söndag - Så här dagen efter

Gårdagen var verkligen så himla lyckad! Jersey City under dagen med Meike, superfin utsikt över New York i Liberty State park o sedan shopping. Solen sken o allt var verkligen super mys!




På kvällen mötte vi upp två killkompisar som tog oss till en hooka bar. O det var verkligen en upplevelse :P Men gud vad trevligt! En hooka bar är nämligen en bar, där man istället för o ta en öl eller två, röker vattenpipa! Vid varje bord finns tre eller fler vattenpipor, o på menyn finns det inga flottiga pommes, utan massa olika smaker man kan röka. Fanns verkligen hur mycket som helst o välja på, så himla coolt! Vi valde iaf ut två olika smaker, varav en smakade typ som gummibjörnar :P  

Vi var på hooka baren ett bra tag innan vi åkte till ett houseparty, men vi stannade inte där så länge då vi kände oss inte riktigt hemma med detta gäng. Utan vi hamnade istället hemma hos en av killarna o kollade på skräckfilm :P O fy fan vad läskig den var. Abnormal Activity tror jag den hette, o den var inspelad som en egen homevideo, om ett par som blir hemsökta av en demon/ande. Den var verkligen läskig då allting är verklighetsbaserat. Men alla som är intresserad av det "övernaturliga" eller kanske väldigt skeptisk till det, bör definitivt se den.

Nu ska jag ut i solen igen!





Ellis Island och Frihetsgudinnan. Det var här alla emigranter gick i land när de först kom till USA.












An apple by the Big Apple ;)








Lördag - Sommar

Sitter just nu o äter min frukost! Havregrynsgröt ihop blandat med russin, kanel, en klick jordnötssmör, och banan. Riktigt gott faktiskt! Tänkte ge er en bild först men insåg ganska snabbt att det såg ganska äckligt ut, haha. Så ni får vara utan bild helt enkelt :P

Solen skiner iaf utanför fönstret! O det är riktig sommarvärme här! Helt underbart! 19 grader igår, o dagens weather forcast är tom. ännu bättre :) 23 grader!!!

Såg på aftonbladet (lite ironiskt) att lördagen skulle bli den varmaste dagen hitills i år hemma också. Men då var det istället 10+ o man såg bilder på massa snö och folk som gick omkring i vinterjacka o mössa :P Här är det just nu shorts o linne ^^ Men iaf. Så dagen till ära ska jag o Meike till Jersey City! Ska till liberty park, där man kan få en riktigt fin utsikt över NYC skyline och sedan efter det ska vi åka o shoppa. Ikväll blir det BBQ o utgång med ett gäng kompisar. Can't wait!


Bounce!

Här kommer bilderna från gårdagen!






"Shane can you smile!?" Min sötis tjejs mycket fina leende, haha. Förstår ni nu varför man måste ta spontana kort av henne :P



























Torsdag - Pick a bed

Har haft en helt underbar dag! Tankte inte ge er sa mycket info just nu, da jag ar hos barnens farmor o farfar just nu. Har hjalpt dom nu i kvall, o jag o barnen ska sova over har. Sa lanar just nu deras dator, sa darav bristen pa de dar bokstaverna jag just nu inte kan skriva :P

Men imorrn nar jag kommer hem tankte jag ge er massa nya bilder! Jag, Shane o Cameron studsade som galningar idag i var lilla hoppborg. O jag forsokte ocksa ta kort samtidigt :P En utmaning, men fick nagra riktigt sota bilder faktiskt! Sa det tankte jag bjuda pa imorrn nar jag ar tillbaka vid min dator. Min dator ar val dock det enda som ar "normalt" hemma. Mitt rum ser ut som ett tredje varldskrig! Seriost, jag kan inte komma fram till nagonting. Jag skulle ga till gymmet idag, men jag kunde inte hitta mina traningsklader i all rora, o jag hade ingen aning om var mitt natduksbord stod, sa jag kunde inte hitta mitt gymkort eller min ipod :P Kul kul! Sa darfor ska jag sova har i natt. Jag byter sang ofta nu for tiden :P

Onsdag - Om allt o inget

Idag när jag var med Cameron på Gymboree så trodde jag att jag hörde någon prata svenska. Jag var liksom inte säker, för på nått konstigt sätt är jag så van o höra engelska nu att jag inte ens tänker på det. Engelskan kommer så naturligt nu att jag inte märker om någon pratar svenska eller engelska. Det är samma sak på nått konstigt sätt :P Men aaa, iaf. Det var en mamma där som pratade svenska med sin pojk. Så jag kom fram o frågade om hon var från Sverige. Men det visade sig att hon faktiskt var amerikan, men att hon bott i Sverige i två år, o att hon nu försökte lära sin son svenska. O han pratade nu mer svenska än vad han pratade engelska. Tyckte jag va lite coolt ;) Men eftersom mamman bara bott två år i Sverige o inte direkt lärt sig alla ord, kom hon fram till mig några gånger o frågade vad saker hette, typ som rutschbana :P Jag vet inte riktigt varför jag berättar detta, men jag tyckte det var lite coolt :P


Efter att jag o Cameron varit på gymboree åkte vi till parken o var där i några timmar. Jag gick med honom i vagnen o så lekte vi på lekplatsen ute i solen. Jättemysigt!

När vi kom hem så hade min värdmamma bjudit in några utav grannarna, så 6 andra barn var här o lekte. Vi satte upp en stor hoppborg på vår altan o alla barnen hade superkul. Det var nästan som vi hade kunnat öppnat ett eget dagis :P

Nu sitter jag här o kollar på avsnitt av Greys anatomy o One Tree Hill. Sen blir det sängen. O jag ska sova i Shanes säng i natt, haha. Jag, lilla sjöjungfrun och de tusen olika gosedjuren i hennes säng kommer ha det jättemysigt ;) Godnatt New Jersey! Godmorgon Sverige!

 


Tisdag - Baseball

Har varit en riktigt bra dag idag, trots att den började alldeles för tidigt. Inte riktigt medvetet, men eftersom jag numera bor på soffan så vaknade jag runt 5 tiden samtidigt som barnen. Äckligt tidigt är vad det är!

Efter att Andi tagit med hela gänget till dagmamman åkte jag till college. Fick reda på våra poäng på våra midterms test, två fin fina A:n blidde det. Riktigt stolt över mig själv är jag ;) 

När jag kom hem så sken solen o det var riktigt härligt ute. Så jag tog med mig lille baby Blake ut på en runda i vagnen. Riktigt mysigt.


Jag o Blake innan vi begav oss ut i solen :)


O jag har även bokat min resa till CALIFORNIEN idag!!! Iiiihh!!! Allting har ordnat upp sig så jag ska åka med min tyska kompis Steffi och hennes kompis som bor i DC. Ska bli så himla underbart! Så den 5 augusti åker vi mot San Franscisco o massa äventyr!!! Can't wait!

Men åter till min dag ;) När barnen kom hem från dagmamman så gick vi hela gänget ut o spelade baseball :P Gick väl sisådär kan jag väl säga, men kul hade vi det iaf! Försökte knäppa lite fina kort samtidigt, gick väl sådär, men här får ni dagens bilder iaf!





Shane var inte så jätteduktiga på att svinga baseballträt så det var nog ett bra val av Cameron att ha på sig cykelhjälmen, haha




O när Shane väl lyckades träffa bollen spang vi homeruns runt jeepen, haha.





 


Måndag - Pepp!

Pepp, pepp, pepp!!! Det är inte ens två veckor kvar innan familjen kommer hit. Can't wait! Pratade med hela gänget idag över skype och de fick även prata med min värdmamma Andi. O jag tror de verkligen förstår nu hur helgalen hon är, haha. Hon "grillade" min bror och hans flickvän Amanda, haha. Flummade o var på typiskt Andi humör. Men hon är minst lika förväntansfull över att ha familjen här som jag är :) Ska bli så himla underbart o ha dem o kusinerna Jessica o Josefine här i två veckor!!!

Jag har också börjat peppat för det här: The bamboozle roadshow!!! De har typ "springbreak" på ett av de stora nöjesfälten här i New Jersey i sommar, o jag ska lätt dit! Artistlistan är mer eller mindre underbar. O då blir det även o se simple plan för tredje gången, haha :P Men jag är pepp, pepp, pepp!!!


Bildbevis

Så här ser min källare ut just nu! HELT SJUKT! Jag har inge golv, alla saker står huller om buller, de har fått öppna upp vissa väggar för o ta ur blöt isolering... o aaa... Det blir soffan i natt igen som ni kanske förstår!











Söndag - Remember Me

Har precis varit o simmat några längder i min pool. Väldigt uppfriskande ^^ Nee... skämt o sidor. Vi har just nu två "water guys" nere i källaren som håller på o riva bort heltäckningsmattan för o få bort all fukt. Dessvärre har de visat sig att vår försäkringen inte kommer att täcka för detta... Så vattnet har ställt till med en hel del.

Min dag har annars varit lugn. Jag har au pair möte i eftermiddag, så vi ska gå o bowla. Ska även ta med mig Shane dit, så hoppas på att det kan bli kul :)

Igår så var jag o några kompisar o såg filmen "Remember Me". Så himla bra! Jag vill inte avslöja allt för mycket utav handlingen, men den var väldigt vackert och man behövde både hålla sig för skratt och ha tillgång till näsdukar. Kan verkligen rekommendera den. Det är en film som lämnar spår efter sig. O jaa... gud jag vet inte ens hur jag ska förklara det! Se den bara helt enkelt!


Första bilden från festen i fredags. Har inte fått så många ännu, men här är en iaf!


Lördag - Nån som vill ta en simtur?

Jag har fått en egen swimmingpool! I mitt rum!!! Det är värsta regnovädret här just nu o hela min källare är vattenfylld! Det är verkligen massa vatten överallt! Man sjunker ner flera centimeter när man går på heltäckningsmattan, golvet i badrummet är helt täckt med vatten, o plastgolvet i mitt rum liksom "flyter ovanpå" själva golvet. Mycket härligt!

Jag o Meike var på köpcentrumet när mina värdföräldar ringde o berättade att det hade kommit in massa vatten i källaren. Tack o lov hade de upptäckt det i tid, så de hade kunnat rädda alla mina saker o de elektronikprylar som stod på golvet. Så just nu har jag två vattenpumpar som jobbar för fullt för o hålla vattnet "under kontroll". Men i natt så blir det o sova på soffan, då det är omöjligt o vistas i källaren. O kanske under några nätter till, då regnovädret tydligen ska fortsätta enda tills på måndag (!!!!)

Men tydligen är vi inte ensamma om detta problem. När Andi ringde försäkringsbolaget berättade de att de fått in massa samtal under dagen angående stora vattenskador. Vissa vägar är avstängda på grund av att de är helt under vatten. O på köpcentrumet stod det hinkar lite varstans då de tydligen hade problem med läckor i taket. Mycket kul med regnväder...

Lördag - Party, party

Efter mitt lilla "meltdown" igår (något som fortfarande finns kvar, aaaahhh) så blev det fest! Födelsedagsparty för nån kille jag aldrig träffat, haha. Men aa, vem bryr sig egentligen ;) Riktigt lyckad kväll iaf! Var hemma halv sex imorse, så det säger väl ganska mycket om hur kul vi hade det :P

Var en hemmafest i en källare, med massa mixat folk. Riktigt kul. O såååå typiskt amerikanskt (om man bortser från den latinska dansen framåt småtimmarna, haha). Några av de amerikanska killarna går på ett college i närheten o de känner varandra genom att de tillhör samma sorority, ni vet de olika föreningarna/klubbhusen man tillhör på college som vanligtvis har olika grekiska namn. Så de höll på med massa konstiga sorority ritualer för födelesedagskillen, haha. Man dricker ur de klassiska röda plastmuggarna från en öltunna, spelar beerpong och allting är nästan lite läskigt likt en amerikansk tonårsfilm :P

Nu ska jag o Meike ta tag i våra liv igen o åka iväg för lite shopping! Festbilder får ni lite senare! :) Puss o kram!

Fredag - Hopplöshet!

Det här gör mig galen! Vad ska jag göra? Känner bara för o ge upp helt! Åhh... jag blir så trött på allt! Nu visar det sig att Meikes värdfamilj inte kan låta henne åka ifrån dom tidigare. Så vi kan inte ta vår resa till Californien i augusti. Detta innebär att jag har ingen o resa med längre! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. En annan kompis ska också göra samma resa som jag o Meike vill göra, men hon åker ett annat datum... ett datum som är för sent för mig. För jag måste nämligen lämna USA senast den 27 augusti, innan mitt visa går ut. O den resan som de ska göra är klart den 28.... jag vet verkligen inte vad jag ska göra!? Resa ensam???

https://www.intrepidtravel.com/trips/SOCD



Torsdag - Work out day

Det är spring break denna veckan, så jag har faktiskt varit ledig hela dagen idag :) Underbart skönt! Så jag o Meike passade på o vara riktigt duktiga idag (eller helt dumdristiga?) Vi har spenderat runt 4 timmar i gymmet idag :P Vi började med o gå på water aerobics på morgonen. En upplevelse kan jag lova ^^ Vi var definitivt de yngsta där, det var bara tanter långt över 50 som var där, haha. Men det var faktiskt kul! Lite som ett kafferep med söta tanter som är rädda för o få sitt hår blött :P Men det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde. Så efter det simmade vi ytterligare en stund innan vi åkte hem till Meike för o äta lunch o bara ta det lugnt :)

Senare på kvällen åkte vi tillbaka till gymmet. Gjorde först en class där man bara tränar magen i 30 minuter. Jag var död efteråt! Men trots det så gjorde vi en timme body pump (styrketräning med vikter, skitjobbigt) och ytterligare en timme Zumba :P Jag är såååååå trött! Varje liten muskel kommer skrika i min kropp imorgon :P

Nu blir det definitivt sängen! Förhoppningsvis kommer jag ur den också imorrn bitti :P

(Jag pratar alltid om att jag går på Zumba, så här får ni en liten titt på vad man gör under en Zumba lektion! Det är en väldigt rolig o annorlunda workout!)


Onsdag - A day in the park

Har varit en riktigt fullspäckad dag idag :) Jag o Cameron var först på gymboree. Sedan så mötte vi upp Meike o hennes "bebis", hunden Luna, i parken. Busade en massa, åt bagels ute i solen o gick en promenad med Meike. Så vi hade en riktigt mysig dag :) Cameron var helt slut när vi kom hem. I vanliga fall hatar han att lägga sig för en tupplur på eftermiddagen, men idag bad han om det så fort vi kom innanför dörren :P

Lille baby Blake har fått sin första tand! O det var jag som upptäckte det! Så enligt amerikansk tradition (konstigt New Jersey påhitt??) så måste den som ser en bebis första tand också köpa barnets första skor :P Så jag antar att jag får börja leta efter några riktigt fina skor till charmtrollet.

Nu ikväll har det blivit ganska lugnt. Jag jobbar fortfarande då Andi är o tränar. Men jag klagar inte. Jag njuuuuuter av varje sekund jag har här!

Här kommer dagens bilder!


Jag hade mycket cream cheese i min bil efter detta kan jag lova :P

 


Sedan åt vi resten av våra bagels vid lekplatsen :)



På promenad :)
















Tisdag - Promenad

Kom precis in efter att ha varit ute o gått med Baby Blake i solen :) Riktigt härligt. Jag vet att jag tjatar om de härliga vädret, men 15 plus i mars kan man ju verkligen inte klaga över! Så jag drog med mig Blake ut i vagnen, för o ta en lång promenad. Förra gången jag tog med honom ut gallskrek han hela promenaden, men idag gick det mycket bättre. Han satt (mesta dels av tiden) o pratade med sig själv o lekte med leksakerna jag tagit med till honom, så han var väldigt snäll :) O väldigt söt! Kolla in "gubbkepsen" på bilden nedan, så himla gullig ;)

Nu är jag ledig :) Så först ska jag laga mig lite mat o sedan blir det kickboxing ikväll på gymmet.

 


Sen så var det inte så roligt, hehe... Men lite välling efter detta så var det goa o glada Blake igen ;)


Måndag - Filmtips

Det underbara vårvädret har fortsatt idag, så himla härligt. Önskar bara att jag hade haft mer tid o njuta av det :P Men det har blivit ganska mycket jobb idag, o inte så mycket tid för o vara ute o sola :P Hade barnen på morgonen, vi busade järnet o var bara allmänt töntiga. Det blev sedan gymmet, the post office, grocery shopping och mer bus med barnen. Har precis lagt dem, så hoppas på att de somnar utan problem så jag får ha det lugnt o skönt i soffan en stund nu :P

Senare uppdatering: Shane kom precis ner från sitt rum gråtandes o helt förtvivlad för att hon tappat sitt hårspänne hon haft med sig till sängen, o nu kunde hon inte hitta det :P Så söt. Så Iiihh fick komma till räddning o hitta hårspännet o krypa ner mellan ariel lakanen bredvid alla gosedjuren o lugna ner henne en liten stund. Men nu sover hon så sött igen ;)  

Tänkte ge er lite nya tips på filmer som är på väg! :) Vet inte riktigt när de ska dyka upp hemma men här så går reklamerna för dom varje dag. O jag tänker definitivt försöka se dom alla!






Remember Me med Robert Pattinson, vår allas väldigt snygge hunk ;) Biopremiär 12 mars



She's out of my league, verkar riktigt rolig :P Kommer också den 12 mars.



Romantisk komedi, The Backup plan, med Jennifer Lopez, kan nog vara bra också ;) Eller vad tror ni?

Söndag - Vårväder

Vädret i helgen har varit helt underbart! Bort med vinterjackan o fram med solen! Har varit runt 10 grader både igår o idag, så himla härligt! Så igår försökte jag njuta av vädret så mycket som möjligt o sen senare på kvällen kom några kompisar över.

Idag blev det först en vända till IKEA o sedan lite shopping på ett jättestort shoppingmall i Newark. Hade som vanligt inte direkt några pengar o shoppa för, men självklart hittar man alltid nått iaf :P Blev lite marabou choklad på IKEA o även lite riktigt bröd! Så gott! Det finns verkligen inte något mörkt bröd i det här landet, så när vi idag hittade riktigt ryebröd, kunde jag inte riktigt låta bli. Nu saknas bara apelsin marmeladen och den riktiga osten :P

Nu ska jag kolla på Oscars galan o bara njuta o vara riktigt avis på alla fina klänningar ;)


Dagens shopping :)
Shorts från Abercombie and Fitch, Top från Charlotte Russe och Bikini från Marshalls/Tommy Hilfiger


Fredag - Rubrik?

Har precis pratat med familjen över skype. Skickade dem ett två sidor långt mail igår, o de var lite overwhelmed så de kände att vi behövde prata, haha. Vi försöker planera allt inför deras ankomst, som nu bara är 22 dagar bort! Helt otroligt. Men vi ska nog lyckas hålla oss sysselsatta under de två veckorna de är här :)

Har precis nattat baby Blake o alldeles strax kommer Meike över. Det blir troligtvis bio ikväll, har ju fortfarande inte sett Valentines Day, så det får det bli ikväll :) Annars är helgen inte så planerad. Blir shopping på Jersey Garden och IKEA på söndag är tanken iaf! :)



Torsdag - IKEA commercials

I helgen har jag o Meike planer på o besöka IKEA. I vanliga fall hemma så åker man till IKEA ganska ofta, det är liksom inge speciellt :P Men här är det som o "komma hem", haha. Astöntigt jag vet, men ack så sant :P

IKEAs reklamfilmer här är också så himla roliga! Det är lite ICA reklamen över dem, man väntar o blir jätteglad när man får se en ny reklam :P Så bara för att få lite Sverige känsla på bloggen idag så kommer här 3 IKEA reklamer, enjoy ;)









Torsdag - Manicure

Dagens upplevelse; Manikyr!

I julas så fick jag ett presentkort från min värdmamma på manikyr. O idag så gick jag dit :) Aldrig fått riktigt manikyr innan, men jag är ganska säker på att detta var något annorlunda mot hur det fungerar i Sverige :P Jag gick dit själv, så det var lite skrämmande med alla asiatiska kvinnor (o män faktiskt!) som satt uppdrade o fixade naglar o fötter på löpande band :P Jag fattade typ inte ett ord av vad de sa, så de hade nog ganska roligt åt mig när jag stod där som ett frågetecken :P Men resultatet blev bra iaf! Hon fixade o donade ganska länge, hade tusen olika oljor, gjorde handmassage och målade sedan snabbt o effektivt på sommrigt rosa nagellack :) O det bästa med amerikansk manicure, är nog ändå priset! 70 kronor kostar det + lite pengar i dricks! Det är lite skillnad mot Sverige! Visst du får säkert inte samma trevliga o sociala upplevelse men fina naglar blir det iaf ;)





Onsdag - Kameratillbehör

Idag fick jag hem mina nya grejer till kameran! Blir alltid lika glad o se UPS-mannen när man väntar på något nytt o spännande ;) Jag hade nämligen beställt ett kit med close-up filter o ett nytt objektiv till kameran. Men dessvärre var lyckan väldigt kort... Objektivet fungerade inte med min kamera!!! Jag blev så arg (okej inte på objektivet utan på mig själv för att jag inte hade läst det lilla finstilta där det stod "fungerar ej med Nikon D40, D60, och D3000") Usch! Så aaa, det blir o skicka tillbaka objektivet... känns så jäkla surt! O jag var på hemsidan igen nu för o kolla på ett liknande objektiv men det funkar bara för Canon kameror. Så är det nån som vet nått bra objektiv där man kan får stor bländar öppning, typ f1.4 eller f1.8 så får ni väldigt gärna säga till ;)

Men close-up filterna fungerade alldeles utmärkt iaf! För er som inte är så insatta så är ett close-up filter, en slags lins man sätter längst ut på kamera objektivet. Detta fungerar nästan som ett förstoringsglas så att man kommer mycket närmre sitt motiv. O det var riktigt kul o fota med! Sprang runt i köket o lekte lite förrut :P

Här kommer lite bilder! Kan ni gissa vad det är?

















SVAR:           


Tisdag - Besöksrekord

Ett stort besöksrekord idag! Alltid lika roligt att ni hittar hit :) Men det vore ju ännu roligare o veta vilka ni är, haha. Så om ni har tid o lust, slänga gärna in ett litet hej bland kommentarerna så vet jag vilka det är som läser också ;)

Dessvärre så har jag väl inga direkt roliga updates idag. Blev college imorse, en vända till gymmet o sen jobb. Mina värdföräldrar kommer hem från deras semester i natt, så idag har varit sista dagen av jobb by myself. Men alla barnen sover nu o förhoppningsvis ger babyn mig en lätt uppgift i natt :P

Sitter just nu o drömmer mig bort för o göra en resa till sydafrica, fy fasiken var coolt det hade varit! Bo på ett internationellt hostel o jobba som volentär på ett barnhem i närheten, resa runt under helgerna göra safariturer o bara leva livet... Men det är väl bara o drömma vidare ;)



Jag o mina pyjamaspojkar


Måndag - Winter Photos

Efter att jag idag beställt mitt nya objectiv till kameran (ett canon f/1.8 50 mm objectiv för bara 700kr, tihi) och tre nya close up filter så var jag så sugen på att fota! Jag var själv hemma, så jag drog ut mig själv i snön i det vackra motljuset, då det inte fanns någon annan omkring o plåga :P Oh fyyy bubblan så kallt det va! Stod utan jacka mesta dels ut av tiden o fingrarna var som istappar efter att ha fixat med inställningar på kameran o stativ. O jag plågade självklart mig själv ännu mer genom att ligga ner i snön också, haha. Men det va kul o få ta lite bilder iaf :) Men det är ännu skönare nu inne i värmen o med en stor kopp te kan jag lova ;)

Känner mig inte riktigt 100% kry (jag vet, assmart o slänga sig i snön då, haha) så jag har bara tagit det lugnt idag. Hjälpte min värdfarmor med barnen några timmar under förmiddagen o fick pussa på mina sötnosar en lite stund. Snart ska jag åka till Zumban, o sen blir det plugg, plugg o plugg. Prov imorrn, yippee!





Kallt o jävligt som ni kanske förstår! Men det är smidigt o ha en "photostudio" på bakgården med väldigt lite grannar ;) Här är en bild då jag försöker mäta ut ljuset :P


 


Söndag - Bebisar o resplaner

Natten till idag spenderade jag hos mina värdmorföräldrar. Eftersom mina värdföräldrar är bortresta tills på tisdag så hjälpte jag o ta hand om barnen hos dom istället. Men det gick alldeles utmärkt :) Känner mig mer eller mindre som hemma hos Barbara o George, de är verkligen supermysiga o jag hittar i köket o allting :P Jag hade hand om "min bebis" som alla kallar Blake, under natten. O lillpysen tyckte det var jätteroligt o vakna upp 12.30 och sedan vid 04.20. O när jag väl fått Blake o somna vid femtiden så vaknade väl självklart Cameron upp. Så det har inte blivit mycket sömn i natt :P Men nu är jag hög på kaffe efter att jag träffat Meike på starbucks, så nu lär jag väl inte kunna sova för det :P

Så just nu fördriver jag tiden med o kolla på massa resor. Jag o Meike försöker planera vår California resa i sommar, o det ska verkligen bli så himla härligt! San Fransisco, Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas o massa andra stop där i mellan. Så underbart! Men frågan är nu om vi ska åka under 8 dagar eller 16, får se hur det blir, beror lite på hur rika vi kan hinna bli innan augusti :P Men blir det 16 dagar så blir det även stop i San Diego och några extra nationalparker som tydligen ska vara helt underbara. Hoppas verkligen det kan bli av!

O vet ni vad? ;) Idag är det bara en månad kvar innan familj o kusiner kommer hit!!!!