Tisdag - The heart never lies

Suttit vid den här dumburken sen 4 idag.. suck har du inge liv eller!?

Pluggat idag, kommit ganska långt på konfliktarbetet nu iaf, fått ihop en någelunda analys.. men det är långt ifrån bra. Men det får vi ordna imorrn eller nått. Lär väl ha grott fast i den här stolen innan den här veckan är slut. Men det är sånt man får ta... Imorrn blir det att ta tag i träningen igen iaf.. måste komme igång igen. Speciellt om jag ska kunna sitta så här mycket o bara uggla framför läxböcker så måste jag komma ut lite.. funderar faktiskt på att ta en promenad nu. Klockan är 21.32.. men skulle nog behöva det. Avreagera mig lite.. fick reda på Engelska B betyget för en stund sedan o har haft nått konstigt samtal med C som bara får mig att vara übertjejig o analysera en massa... Så JA, jag skulle verkligen behöva gå ut en sväng o avreagera mig!

Dagens låt - The heart never lies

Söndag - When you say nothing at all

Klockan är 22.32, egentligen så borde jag väl gå o lägga mig snart. Men är så grymt pigg! Var helt död i eftermiddags o gick o la mig en stund... en stund som slutade i en och en halv timme sömn. Så nu är jag jättepigg o lär inte kunna somna förrän 2 tiden eller nått. Borde kanske passa på och plugga? Ähh, eller inte... skitsamma.. orka!
 
Helgen har varit riktigt lyckad! Fyllde 19 igår o de då va ;) Så i fredags började firandet med pojken min, Jasmin, Adam och Becky. Lika trevligt som vanligt och det blev massa mat och singstar i vanlig ordning. Tack alla för en riktigt härlig kväll :)  

Christian stannade över natten och vi båda blev väckta av familjen som kom o sjöng morgonen efter, det hör ju faktiskt till ;) Sen pös jag o Christian in till stan en stund, mys tid o kolla runt lite. Men var tvungna att åka hem ganska fort för o hämta kusin Olle på barnkalas.. för mamma o pappa var nämnligen inne på BB =D Så igår vid 10.23 kom en liten tjej till världen, en ny liten kusin. Så mysigt. Jag o mamma var helt galna och svarade båda två i telefonen jättefort, i väntan på att det skulle vara moster som ringde ;) Christian bara skrattade åt oss.. men är man tjej så är man.. ;)

Sen på kvällen kom hela släkten som vanligt för o fira både mig o pappa. Vi kusiner visade hur en riktig middag hos oss går till för Christian o satt o spelade spel hela kvällen. Jag o Jossan regerade som vanligt. För varför förstora ett vinnandekoncept o byta lag ;) Men det var riktigt trevligt. O jag tror Christian överlevde mina något galna släktingar.. Trots att kvällen slutade med att pappa var danssugen o drog igång en massa bugglåtar o att mamma, sara, jag o moster Carina dansade som galningar ^^ Men men, det är så det är hemma hos familjen Svennheim. Vi får våra ryck ibland.

Det har varit mkt bebisar i helgen, för även Linda har fått sin lilla son. Så mysigt! Grattis gumman!

Dagens låt - When you say nothing at all.


Torsdag - Home

Har försökt o tänkt så många gånger denna veckan att jag ska blogga. Men det har verkligen inte blivit av. Men nu så!

Det känns som om veckorna bara flyger iväg! Hel sjukt! Veckorna efter lovet nu har bara försvunnit och man märker hur studenten börjar närma sig. Alla pratar om balen, vi kommer vara så trötta på det ämnet lagom till juni, men iaf. Jasmin blev helt tårögd idag när några av tjejerna i klassen tagit kort med studentmössor till ett media arbete... Så söt gums ;) O som Becky säger så är det nog vattenfast mascara som gäller sen lagom till både balen och studenten.

Annars flyter allting på. Blir födelsedagsfirande nu i helgen. Först kommer några kompisar över på fredag, en liten skara blir vi, men ack så trevligt vi ska ha det ;) Sen på lördag blir det middag med hela släkten. Stackars Christian ska med också, så nu får han träffa alla på en o samma gång. Hoppas han överlever.. familjen Svenneheim/Pettersson kan vara ganska galna annars ;)

Bloggen är under omkonstruktion, Jamsin ska hjälpa mig o fixa allt så vi får väl se hur den ser ut tillslut =P Så därför kan det vara lite rörigt just nu.




Släkten Pettersson samlade på julafton :)

Söndag - Put up or Shut up

Helt slut! Har suttit hela eftermiddagen o kvällen med den jävla filmanalysen. Så här mycket tid har jag nog inte lagt på as länge på en sån här uppgift.. har suttit mer eller mindre varje dag denna veckan. Gud vad arg jag blir nu om det inte är bra nog!! Usch!

Så... nu har jag avreagerat mig lite på tangentbordet...

O "normala" Emme är tillbaka :)

I helgen blev det först shoppingrunda o myskväll med Jasminis o Becky under fredagskvällen. Riktigt mysigt med en massa tjejsnack o fnitter som vanligt ;) Lyckades hitta en kofta på rean med, för 50 spänn.. som hittat o emmes nya favvisplagg =P Under lördagen blev det plugg igen o lite mys med pojken min. Kom hem idag igen från C o självklart blev det engelskan igen. Hade tänkt o hinna ta mina foton helgen med, men har verkligen inte hunnit. Så det får bli imorrn, trots att jag lär få asarga fotolärare på mig för att jag inte kommer kunna lämna kameran imorrn =S Men aa.. har inte så mycket till val. Annars är allting som vanligt o vi gillar BUBBEL just nu ;) 

Dagens låt -  Put up or Shut up

Torsdag - En helt ny värld

Är riktigt nervös nu. Om 55 minuter ska jag vara på Kaggs frisörlinje, träffa Sofia o sen färga håret. Vet inte alls vad de kommer hitta på o göra. Kanske blir det att lämna den blondaklubben jag vet inte än ;)

Dagens låt - Jag o Sara köpte singstar med disney låtar igår. Så de enda låtarna som snurrar i mitt huvud nu är lejonkungens Snart är det jag som är kung och Aladdins En helt ny värld. Men finns det några mer härliga o söta låtar egentligen? Halva nöjet med att sjunga dem är att man får se klippen från filmerna också.. måste ta en kväll någongång och kolla på alla gamla favvisfilmerna ;)


Tisdag - Empty

Så var nästan jullovet slut. Orka inte komma tillbaka till skolan egentligen, men man har väl inte så mycket till val. Har suttit hela dagen mer eller mindre framför den här dumbunken... har ont i svanskotan efter att ha suttit på samma stol så länge. Men försöker skriva klart svenska analysen, fast det går segt. O hela jag är seg också för den delen.. Vet inte riktigt vad det är. Borde vara hur glad som helst med tanke på att min Bex kommer hem imorrn. Men det är något som ligger för den känslan.. det är nått som trycker ner allt. Kan nog svara på vad det är? För jag själv verkar inte kunna finna svar till någonting.

2009...

Så var det 2009. Ett nytt år och nya möjligheter antar jag. Men jag hade inte tackat nej till att ha 2008 ett tag till. Ett lyckat år faktiskt.. Nog det bästa på väldigt länge. Mycket har hänt o det bästa jag gjort under året var nog det jag gjorde för nästan exakt ett år sedan.. Skickade iväg det där väääällldigt pinsamma mailet på nyårsaftonen till en sötis som man råkat hitta i en övningskörningsbil ;) Pinsamt var det, o det skulle uppskattas om det inte nämns någonsin igen =P Trots att det var skrivet klockan 2 på natten efter lite päronvodka, o är något jag skäms över, så resulterade det i något väldigt bra. O det är nog den största bidragande delen till att 2008 blev ett så lyckat år.

2008 gav en helt underbar sommar, den bästa på länge tror jag. Många härliga onsdagskvällar på KM blev det med de obligatoriska pommesen efteråt. Vill tillbaka till sommarkvällar på Torulfs balkong och de ljumma nätter då vi dansade fram i högklackade skor på Kalmars gator ;) Sen så blev det ju såklart också många härliga dagar nere vid husvagnen med både kompisar o familj. Exempelvis vår lilla minifest på Enerevet vid midsommar som var riktigt härlig med Adam som badade o regnet som gick runt oss ;)

Sen så var ju 2008 också året då jag träffade Isabel o var med i elevutbytet Euronet och den tiden då jag "sålde min själ til djävulen" genom att jobba på Aditro. (Nej, tack det gör vi inte igen. Men kommer faktiskt fortfarande ihåg manuset som vi hade till varje samtal ;) O det var faktiskt ganska härligt med alla arbetskompisarna trots att vi inte alltid hade så glada kunder) Men sen så var ju också 2008 året då min lilla Bex stack iväg. Så henne har man ju självklart hunnit hälsa på i Dublin också. En riktigt härlig vecka! =D Men man har nog nästan spenderat mest tid på Stagg faktiskt. Fast jag klagar inte ;) Kommer nog kännas värre att lämna allt o alla sedan i juni då det är

dags för studenten. Man kommer sakna att hänga i biblioteket, leka i fotostudion o bara flumma på lektioner o raster i B10. O alla klasskompisarna kommer nog vara värst att lämna. Vems cola ska man nu sno utan Fridas, o vem ska sitta längstfram vid bordet i B10 om inte Rebecka, o hur kommer stagg vara utan att Adam springer runt o fjompar sig o tetas med Jörgen? O vem ska nu få mig att le om jag inte har Jasmin o möta varje dag? Men bara för att vi tar studenten om bara några månader så ska det inte betyda att vi behöver splittras. Utan att nu kommer faktiskt början, början på något bra o kanske början på det "riktiga livet".. om inte annat så har 2009 redan börjat.