Onsdag - Empty

Är på ett sådant galet fotohumör! Har precis haft kameran inne på lagning och har därför inte fått stilla mitt fotobegär på ett tag. Men nu har jag fått tillbaka kameran (o förhoppningsvis ska den fungera...) och är mer fotosugen than ever. Men vädret utanför lockar ju inte direkt och det finns ingen som jag kan plåga som min modell här hemma. So what to do, what to do ;)

Några bra tips???


Tisdag - Still here

Det är så att jag får dåligt samvete när jag loggar in här på bloggen o upptäcker att det faktiskt finns några trogna läsare kvar. Förlåt för en urursel blogg den senaste månaden. Men jag har verkligen ingen motivation längre. Den senaste månaden har varit uppochner vänd. Jag kom hem till Sverige, åkte till Italien och så kom de lååååånnnggggaaa dagarna hemma själv. Man blir faktiskt lite lätt galen av att bara gå hemma. Jag har försökt underhålla mig själv så mycket de går, se det folk som fortfarande finns här och jag har gått o blivit some kind of housewife. Jag bakar, är trogen besökare på gymmet (tur det kanske efter allt bakande) och så har jag gått o blivit beroende av att sticka :P Lite lätt tantvarning på det, men det är ganska underhållande och än så länge så har det blivit ett pannband och en supermysig tubhalsduk är på G :)

Men nu så har jag börjat se ljuset i tunneln igen ;) Har börjat jobba och börjat komma in i någon slags rutin. Saknar USA more than ever, men att ha ett nytt jobb och nya arbetskamrater gör att man har mindre "hemlängtan".

Nu ska jag alldeles strax komma ur pyjamasen (att klockan börjar närma sig 12 behöver jag kanske inte nämna) och dra mig till gymmet innan det blir kvällsjobb :)