Fredag - Magic Day

Så himla glad! Tog äntligen körkortet i onsdags =D Underbart att äntligen vara klar, inga fler körlektioner, inget mer teoriplugg och en massa tid över för att bara glida runt i min skruttbil ;) Körde in till skolan idag med bex - Frihet!

Var barnvakt åt Olle o Svante i onsdagskväll med, direkt efter att jag kom hem från stan o uppkörningen. Så jag hade inte hunnit testa o köra själv än. Men Helena blev helt hysterisk och tyckte att jag bara skulle testa att köra själv o känna hur det va.. Så jag fick hennes bilnycklar o hennes bil, så jag fick ta en liten minirunda i Rockneby ;)

I helgen blir det väl plugg, plugg och lite mer plugg... o ska väl försöka få lite sömn också..
Men i eftermiddag blir det att träffa mamma, moster o små kusinerna på stan, ska bli kul att bara göra något lugnt ... Fast enligt Becky så ska 29 februari vara en "magic day" o små mirakel ska tydligen hända, så vi får väll se ;)

Fått världens roligaste foto uppgift nu också! Vi ska välja en låt o sen ska vi försöka beskriva låten o dess känslor med tre bilder. Jättekul! Ska bara komma på någon bra låt att gestalta.. Så har du några bra tips, hojta till!! =P

Dagens låt - Björn Gustafssons låt, veckans samtalsämne =) O den blir idag tillägnad min lilla bex som är helt slutkörd.. o hon kan behöva lite Björn ;)

Fredag - Last goodbye, first hello

Fredag igen.. o det börjar bli slutet på sportlovet =S vill inte tillbaka till skolan o allt plugg och måsten... så jäkla tråkigt!
Men lovet har bestått av dagstripp till Växjö med Bex, mamma o Sara.. Lazergame - o ja, jag är verkligen otränad, har träningsvärk i framsidan av låren =P Kan knappt gå i trappor, som Matilda o Susse märkte igår när vi var o fikade och tog en vända på stan, kände mig lätt handikappad =P Så var jag o fikade med Christian igår också - mkt trevligt :) Men idag blir det bara att ta det lugnt.. måste plugga!! Får se om jag o Bex åker in till stan för att ta ett yogapass men vi får väl se ;)

Dagens låt - Last Goodbye, first hello, härliga gamla minnen med Jamie Meyer.. var tider det!

Onsdag - "Dougie"

Onsdag, sitter i B10 i skolan nu... somnar snart, vi har typ ingenting att göra och jag väntar på att BeX ska sluta så jag får åka hem o soooovaa.. Men får väl vara duktig ikväll och gå på kören istället, eller va ännu mer ambitiös och gå på tantgympan, eftersom jag inte kommer att kunna gå imorgon heller... Jag, Rebecka, Matildis och Susse ska nämligen gå ut och äta på Athena imorgon.. Allt för att  slippa vara patetiska singlar som sitter hemma =P Sedan planerar vi att gå till showen "Typ Kärlek" i kalmarsalen på kvällen.. kan väl vara bra, antar jag.

Nehe.. men dagens låt blir som sagt Dougie, allt för the one and only Mcfly =P Jag vet ni alla klagar på hur obsseded jag är vid dem.. men har man en deppig trött dag så finns inga bättre :) Älskar den.. speciellt texten såklart, instämmer på allt.. fast jag hade helst föredragit Harry,

Söndag - "Gasen i botten"

Tänkte jag skulle hänga på och även lilla jag starta en blogg. Har tänkt på det länge men har liksom inte kommit till skott. Men nu är den här iaf... Inte för att jag någonsin lär säga nåt viktigt som folk verkligen skulle bry sig om... men men..


Idag är det "pluggsöndag", hatar söndagar på det sättet, alla "måsten" kommer ifatt en och man inser hur mycket plugg och annat tråkigt som man har.. Har väl sisodär trettio sidor kvar i min j*kla tyska bok, och en massa frågor som behövs besvaras, o jag lär behöva läsa om iallafall hälften för jag har säkert glömt allt som hänt tidigare =S Men men.. var tvungen att beklaga mig lite ;) Innan jag börjar med allt pluggande... så om det är nån mot förmodan som undrar var jag håller hus.. så är det framför skolböckerna....


Dagens låt - Gasen i botten av Frida... på något sätt har den låten fastnat hos mig.. påminner om när jag, Sara o Linus är själva med pappa.. vi har en tendens att spela den i bilen när vi åker nämnligen =P