Torsdag - My heart will go on

Torsdag.. Sitter hemma hos Christian just nu. Han har tydligen precis upptäckt att  låten My heart will go on från Titanic är bra ^^ Lite småkul, är inte min pojkvän nej nej.. Har ju redan tvingat honom att se filmen, så varför inte fortsätta plåga lite till. Är man själv Titanic fan så är man antar jag ;) Men denna gång var inte jag inblandad iaf ;)

Åker till Tyskland på lördag. Så imorrn blir det att packa en massa, plugga och städa mitt rum. Känner inte för att komma hem till ett tredjevärldskrig sen. Så det blir att städa också samtidigt som jag lär virra runt o packa, tvätta och fixa. Men men, sen blir det att vara borta i en vecka. Är faktiskt positiv till det nu. Får ser hur det blir, Anna ringde idag med och tydligen ska vi få en heldag i München iaf. Ska bli mysigt :)

Dagens låt - My heart will go on

Fredag - På rosa moln

TRÖTT! Kulturnatten igår blev väldigt lyckad men idag är jag som en vandrande zombie... Var väl inte så mycket folk som Becky o dem egentligen ville... men antar att snön och halkan gjorde att inte så många ville ut i rusket. Men en 80 personer eller nått kom iaf och det var väldigt mysig stämning. Blev lite panik i slutet när tidsschemat förstördes och gjorde att vi inte kunde öppna fotostudion som det var tänkt. Men det gick bra iaf :)

Sista dagen innan lovet med. Ska bli skönt att bara ta det lugnt. Lär bli ganska mycket plugg men det ska väl gå ändå. Börjar bli lite panik med projektarbetet så vi ska fixa med det en massa nu under lovet. MÅSTE börja skriva rapporten...

Dagens låt - På rosa moln - CK såklart. Trevlig fillur med grym energi på scen. Var hans egna lilla minichaffis under kvällen igår :)


Onsdag - Hos dig är jag underbar

Fullspäckad vecka! Fast det känns bara härligt att vara upptagen faktiskt. Inte så mycket plugg men tiden flyger förbi ändå.

Imorrn blir det Kulturnatten :) KOM DIT! Ska hjälpa Matildis och Rebecka under kvällen, så kommer ni till mig så kan man flumma i en fotostudio och lite så. Sedan på fredag blir det skola som vanligt först o sen så ska jag, Jasmin och Becky ha egen photosetion i fotostudion! Kul kul... Går man media så gör man ^^ Sen till helgen blir det mys och alla hjärtans dag o allt. Känns ganska bra o ínte vara singel på alla hjärtans dag för en gång skull =P Fast förra året var inget o klaga över.. Var ute med tjejerna på middag o sen var vi i Kalmarsalen.. Kommer ihåg hur jag sms:ade med C hela kvällen ;) Så aa... för typ ett år sen började allt. Vi gick på vår första dejt under sportlovet och sen så vet ni flesta resten av historien ;)

BTW!! Har köpt en Nikon D60 med! Emme är glad ;)

Dagens låt - Hos dig är jag underbar

Onsdag - I'm only fooling myself

Precis varit runt Siba och tänkte att jag skulle köpa min efterlängtade D60. Men efter att Emme har gått hela vägen bort till Giraffen så for hon veta att D60:n är slut. KUL! Så nu väntar jag på samtal från Siba, tjejen jag pratade med skulle ringa deras lager o fråga om de hade beställt in nya. Eller om de kunde be en annan butik skicka kameran till dem. Så.. snart har jag kanske min kamera :)

Igår var det studentmässa också på Jenny. Så nu snurrar det bara frågor som "VAD ska man plugga!? NÄR ska man plugga!? VAR ska man plugga!?" Blir galen... Hjälpte inte särskilt mycket heller att jag var med på ett onlinemöte om Au pair i måndags. BESLUTÅNGEST!!

Dagens låt - I'm only fooling myself


Söndag - 20 dollar nose bleed

Sitter hemma hos C.. Äntligen lyckats hitta en dag då vi kan träffas. Så ska sova här till i morrn o sen så blir det att träffas på tisdag igen. Så vi får ta igen nu att vi missat o träffa varandra på ett tag :)

Annars så har veckan flytit på bra. Mycket plugg. Men skickade in konfliktarbetet igår så nu får kan jag inte göra mer. Blev långt ifrån bra men nu är det klart iaf. Varit o hälsat på lillkusinen både igår o fredags med. Så söt! Blir helt galen. Vill också ha en!

Igår blev det att kolla på kamera med.. Mamma jag o sara var o åkta runt o tittade lite. Så nu är det bara o bestämma sig. Fast det är det som är det svåra. Snacka om beslutsångest. Så nu står det mellan Canon EOS 400D... eller Nikon D60. Kan nån bestämma åt mig???

Dagens låt - 20 dollar nose bleed. Fall out boy såklart ;)