Onsdag - Everybody knows

Onsdag kväll framför datorn/tvn... Skulle egentligen blivit utgång ikväll men ska upp vid 5, halv 6 imorrn.. O fyra timmars sömn är väl kanske inte o föredra =P Ska iväg till Lalandia imorrn med familjen och familjen Ed.. Är väl inte jättepepp men men, känns som om jag mest gör det för mammas skull. Hon vet om att jag troligtvis inte kommer vara hemma nästa sommar och jag vet hur mycket sommarsemsestern med familjen betyder.. Så.. Men det kan väl bli kul, överlever väl i fyra dagar med familjen Eds lilla mini djävul Pierre i alla fall några dagar =P Jag o Sara får väl gadda ihop oss om inte annat ;)

Idag har det blivit packning o lite mer packning... Men har även hunnit med att åka o bada med pojken min på öland.. Härligt, härligt.. Älskar verkligen detta underbara sommarväder, för en gång skull så regnar det inte =P Så igår passade jag o Bex på o  vara nere på Ljugnäs o sola.. grymt härligt vi var lite små sega dock under hela dagen men det är skönt o bara slappa ibland.. Lördagens grillfest blev också lyckad, var 11 stycken nere vid Enerevet som badade, grillade o snackade en massa skit, hoppas alla hade det trevligt iaf :)

Dagens låt - Everybody knows min nya favvis Mcfly låt. Får väl snart börja plugga texter för den 11 november ska jag o Bex troligtvis se Mcfly Live.. Ahh!! Galet men ett måste ;)

Torsdag - Friday night

Har blivit riktigt duktig på att blogga nu, nästan lite fascinerad av mig själv ;)
 
Igår blev det Bex o Emme dag på stan. Härligt väder o jag hittade världens sötaste kjol som fick bli en del av kvällens outfit. Efter att jag o Bex stressat hem från stan o hunnit byta om så kom Christian o hämtade oss i sin bil. Vi åkte ner till Enerevet där vi var sociala med mam, dad, Conny och Siwan. Lilla Bosse var på besök också. Så himla söt och vår allas lurviga kinesiska nakenhund blev Bex nya kompis ;) Efter korvgrillning vid husvagnen så åkte jag, Bex och Christian vidare till Sussi där det blev en liten förfest innan vi åkte in till KM. Bex och Linnea fick åka med mig o Christian i hans cab. De var helt fascinerade eller något o det blev många galna kort när vi åkte med vinden i håret o sjöng fångad av en stormvind ;P
Men det blev en trevlig kväll iaf och det var grymt mycket folk på KM :)
 
Dagens låt
- Friday night.. Onsdags natt egentligen.. Men det finns nog ingen mer låt som peppar så mycket som Friday night med Click Five.. perfekt o spela på högsta volym i Twingo innan en utekväll ;)

Tisdag - One for the radio

Långt ifrån på hugget idag.. så himla seg. Sitter på jobbet och tack och lov är det långa väntetider så man slipper prata såå mkt =P Har bara tre pass kvar denna veckan, idag, på torsdag och sedan på söndag. Sen är jag fri - Yippie ;) Då ska jag sluta "sälja min själ till djävulen" som jag tydligen gör enligt en viss person =P
 
De ska göra värsta stora nedskärningen på jobbet nu. Vi ska gå från 75 anställda ner till dryga 30. Ooops.. Så jag trodde ju att jag lätt skulle bli sparkad. Men nej, nej.. Jag pratade med chefen i fredags och tydligen hade de räknat med mig efter nedskärningen också! Men jag hade ju redan innan bestämt mig för att sluta lagom till skolstarten, just för att jag inte lär hinna plugga, jobba och ha ett liv däremellan. Så därför ska jag sluta redan på söndag =P Men han sa att om jag någon gång i framtiden skulle känna att det funkar att plugga och jobba samtidigt, så fick jag bara höra av mig, så skulle de skaffa en plats till mig! =O Helt chockerad, trodde ju inte att jag hade utmärkt mig alls på jobbet! Men tydligen, och igår fick jag lite extra provision i lönekuvertet - fun fun! Inte mycket men det är nått iaf. Men inget just nu kan ändra mitt beslut att sluta på Aegon - nu ska jag ha sommarlov! 
 
Så för att fira min befrielse från "djävulen" så ska det bli grillfest på lördag :) Får se hur många vi blir, måste ringa runt och dubbelkolla med alla imorrn eller nått. Men det ska bli härligt :)
 
Dagens låt -  One for the radio, Mcflys nya singel. Har inte hunnit lyssna på hela skivan ännu dock, men så fort jag kommer hem så ;)   


Torsdag - Many the miles

Jag måste verkligen börja uppdatera lite oftare, men sitter typ bara vid datorn när jag är på jobbet... o då får jag eg inte skriva blogginlägg :P Men är man uttråkad så är man...
 
Kom hem igår från skåneland, trevlig liten minisemester med mamma, pappa, Sara och familjen Juneberg. Svante är så himla söt, pratar hur mycket som helst nu =P Men det har varit en mysig liten tripp iaf, men det var skönt o komma hem o få sova i sin egen säng igen. 
 
Blev utekväll igår också, stressade hur mycket som helst för att hinna med bussen in till stan. Var i stort sätt bara hemma o vände :P Men det blev en mycket trevlig kväll faktiskt. Vi började hemma hos Torulf, satt ute på hans lilla balkong och hade det trevligt :) Sen åkte vi in till KM och satt där o pratade en massa strunt. Träffade Elina, var kul o se ett igenkännande ansikte, det är inte så ofta som man stöter på klasskamarterna just för inte så många har hunnit fylla än. Men det var kul o hon var sprudlande o glad som vanligt ;)
Någon annan som var sprudlande var definitivt Bex. Go o glad o lagom snurrig ;)
 
O bara för att man ska komma över någon så behöver inte det betyda att man behöver glömma dem... Det är okej att hålla kvar mysighetskänslan o minnet... Men gumman håll uppe humöret o så hittar vi något annat o ockupera dina tankar med ;)
 
Dagens låt - Many the miles

Onsdag - In love with a girl

Hej hopp.. världens fulaste inledningsfras men men.
 
Sitter på jobbet - igen. Har långa väntetider idag också, så då får man underhålla sig med att skriva blogginlägg i mail till sig själv. Patetiskt??
Svar: Ja, jag vet.
 
Nu är det bestämt iaf, Isabel ska komma hit :) Hon kommer i mitten av Augusti och ska stanna i tio dagar. Har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på hela tiden. Men det blir troligtvis någon utekväll, Rockneby marknad och lite typiska turist dagar. Får väl åka till Borgholm, kanske bada på köpingsvik eller något. Hon kommer även behöva följa med mig i skolan de första dagarna. Läskigt, men jag tror det kan bli kul. Längtar :)
 
Känns verkligen som om jag missunnar mina kompisar just nu. Känner mig verkligen som den typiska tjejkompisen som bara spenderar tid med pojkvännen istället för att träffa kompisar. Usch, förlåt. Har inte träffat Bex sedan i.... jag vet inte när... =S Vi pratade igår, något som var första gången sedan i fredags... Hemskt! Jag vet att hon tycker det är okej. Men jag känner att jag bara jobbar och när jag väl är ledig så är jag med Christian eller så är jag för trött för att vara social. Får se om jag hänger med ut ikväll, hade varit kul o träffa alla.. Men jag vet inte riktigt var jag ska sova då, eller om jag kan få skjuts hem sedan.. Slutar säkert med att jag däckar i soffan direkt när jag kommer hem......
 
Dagens låt - In love with a girl, Gavin Degraw

Tisdag - Det svär jag på

On Call - 2:10 min - 5%
Ready - 40:25 min - 95%


Mina siffor för dagens Aditro arbete.. Vi har jättelånga väntetider och när man väl får ett samtal upptäcker man att det är en telefonsvarare.. Drygt men ganska härligt, man slipper anstränga sig så mycket.. O kan surfa runt lite på datorn istället. Dock är vissa sidor blockerade, så just nu skriver jag detta blogg inlägg i ett mail till mig själv :P Får lägga upp det ordentligt sen hemma ikväll.
 
Har inte uppdaterat på ett tag o en heldel har egentligen hänt.. men ni får en liten snabbgenomgång iaf ;)
I onsdags blev det utekväll direkt efter jobbet, sov sedan hos farmor på kvällen själv med Bex. Det blev sedimentalt snack mitt i natten som vanligt och ett försök till att dämpa eventuell baksmälla som väntade nästa dag. Men vi lyckades ;) Runt elva tiden drog vi oss upp ur sängen för en härlig Bex o Emme dag på stan :)
 
På fredagen blev det lugn myskväll hos pojken min efter jobbet och sedan på lördagen var jag o Sara mycket duktiga hemmafruar och gjorde hemmagjord fläderblomssaft. Christian kom också, men han har inga skills för att vara hemmafru så han fick titta på istället ;) Sedan på kvällen så åkte jag o Sara in till småkusinerna Alma o Axel som vi skulle vara barnvakt åt. Moster var stressad som vanligt, men när hon fick höra att även Christian skulle komma under kvällen, fast efter att de hunnit åka, blev hon helt uppspelt och började genast plocka undan och städa runt om i huset :P Hon hann inte så långt dock innan de var tvungna att åka iväg. Christian kom en stund senare när vi satt och åt, och Alma var väldigt nyfiken och hade en hel del frågor ;) Men det blev en lyckad kväll och barnen hade jätteroligt med bus på studsmattan och filmmys. Jag o Sara sov över och sedan dagen efter åkte vi till mormor som fyllde år och på kvällen blev det bio, Sex and the City filmen. Bra o gullig -ungfär det man hade förväntat sig :)
 
Är väl kanske bäst att jag jobbar lite nu ;)
 
Dagens låt - Det svär jag på