Måndag - Falling to pieces

Ingen rolig dag, sitter i skolan nu o är så uttråkad. Fick förvisso sovmorgon till elva idag.. men det känns som det är skitsamma. Får ringa min Bex i eftermiddag. Behöver verkligen prata. Tycker inte om att du är så långt ifrån mig...

Måndag - Idiot

Ni vill nog egentligen inte ens veta vad jag lyckades göra igår kväll...

Skulle hämta mamma  o pappa i stan, för de kom med en buss från Karlskrona för att de har varit på en liten minikryssning över helgen.
Jag blev något stressad (som vanligt glömmer jag bort tiden) och sprang ut till bilen. Men självklart så hade Linus lyckats ställa mopeden precis framför bildörren! Kom verkligen inte förbi på något sätt så jag var tvungen att trixa förbi mopeden förbi alla cyklar o saker som finns i garaget. Något som gjorde mig bara mer stressad o irriterad. Så när jag väl fått ut bilen o ska köra ut från uppfarten så lyckas jag svänga lite väl snävt i all hast... och kan nästan se som i slowmotion hur jag kommer alldeles för nära stengrindstolpen... och bara väntar på att höra det hemska ljudet... o självklart hör jag en hundradelssekund senare ett hemskt scraaaaatcch... självklart lyckas jag köra in i grindstolpen och bakdelen av bilen kör emot...!! Fick panik och började slänga ur mig alla möjliga väldigt otillåtna ord, och sprang ut för o se hur stor skada jag egentligen lyckats åstakomma på biljäveln. O självklart så har det blivit tre stora rispor precis över skärmen vid backre däcket! Inte vackert kan jag lova! Sedan upptäcker jag även att det blivit en stor rispa precis under ena handtaget! Det blev ju inte buckligt men lacken är helt bortskrapad!!

Fatta att det inte var särskilt roligt att möta mamma och pappa på stationen tjugo minuter senare...


Fredag - Projektarbete

Det är klart! Så himla härligt, projektrapporten är inskickad och boken är inlämnad. Gutt jue! Dessvärre fungerar det inte att bränna cd-boken än, men vad fan. Med tanke på allt teknikstrul vi har haft den senaste månaden är jag inte förvånad över att detta händer heller... Allt började med att en månads arbete försvann på boken när USB-minnet fick damp och allt pajade sig... sen kunde vi inet öppna boken i skolan för att vi jobbat hemma på min dator... sedan kunde vi inte lägga upp boken på vulkan.se, för att de bara vänder upp o ner på alla sidorna när man förhandsgranskar boken. Visst låter det kul :P Sedan skulle vi skriva ut det i skolan, o då blev det hel mysko ramar runt rubriken på framsidan - helt utan anledning. Så det tog ett antal timmar att lista ut och fixa... sen nu då så fungerar inte bränningen av ljudboken. 

 - Mitt råd till nästa års treor inför deras projektarbete. KLIPP O KLISTRA!! Skit i allt som heter teknik och go for the lågstadie-style!

Onsdag - Nothing

Så uttråkad, klockan är 08.14, o vad gör Emme i skolan med tanke på att hon inte börjar förrän vid tio... Jävligt bra fråga. Det är nog bara för att hon är en sååååå snäll flickvän och orkar gå upp två timmar tidigare för att göra pojkvännen sällskap. Fast ärligt talat hade jag så mycket hellre sovit nu, hade faktiskt varit grymt skönt =P

Men hoppas på att Adam kommer snart så vi kan jobba lite med projektarbetet. Inlämning på fredag o vi har fortfarande problem med boken. Lite lätt panik över det. Men annars tror jag vi har det under kontroll. Lär behöva jobba hela dagen idag men vi får väl tänka positivt. SNART är det över!

Dagens låt - Nothing

Söndag - Faith

Har ÄNTLIGEN bestämt mig! USA here I come ;) Har varit så grymt positiv de senaste dagarna! Mötet var grymt inspirerande och mamma och pappa tyckte det lät jättebra. Så det är bestämt nu, jag ska till USA efter sommaren och vara borta i ett år! Skitläskigt, o jag kommer sakna ihjäl mig efter vissa personer, o att säga hejdå till alla kommer vara riktigt plågsamt. Men detta är någonting jag måste få göra för mig själv. Jag vet att jag mer eller mindre satt en tid på mitt eget förhållande och det är väl det som är allra mest plågsamt. Tiden börja sakta men säkert räknas ner... Men jag tror jag kommer ångra mig om jag inte tar chansen och åker.

Så nu sitter jag o fyller i den GIGANTISKA ansökan som man ska göra. Tusen frågor som man måste besvara, och de ska seriöst veta allt. Vilka sjukdomar har du någon gång i ditt liv haft, har du någonsin besökt en psykolog eller kurator, har du pojkvän och hur tänker du ställa dig till att vara utan honom i ett helt år, hur mycket övningskörde du innan du fick ditt körkort och kan du tänka dig att köra med barn i bilen..? Sedan kommer mer frågor om vilken familj man kan tänka sig att bo med. Så de undra bland annat om man kan acceptera att leva i en familj med annan ras... med ett homusexuellt par och om man skulle tycka det var okej att bo med några med någon annan religion... SJUKT MYCKET FRÅGOR! Har suttit nu i tre dagar o skrivit i lite för var dag. Så sen måste jag skriva ett personligt brev, får se hur det går. Fixa ett fotokollage över mig själv, barn jag brukar ta hand om, mina intressen och av min familj. Sedan blir det att ragga efter en massa referenser. Måste nämligen ha 200 timmar av barn erfarenhet, och bevisa detta, så jag måste räkna ut hur mycket jag tagit hand om mina små kusiner exempelvis. Kommer bli skitsvårt att uppskatta ihop något. =P

Men är så grymt glad över att det är på G nu... Jag kanske kommer iväg tillslut iaf =D

Dagens låt - Faith, George Micheal.. Sara o min favvis flumlåt på Singstar ^^


Torsdag - We're gonna rock the world

We're gonna rock the world, rock the world. We're gonna dance all night, dance all night, every boy and girl.... *sjunger*
Japp.. jag vet det är en bubbels låt som nu fastnade i mitt huvud. Förhoppningsvis blir den också vår utgångslåt till studenten också =P Vi är lite lätt störda, men vi bjuder på den. Men vore kul o få dansa loss och sjunga oss hesa till den faktiskt ;)

Är media nu... har suttit med rysslands projektet hela dagen. Sååå grymt trött på det. Men fotolektionen börjar om fem minuter. Har ändå inget o göra så vi får kanske smyga in till rörlig bild gruppen och kolla på deras skräckfilmer =P

Ikväll blir det Au pair möte. Ska försöka få över mamy and dady på min sida och få dem att övertala mig att våga åka ^^ Eller nått. För just nu vet jag inte hur jag ska göra. Becky satt o kollade på arbetsförmedlingens hemsida nyss och vi hittade en massa familjer som sökte au pairer runt om i hela världen. Vore ju faktiskt lite coolt att jobba och bo i Italien :) Så jag kanske ska sluta kolla baar på en massa USA möjligheter och börja vidga min syn lite. Fast o andra sidan är det ganska bra att åka dit man klarar sig utan problem på sin engelska. För skulle jag åka till typ en svensk familj någonstans i europa, blir det inte riktigt samma sak. Jag kommer inte kunna det nya språket (om jag inte vill åka till Tyskland vill säga, men det alternativet finns inte alls i mitt huvud) och jag kommer inte få öva så mycket på min engelska som jag hela tiden velat. Men a.. får väl se hur det blir :) Kanske inte blir något alls tillslut ^^

Dagens låt - We're gonna rock the world


Måndag - Amazed

Sitter o pluggar just nu. Sitter o skriver på religionen som ska vara inne nu på fredag. Kan väl långt ifrån påstå att det går bra... men framåt iaf :) Har varit ledig idag, väldigt skönt. Blev lång sovmorgon idag då C var här och sedan åkte jag in till stan för att plugga med Adam. Försökte skriva lite på projektrapporten. Skönt att komma lite framåt iaf, men har väldigt mycket kvar. Börja märkas ordentligt nu att det bara är en vecka kvar. Har lite panik med tanke på att allting har gått emot oss de senaste veckorna. Förhoppningsvis kommer vi kunna ordna alla teknsika problem imorrn, men det är nog att hopppas på allt för mkt =S Men är faktiskt ganska nöjd med barnboken. Den är faktiskt riktigt söt ;)

Blev intervjuad av Östran idag med.. tihihi.. jag, Jasmin och Adam blev haffade av två tjejer från tidningen som gjorde nått reportage om vad folk har i sina väskor ^^ Skitkonstigt men ett roligt ämne. Tror det hamnar i tidingen nästa fredag. Får väl se då vad det var för knäppt jag egentligen tryckte ur mig ;)

Dagens låt - Amazed



Torsdag - Update

Japp jag vet... jag har inte skrivit nått på 2 veckor. Förlåt. Har tänkt i flera dagar att jag ska skriva igen.

Tyskland var hur bra som helst. Träffade en massa nytt folk. Blandannat två tjejer från Holland som jag pratade och umgicks med en hel del, ett gäng tyska killar och några tyska tjejer som jag var med under heldagen i München. Det var ganska drygt på dagarna kan jag lova. Fem timmar per dag satt vi o lyssnade på tyska gubbar som pratade en massa om utrikespolitik. Var många intressanta ämnen, och det hade säkert varit jättespännande... om jag hade fattat vad de sa. Min tyska är inte direkt i tiptop... speciellt inte min ordförråd på politiska termer på tyska ^^ Så det var ganska drygt. Jaana, den ena läraren som var med, frågade ena dagen om det var nån som hade en pistol, o undrade om man kanske skulle kunna hänga sig i gardinen... hon var minst lika uttråkad som jag ^^

Men det var riktigt kul på kvällarna.. hängde i ölstugan som fanns där vi bodde och badade i poolen (var inte särskilt stor, men det var en pool iaf ;) ) o så blev det en hel del pratande och flummande... gjorde viskleken med några utav de tyska killarna också tillsammans med de holländska tjejerna. Ingen aning vem som kom på att vi skulle leka viskleken.. men kul var det ;)

Såå nu är jag hemma igen... Okej, har varit hemma i snart en vecka, men ändå =P Finns en massa annat kvar o berätta men jag hinner inte riktigt nu. Lovar o lägga upp några av de bilder som jag tog (var väl runt 280 stycken men men) Så ni får se hur det såg ut. Riktigt fint ställe, med cirka två meter hög snö utanför. Ganska coolt faktiskt ;)

Puss o Kram Skumbanan!