Fredag - Bakning

Nu ska det bakas kanelbullar med fyra barn... wish me good luck ;) Jag ar sjalv med pojkarna och kusinerna caca o Sammi, sa nu har vi borjat projektet kanelbullar. Far val se hur det gar. Koket lar val inte vara sa vackert efterat och vi har heller inte nagot parlsocker, sa det blir fargglada kanelbullar med strossel pa istallet, haha. Jaaa herregud hur ska det har ga ;) 


Fortsattning foljer...

Torsdag - Good luck Andi!

Nu ar mitt flyg hem bokat! Lycka! Sa den 26 augusti lamnar jag USA for denna gangen och sa landar jag pa Arlanda den 27 :D Sen tar det ju alltid evigheters evigheter att komma hem till lilla Rockneby igen med tag o annat trakigt. Men snart sa ar jag hemma igen!

Min sista jobbvecka ar allt annat an lugn dock. Igar blev det ytterligare ett 12 timmars pass och idag sa flog mina vardforaldrar tillsammans med min 4-aring till Californien. Min vardmamma ska namligen gora sitt stora triathlon lopp, en ironman, som hon nu tranat infor snart i ett ar. Forst sa simmar de ca 3.8 km, sen cyklar de ca 180 km och sist men inte mist sa springer de 42 km. Helt sjukt! Sa medan de ar i San Franscisco o hejar pa henne, sa ar jag assisterande tvabarnsmamma. Jag har Cameron o Blake sjalv fram tills pa fredag kvall eller lordagmorgon, alltsa tills farforaldrarna kommer o tar over. Mycket o sta i, men det ska val ga bra :)

Igar nar jag hade pojkarna sa var vi ute o lekte i poolen, sa nar Andi kom hem sa tog hon lite bilder :)






























Onsdag - Keep fighting

För några månader sedan så fick min värdfamilj o min värdmammas släkt ett hemskt besked. Min värdmammas bror fick veta att han hade cancer... Detta var en jättestor chock för alla då han var mitt uppe i att träna inför samma triathlon (en ironman) som min värdmamma. Jag berättade inget om detta i bloggen här, då det kändes väldigt privat och det var/är en väldigt jobbig tid för hela min värdfamilj. Nu mår Seth tack o lov mycket bättre och han kämpar otroligt starkt mot "the monster". Alla hans vänner, familj och många andra har varit otroligt stöttande. Min värdmamma o en utav Seths kompisar startade upp en välgörenhets insamling och gjorde special tillverkade "Team Seth" tröjor, något som blivit ett jättestort projekt. O idag så var min värdmammas bror i den lokala tidningen! De skrev om hans kamp och om de otroliga 6000 dollar (ca 42 000kr) som de har lyckats samla ihop till cancer forskningen. Helt otroligt! Keep fighting Seth!


Artikeln: http://www.americantowns.com/nj/marlboro/news/local-man-fights-cancer-raises-money-for-lls-379534

ONE YEAR

Jag är så stolt över mig själv! För exakt ett år sedan så åkte jag helt själv hit till USA utan att känna någon och utan att veta vad som skulle hända. Jag hade sagt hejdå till alla hemma i min lilla trygga bubbla för o leva the american life. (Fan så coolt egentligen, haha.) O nu är så är jag "officiellt" klar med mitt au pair år. Jag kan verkligen inte fatta det! Det har varit ett underbart år och helt klart ett minne för livet. Det bästa jag har gjort, utan tvekan. Jag har fått en egen amerikansk familj som jag för alltid kommer se som "min familj". I love you all! Jag har även träffat otroligt många underbara människor och på många sätt "vuxit upp". Jag kan ärligt säga nu att jag pratar flytande engelska och är långt ifrån rädd för nya äventyr. Best Year Ever!

Självklart är det också med tårar som jag kommer om knappa månaden säga hejdå till mitt år som au pair. (Tack o lov så kommer jag tillbaka under 3 månader, annars hade detta varit ett väldigt tårfyllt inlägg :P) På många sätt så önskar jag att jag hade valt o förlänga mitt år och stannat längre. Men man ska sluta när man är på topp sägs det jue ;) Så snart så syns vi igen Sverige!

And to all of the americans reading my blog: THANK U! You made this year wounderful and I'm going to miss you all so much. But even though I have been here for a year now, you will not get rid of me just yet ;)



Allting började på au pair skolan utanför New York City...



Jag såg min nya favorit city för första gången...



O jag träffade Philip! Lite oväntat så där ;)



Hade en underbar sommar min mina 2 nya värdbarn. Det är nästan så jag börjar böla när jag se de här gamla bilderna av dem, haha. Gud så små de var!



Vi åkte på minisemester och "story book land"...




Vi var i en vecka i Cape May med hela min värdpappas familj...



O sedan var vi på camp med min värdmammas familj, en underbar weekend!



Sen kom lille Blake till världen <3



Jag åkte till Kansas City för o träffa Philip



Var även i Kanada med dessa härliga tjejer o såg Niagarafallen...



Vi besökte Boston...



Vi firade halloween :)



Det blev också svenskt party o utgång i NYC



Jag firade min första thanksgiving




Jag o Meike var o såg American football


 
Jag firade min första Hanukkah



... och min första amerikanska jul




Året 2010 började på Times Square i New York



Min värdmamma anordnade en överrasknings fest i New York för mig när jag fyllde på den helgalna klubben Lips...



Min älskade Bex kom o hälsade på...



Jag o Meike lärde känna Mario o Gustavo...



Min efterlängtade familj kom o hälsade på tillsammans med kusinerna Josefine och Jessica




Även familjen Juneberg kom o hälsade på :)



Firade midsommar inne i New York




En av många upptåg med Meike... och många, många fler kommer det att bli ;)




Sen träffade jag Jairo...


O massa, massa, massa annat hände där emellan... O än så är det inte över ;)


Måndag - 364 dagar

Vår sista dag på beachen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss... efter kanske en timme av häng i sanden och lek i vattnet så började väldigt mörka moln kommer över oss. O inom två sekunder så var vi i mitten av ett riktigt åskväder! Väderleksrapporten hade sagt 40% chans för regn, men vi hade hoppats att de där 60% var med oss. Men icke! Det började blåsa som jag vet inte vad och regnet öste verkligen ner. Så vi fick fly till våra bilar och självklart gjorde resterande badgäster det samma. Så vi satt i kö i evigheter för att komma ut från badområdet. Tog typ tre timmar o komma hem :P Men trots att det inte blev som vi hade hoppats på, så blev dagen helt okej iaf :) På vägen hem så stannade jag, Jairo, Angeles o Sergio och åt middag på ett litet matställe som serverade puerto rican food. Yummie!

Idag var det direkt tillbaka till verkligheten och jobb. Min värdpappa är o jobbar i Seattle denna veckan, så idag blev det en lång 12 timmars jobbdag för mig. Gick bra, men nu är jag superseg. Tog en långpromenad med Blake i solen på förmiddagen och nu ikväll blev det ytterligare en workout på gymmet. Så nu ska det bli skönt med sängen :)

Här kommer några bilder från helgen. Mer kommer, men de finns på Meikes kamera så ni kommer få vänta några dagar.




Redo för beach :)




Den lilla överraskningen från min hostdad ;)







Mario



Eftersom Jairo typ springer iväg så fort jag tar fram min systemkamera så är enda utvägen att smygfota ;) Inte lätt o dejta en tjej som är fotogalning, haha.



För o fördriva tiden i väntan på maten så gjorde vi barnpyssel :P















Killarna gick lösa i en godisbutik med massa olika spel :P



Jag o Meike var lagom roade :P



Flum i en butik



Sergio o Jairo på puerto rican matstället :)

(Oh ja, de har GB-glass i USA också, men det heter "Good Humor" här)




Jag o Angeles :)

Söndag - Semester

Vi ska alldeles strax checka ut fran hotellet och bege oss till stranden igen :) Gardagen var lyckad och väldigt mysig. Vi lag pa stranden mestadels utav dagen, lekte i de riktigt stora vagorna och stekte i solen. O da menar jag verkligen stekte. Lite väl varmt med närmare 40+ kan jag lova. Vi akte sedan tillbaka till hotellet, gjorde oss iordning och gick sedan ut o at tillsammans, alltsa jag, Meike och the guys som kommit ner under lördagen ocksa :) Väldigt trevligt! Vi akte sedan till det lilla centrumet, som var väldigt mysigt. Kändes verkligen som man var pa semester. Killarna gick lös i en godisbutik med massa olika spel medan jag o Meike suktade efter godiset :P Vi flummade ocksa i en gammal fotoautomat, haha. Lite trangt ;)

Efter pizza, gatumusik o annat sa akte vi tillbaka till hotellet. Jag o Jairo gick ner till hotellets pool en stund och sedan begav sig killarna hemat igen.

Idag sa kommer Jairo och Mario ner igen, men ocksa tva av vara gemensamma kompisar, Sergio och Angeles. De borde dyka upp här närsom helst, sa det är väl bäst jag pyser. Ha det bra ;)

Fredag - Snart igen

Nu blir det beachen! Vi hörs så fort jag får tag på en dator igen :) Massa kramar!



Senare update: Det blev visst inte sa langt uppehall iaf :P Ni slapp mig i nagra timmar bara, haha. Men Meike, duktig som hon är drog med sig sin dator, sa det är där jag sitter o skriver just nu. Klockan är ungefär halv fyra pa morgonen, och vi har precis varit ute o dansat och sitter nu pa hotelrummet. Killarna är här just nu men ska väl snart börja dra sig hemat. Jairo försöker om o om igen lära mig salsa, haha. Gar väl sisadär. Det är verkligen sa himla svart da vi lär oss en sak pa lektionerna, o sa dansar man med honom sa blir det helt annorlunda igen. Men jag ger mig inte, jag ska lära mig ;)

När vi kom till hotellrummet tidigare ikväll (som min värdpappa checkat in pa tidigare under dagen) sa möttes vi av en mycket trevlig överraskning ;) En liten lapp och en kyl full med ölen corona och tillhörande lime, hihi. Sa himla sött, min värdpappa tänker verkligen pa allt ;)

Sa efter att vi varit pa hotellet en stund sa akte vi ner till seaside heights och klubben bamboo. O det kan inte bli mer typical jersey beach än där, haha. Herregud säger jag bara. Har ni nagonsin sett mtvs realityserie "Jersey Shore" sa forstar ni vad jag menar ^^

Nu blir det mer salsa ;)

Torsdag - What do you really want?

Det har varit både en bra o dålig dag idag. Det positiva: jag fick in en bra joggingrunda i solen, Blake var på världens bästa humör, jag lagade middagen som blev något eget "vad vi hade i kylskåpet-ihop-kok" och som faktiskt smakade riktigt gott. Believe it or not ;) O ikväll så har jag mitt allra sista au pair möte. Känns ganska skönt faktiskt, trots att det gör mig lite nojjig. Om bara några få dagar har jag varit här i ett helt år och jag vill på många sätt inte att min sista dag här i USA ska komma. Usch.

Det negativa här dock varit... en galen hemlängtan. Jaaa, jag vet att jag precis skrev att jag inte vill åka härifrån, men samtidigt så längtar jag så! Jag vill ha svensk sommar med Enerevet, grillad god mat och utekvällar med kompisar och äcklig cider på KM. Jag vill hem helt enkelt. Men jag vet om att så fort jag kommer hem så kommer jag o ha nån udda "bakvänd hemlängtan" o längta tillbaka hit. Konstigt, men sant. Det här har blivit mitt liv nu och att lämna alla här kommer vara minst lika jobbigt som det var för ett år sedan när jag sa hejdå till nära o kära hemma. Så jag säger det igen - Usch!




Bild från förra veckan då jag, Blakie Blake o ett gäng kompisar var o åt brunch tillsammans :)

Onsdag - Better late then never

Jag vet att jag alltid lovar er en massa bilder, o så tar det alltid en vecka extra eller två innan ni faktiskt får dem. Men här så kommer faktiskt det första riktiga bildbeviset på Mr Colombia ;)

Till helgen så ska jag, Jairo (uttalas Hairo btw), Meike och Mario ner till jersey shore o bara ha det lugnt o skönt på stranden. Ska blir riktigt gött! Jag o Meike kommer att bo på hotellet som mina värdföräldrar bokat åt mig, o sedan kommer killarna möta oss där :) Det blir förhoppningsvis utgång o dans på fredagskvällen, stranden på lördag och på söndag kommer ett gäng av våra gemensamma vänner ner också. Ska bli riktigt kul. Hoppas allt bara går som det ska och att vädret är med oss. Jag kollar weather.com typ 4 gånger per dag nu, haha.



Tisdag - Kan du ta med mig till Sweden, E?

Idag så hade jag o Shane en helgalen pysselstund. Väldigt impuslivt så började jag göra ansiktsmålningar på henne, något som var väldigt uppskattat :P Hon var en katt, sedan en fjäril, en lion/tiger som hon kallade det och sen blev hon nån helgalen clown med alla möjliga mönster i ansiktet. Cameron ville också vara med, o han ville först vara en hund, men ändrade sig sen till en mus, så aaaa, jag vet inte riktigt vad han såg ut som tillslut :P Men vi hade väldigt kul och om det blir en nästa gång så ska jag definitivt göra lite research innan för det var verkligen inte lätt o impulsivt göra detta :P Men aaa, Shane var mer än nöjd och vi hade en väldigt bra eftermiddag iaf. 

Shane sa också återigen idag att hon inte vill att jag ska åka hem. Så jag förklarade att jag vill åka hem o hälsa på Mama o Papa Sweden (som mina värdbarn kallar mina föräldrar) men att jag lovar att komma o hälsa på henne så mycket jag bara kan. Men det dög visst inte :P Istället tyckte hon att Mama o Papa Sweden skulle komma hit då hon inte sett dom "in a long, long while" ;) O om det inte gick så tyckte hon att jag skulle ta med henne till Sverige, haha. När du är en stor tjej sa jag, då looovar jag att jag ska ta dig till Sverige. Min lilla söta Shanie.



The kitty cat



"This is a strange looking butterfly E, but I like it!"



The Lion/Tiger... o jaaa, jag behöver öva, haha.







Mus/hunden :P







Måndag - It is what it is

Idag har jag varit på resväskejakt! Mami o dady tog med sig min stora resväska när de var här hem. Så nu har jag ingen resväska o eftersom det är bara 2 och en halv vecka kvar till California o lite mer än en månad kvar innan jag åker hem, så behövs den där väskan snart! Men det är fasiken inte lätt o hitta den perfekta väskan. Jäkla I-lands problem egentligen men gud så irriterande :P

Nästa problem är ju dock packningen.... jag har panikångest! Vad ska skickas hem nu? Vad ska jag ha kvar här och sedan ta hem i december? O ännu värre - om jag åker till Costa Rica med ett gäng kompisar i november, så behöver jag även ha sommarkläder kvar. Problem, problem, problem ;)

Sent som vanligt, men här kommer några få bilder från min 4th of july weekend då vi var iväg o campade :)



Killarna satte upp tältet...



medan jag o Meike satt o relaxade ;)
















Söndag - How to party in America

I fredags så blev jag o Meike medbjudna till ett house party av en utav våra amerikanska kompisar. O det var helt klart ett väldigt amerikanskt party :P Vi har varit på ett antal innan, men i fredags så kunde jag inte annat än o bara sitta o le och tänka på hur allting var precis som i en amerikansk tonårsfilm :P Självklart så dricker man ur de röda plastkopparna, man spelar beer pong, röker weed och alla är kompisar sedan high school men pratade nu om vilka olika college och sororities de tillhör. O mitt i allt ihop det här sitter lilla jag ;) Men kvällen var väldigt trevlig iaf, och vi träffade många nya härliga människor!

I lördags så blev det New York city med Meike :) Vi hade picnic i central park o bara tog det lugnt, det var verkligen helt perfekt. På vägen hem så stannade vi på hamburger restaurangen "Sonic" som är ett drive in med servitörer på rullskridskor. 60-tals känsla eller vad :P

På kvällen så blev det utgång igen. Jag, Meike och Mario åkte först till en BBQ med ett gäng spanish people. Det var kul och jag o Meike var på strålande humör efter dagens tur i NYC. Men festen började dö ut lite, så vi åkte vidare till vad som visade sig vara ett stort house party. Vi har varit där innan o när vi kom dit, så möttes vi av ett gäng killar som kände igen oss sen sist, hahaha. Vi blir kallade the swedish and the german girl, eller europerna och detta kom de självklart ihåg :P Många amerikaner säger att de är från ett annat land, när de in fact bara har föräldrar där ifrån. Så att vi faktiskt är från europa är tydligen väldigt "facinerande" :P Kvällen blev riktigt lyckad, och det var nog en utav de bästa festerna so far.

O här kommer lite NYC bilder!















Lite fotolek












Känner ni igen den typiska film bron? :)







En annan populär filmplats :)




Lika så är "the boat house" i bakgrunden :)

























I'm still alive

Jag lever! Det har varit lite tyst, men helgen har varit fullspäckad. Klockan är nu halv fem på morgonen och jag har precis kommit hem efter att ha varit på ett riktigt lyckat house party med ett gäng kompisar. Berättar mer imorrn o då kommer även updates om gårdagens väldigt amerikanska fest och om dagens tur till New York City :) But for now - Goodnight!

Fredag - Again





Min vardpappa hade visst lagt upp fel version av klippet nedan! Ooopps! Det roligaste var ju bortklippt :P Sa nu har jag pysslat lite o fixat, sa har kommer hela versionen av the Sawin nuns ;)

Torsdag - English?

Idag så var jag o några kompisar o åt brunch tillsammans på ett diner, då en utav mina kompisar ska åka tillbaka hem för ett tag. Så vi hade ett litet hejdå för henne :) Väldigt trevligt, men grejen var att jag hade baby Blake med mig. O han hade tydligen bestämt sig för att vara livrädd för alla mina kompisar o vara världens tjurigaste så det blev inte så lugnt o skönt för mig :P Men aaa, vi var där i en knapp timme iaf, och jag fick möjlighet att säga hejdå for now.

Nu ikväll så blev det även en sväng över till Jairo som var off from work för en gångs skull :) Mötte hans mamma o styvfar igen och de är supertrevliga, men vi har definitivt lite språksvårigheter. Styvpappan pratar lite engelska, men mamman knappt inget alls. Hon försöker så gott hon kan o är verkligen sockersöt. Jag försöker också att prata så enkelt som möjligt o använda mer kroppsspråk men det är inte lätt. Hon hade tydligen också sagt till Jairo att hon var lite besviken på att jag inte pratade spanska... något som är svårt o göra något åt. Jag sa till Jairo att han skulle lära mig spanska, men han tyckte tydligen det var en tillräckligt stor utmaning att lära mig dansa salsa, haha :P



Andi smygfotade mig o Cameron när vi kollade på TV.

Torsdag - De sjungande nunnorna

 

 

Jag vet inte ens hur jag ska förklara det här :P Jag skrattade så jag grät när jag såg detta för första gången "live". Min värdpappa sjunger tillsammans med två av mina barn "Maria", från Sound of Music samtidigt som de är utklädda till nunnor, hahahahaha.

O om ni undrar - Ja, det är så här det är o bo med familjen Sawin. Galenskap rakt igenom ;)

 


Onsdag - Drinking and driving.

Idag så hade jag o min värdmamma en diskussion om körkort, körning o annat och lite skillnader mellan Sverige o USA. O den största skillnaden som jag har märkt är hur alla ser lättsamt på "drinking and driving" här. På fester och på uteställen hör man hela tiden folk som säger "jag är kan köra, det är lugnt, jag har ju bara druckit 3 öl..." Det är nolltollerans som gäller och om du blir stoppad av polisen är du helt klart i en dålig sits :P Men ändå så dricker otroligt många och kör sedan efteråt. Ganska skrämmande faktiskt. Hemma så kollar man ju typ inte ens på en drink om man vet om att man ska köra. Men om jag nekar en drink för att jag är kvällens chaufför här så tycker folk att jag är nojjig och säkert ganska löjlig. "Vaddå det är bara en shot liksom"... men för mig är det waaay to much för att jag ska sätta mig i bilen efteråt.

Den värsta kommentaren som jag hört (o det väldigt många gånger) när det gäller drinking and driving är nog ändå "Jag har kört fullare än så här". Som om det skulle det vara någon ursäkt för att sätta sig i bilen efter att druckit några öl och en o annan drink! Verkligen inte.

Sen finns det självklart de som aldrig skulle dricka o sen köra också. Men överlag så har nog de flesta här druckit och sedan kört bil strax där efter...







Tisdag - New record

Tisdagar kan ibland vara otroligt långtråkiga. Baby Blake har varit krasslig idag, så han är sovit extra mycket. Något som gjort mig otroligt rastlös. Jag hade så tråkig på förmiddagen att jag till o med rensade ur kylskåpet och städade och organiserade om hela skafferiet :P Det är verkligen kris om man gör det frivilligt :P

Efter jobbet blev det en runda till gymmet, och jag är så lycklig! Jag har tränat nu i snart ett år och idag så sprang jag på rullbandet och slog mitt egna rekord. Gött! Vågen må visa några extra kilon men min kondition är iaf så mycket bättre nu. Mina problem med nacke och rygg är också nästan helt borta. Känns riktigt härligt!

Problemet lär väl dock vara o hålla uppe detta när jag kommer hem till Sverige igen :P Då kommer jag inte ha möjligheten att åka till gymmet varje dag, och kunna mixa mitt träningsschema som jag gjort här. O jag känner verkligen inte för att börja på "tantgympan" hemma i lilla R-by igen, thats for sure. Men jag vill verkligen inte tappa den lilla form som jag faktiskt lyckats bygga upp nu :P Så alla hemma i Sverige, ni måste dra ut mig när jag kommer hem. Annars kommer jag dö av uttråkning och bli en riktig soffpotatis!

Måndag - The party is here

Som vanligt så blir det dåligt med uppdateringar under helgen, men trots att det såg mörkt ut i lördags så blev faktiskt min helg helt okej :)

I lördagskväll så gick jag, min kompis Tina, Jairo (också kallad mr Colombia) och Jairos kusin ut :) Vi åkte först o åt giiiiggaantiska hamburgare på ett ställe som hade massa god mat från Colombia. Vi gick sedan ut o dansade :) Jag var som vanligt minderårig och inte tillåten att dricka, men jag fick komma in iaf. Jairo fick "skriva in mig" då han är 21, och vi fick lämna in våra IDs. Så om jag skulle bli påkommen med att dricka så skulle våra legitimationer skickas till polisen. Jag fick också två självlysande (väldigt fula) orange armband och så målade de två stora svarta kryss på mina händer. De hade verkligen stenkoll och jag kände mig som värsta bebisen :P

I söndags så jobbade jag först på morgonen och sedan så mötte jag upp Jairo igen :) Vi åkte iväg till en utav hans jobbarkompisars hus och kollade på VM-finalen. Jag kände mig lite lätt out of place då jag var den enda tjejen och den enda som inte pratar spanska, men alla var väldigt snälla och Jairo tog bra hand om mig ;) Efter ett tag kom mer folk över, och det blev mer feststämning med salsa musik och massa folk. Jag fick även möta Jairos chef och hans supersöta lilla familj. Vi åkte sedan över till chefen och var vid hans hus under kvällen. Väldigt trevligt!

Idag så har jag varit ledig så det blev shopping med Meike. Behövligt då det var alldeles för länge sedan ;)

Lite sent kanske, men här kommer några av bilderna från förra helgens 4th of July firande!



















Lördag - Isn't ironic

Fy fasiken vad läskigt det är med regnoväder ibland! Fick på vägen hem nu värsta vattenplaningen när jag körde i en kurva! Superläskigt! Allt gick ju bra som tur va, och jag körde säkert inte i mer än 50. Men hjärtat klappar fortfarande lite för fort och jag är bara glad över att inget hände.

Jag har precis varit hos Mr Colombia en liten stund, så det är där jag har hållt hus. Nu sitter jag här superuttråkad dock. Inge kul. Har bara några få sommarhelger kvar här i Jersey o det känns skit o inte ha några mer planer för min lördag. Förhoppningsvis dyker något upp snart.

Igår så blev det en tur till ett uteställe här i närheten med ett gäng au pair tjejer. Så jag lyckades o komma in där igen ^^ Vakterna känner nog igen mig vid det här laget. Tjejen med det rosa plastkortet som alltid lyckas prata sig in, fast hon inte borde få komma in alls, haha.

Nehe nu ska jag ta tag i mitt liv o ringa runt lite, för nu måste nått hända snart!






Torsdag - Problems in wonderland

Fram o tillbaka, fram o tillbaka.... ja herregud! Att bestämma sina planer inför helgen är verkligen svårare än vad det först verkar. Denna helgen så hade jag o Meike bokat hotel nära Jersey Shore (en present från mina värdföräldrar), o vi var superpeppade inför detta o hade planerat i veckor. Jag o Meike skulle sova på hotellet, och även Meikes pojkvän skulle komma ner, och nu också "Mr Colombia". På lördagen skulle ett gäng av våra gemensamma kompisar komma till stranden med oss, och på kvällen skulle vi gå ut o festa. Nu blir det inte av! Meikes värdmamma berättade idag att hon behöver jobba hela denna helgen, och även den kommande veckan, fram till nästa lördag. O det berättar de för henne först idag! Så jäkla taskigt! Hon är i vanliga fall alltid ledig under helgerna, så vi hade gjort upp planer för två weekends i rad... som nu kommer försvinna. Känns jäkligt surt o Meike var jätteledsen. Vi har nu bokat om hotellet, och hoppas på att helgen kommer bli lyckad iaf. Vi har ju inte så många veckor kvar här i NJ tillsammans innan vi åker hemåt, så allt känns riktigt surt.

Här kommer ett litet ihop plock av bilder från strandbesöket för några veckor sedan. (Mr Colombia finns med;)) Alla är från min kompis Angeles, so thank u!








Jag o Angeles



Det var kallt i vattnet som ni kanske kan se på Nathalies ansiktsuttryck :P


 


Angeles o Luis







The girls :)




O killen i mitten längst bak, är alltså Jairo, även kallad "Mr Colombia" ;) Inge vidare bild kanske. Men ni får ha tålamod :P


 





Grattis Mamma!

Grattis på födelsedagen mami. Älskar dig <3



Onsdag - Sjukling

Jag vet om att några av er blev nyfikna efter gårdagens inlägg, men jag vill liksom inte avslöja allt för mycket :P Lite privacy ;) Men killen är väldigt snäll och omtänksam iaf, har bott här i USA i ungefär 3 år och han är ett år äldre än mig. O vi hade en jättetrevlig o mysig dag. Vi åkte även hem till honom en sväng o kollade på film efteråt, så jag har till o med träffat hans föräldrar :P Bilder får ni lite senare då vi inte tog några bilder i måndags. Men jag ska få bilderna från stranddagen då han var med av en kompis snarast. Så jag lovar bildbevis snart ;)

Idag så är jag sjukskriven ^^ Har åkt på världens förkylning, men tack o lov så erbjöd sig the grandparents o ta pojkarna idag, så jag har inte behövt jobba så mycket. Att det är 38+ (!!!) ute och närmare omöjligt att inte svettas ihjäl gör inte saken bättre heller. Men istället för o jobba har jag haft tid o sova och prata med en hel del underbara hemifrån <3

I väntan på strandbilderna får ni idag bilderna ifrån fredagens utekväll på Webster Hall i New York! :)




På tåget in.






Jag o Meike med de snyggaste movesen :P



 














Efter ett antal timmar av dansande så hamnade skorna på bordet och vi var redo att åka hem :P






Tisdag - En up och en date

Det är tisdagmorgon o det har varit dåligt med uppdateringar, jag vet. Men helgen har faktiskt varit väldigt händelsefull ;)

Min söndag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag åkte aldrig tillbaka till huset där vi hade campat, då tydligen ägaren hade blivit sur, oh aaa, gud jag vet inte allt. Men vi fick helt enkelt inte vara där längre :P Så istället så satt jag bara hemma o väntade på info från Meike om vad vi skulle göra istället, när vi skulle mötas och när de skulle komma ifrån campingen. Något som jag fick vänta på väldigt länge o min dag blev otroligt seg. Men framåt kvällen iaf så åkte jag, Meike, Mario och Kevin till ett ställe där de skulle ha 4th of July fyrverkerier, så vi fick iaf lite högtidskänsla och faktiskt se hur stolta amerikaner är över sitt land.

Igår så var jag på date. Japp, ni läste rätt ;) Med en kille från Colombia (men som bor här nu) och som jag mött genom några kompisar, han var blandannat med för två veckor sedan när jag åkte till stranden med ett gäng spanska kompisar. O han har frågat ut mig några gånger, men igår så möttes vi upp iaf. O vi slog på stort, hahaha. Vi åkte till en jättestor Water Park! Riktigt kul! Det var väldigt mycket folk så vi stod nog mer i kö än vad vi faktiskt var i vattnet. Men det blev en riktigt lyckad dag... o vi ska definitivt mötas igen ;)

O här kommer lite bilder från i söndagsmorse då jag hade barnen under några timmar. Vi lekte i poolen, och jag måste säga att jag är impad över mig själv att jag startade ett sådant projekt med tre barn själv efter att ha sovit bara en timme :P






























Snack time







Söndag - 4th of July

Jag har precis gjort "the walk of shame", but without the shame. Klockan är halv åtta på morgonen, och det är 4th of July :) Jag ska börja jobba om en halv timme, och jag kom precis hem efter gårdagens och nattens camping. Har väl sovit knappa timmen, men det ska väl gå ändå. Känner mig faktiskt förvånadsvärt pigg. Annat lär det väl kanske vara framåt eftermiddagen idag :P Men det var verkligen supermysigt igår, o alldeles precis så där lagom :)

Vi bunkrade upp vårt tält på någons jättestora bakgård, och spenderade kvällen med ett mixat gäng av spanish people. Var väldigt trevligt! Vi spelade volleyboll, badade i poolen, grillade och bara hade en super trevlig kväll. Vi var ute hela tiden, och framåt tolvslaget så drog vi igång en stor brasa precis i skogsbrynet av trädgården brevid en liten bäck. Så där satt vi och bara tog det lugnt, snackade massa skit, det spelades musik och vi drog även igång en projektor där ute i skogen så vi kunde kolla på massa youtubeklipp :P Det var supermysig och den öppna elden gjorde verkligen hela stämningen. Sedan försökte vi sova i vårt tält, något som gick väl si så där :P Tror att det först blev tyst runt eldstaden runt 6 tiden imorse eller nått sånt :P

Jag ska troligtvis tillbaka till huset så fort jag har jobbat klart. Så jag får väl se om de andra hunnit vakna till liv då ^^



 
En första sneak peak på bilderna från Webster Hall i fredags. Mer kommer!

Lordag - En rod, bla och vit helg

Utgangen igar blev valdigt lyckad :) Massa folk, en helt okej klubb och musiken var bra. Traffade lite udda folk, bade positivt o negativt och vi dansade fram till solen borjade ga upp. Sa jag kan verkligen inte klaga pa min fredagskvall :)

Just nu sitter jag hemma hos Meike, o jag tror att det har tyska skrivbordet gor mig galen snart. Herregud sa forvirrande! Men aaa iaf! Vi ar pa vag ut for o campa! Hor o hapna :P Denna helgen ar 4th of july weekend, sa imorrn sa firar amerikanerna alltsa sin nationaldag, the independens day. Sa vi (Jag, Meike, Gustavo o Mario) ska ivag till nan kompis hus som tydligen har en valdigt stor bakgard, dar ett stort gang nu campar for helgen :P Lite smaudda, men det ska bli kul. Blir troligtvis en svang forbi o kolla pa lite fyrverkerier o annat ikvall eller imorrn ocksa :)

Lovar lite bilder o mer updates efter helgen. Puss o kram!

(Oh, mamma eller pappa kan ni sla en pling till farmor o saga att jag ar saaaa sur pa mig sjalv for att jag missade hennes samtal! Men att jag nu haller hart i mobilen o hoppas att hon ringer snart igen. Tack)

Fredag - En liten poolkille

Jag o baby Blake har haft en supermysig dag :) Vi var först i parken en sväng, tog en långpromenad och sen när vi kom hem så fick lillkillen bada i poolen. Något som han älskade :) Tror att jag var minst lika blöt som honom efter hans "splashy, splashiii"-attacker. Men kul hade vi det iaf.

Nu ikväll så blir det utgång i New York! Wiiieee! Gud vad jag har saknat att gå ut o dansa, var alldeles för länge sen nu. Så ikväll ska jag, Meike o Tina till Webster Hall som är en populär och väldigt stor klubb i New York. Can't wait!

O här så kommer lite bilder :)



 

 






Kisses!
















Peek-a-boo!







Torsdag - Bye Bye Birdie





Vi har nu bytt ut Sound of Music mot musikalfilmen "Bye Bye Birdie". O jag kan inte annat än asgarva när min värdpappa sjunger denna sång med barnen :P Barnen har precis som vanligt lärt sig texterna till sångerna superfort och denna film går nu på repeat här hemma. Cameron skriker också "E!", alltså mitt smeknamn, varje gång scenen där de svarar i telefonerna på den lilla restaurangen kommer upp. Han tycker tydligen att jag ser ut som tjejen i blå och vit klänning med det vita hårbandet :P (Runt 2.15 i klippet ovan)



Torsdag - When your mind goes blank

Har varit en låååång, lång dag idag. Började dagen med att ta med mig pojkarna till music class och sedan gymboree tillsammans med mormor Barbara. Var väldigt mysigt :) Vi var sedan hemma o lekte och bara tog det lugnt. När Shane kom hem från camp så spelade vi pippi memory och la pussel. Shane är i camp varje vardag nu, så hon är superbusy. Det är väldigt populärt här att barnen går i camp under sommaren. Istället för att gå på fritids eller liknande :) Kusinerna Caca o Sammi är iväg på sleep-away-camp så de bor hemifrån i 4 veckor. Något som jag tycker är riktigt starkt jobbat med tanke på att de bara är 7 och 11 år gamla. Det hade jag nog aldrig vågat när jag var liten :P Men de älskar det!

Efter jobbet idag så blev det hejdå middag på fridays för Judith, en au pair som jag lärt känna genom college. Så det blev ett väldigt trevlig avslut på min dag :)

Här kommer äntligen några av bilderna från vår tur till Coney Island för snart två veckor sen :P Men aaa, sent än aldrig antar jag ;)




På väg till New York!



Killarna blåste bort i baksätet, men är det sommar så är det, då är det nercabat ett måste!



Efter en väldigt lång tur så kom vi tillslut fram!



The Mermaid Parade










Mario o Meike



Vi mobbade Mario för hans väldigt fina handduk :P



Jag o Kevin



Hela gänget på en fest i slutet av kvällen


Onsdag - A normal work day

Jag vet om att jag låter som värsta gamla tanten när jag säger - gud va de växer upp fort! Men det stämmer jue :P Min lillplutt blir bara större o större, o allt mer en egen liten person. Han kryper som sagt som en galning, men han ställer sig också upp, dansar, klättrar upp för trappor och "badar" i toaletter. Hans nya grej är att han vinkar :) Supergulligt. Vi jobbar också på slängkyssarna, så det kommer snart ;)

Idag så hade jag båda pojkarna själv, så jag tog med dem båda till Gymborree. Lite pyssel var det såklart när man har en liten toddler och en baby, men pojkarna var väldigt duktiga o vi hade en mycket mysig förmiddag :) Vi gick sedan o köpte bagels och satt ute o åt lunch :)

Blake tackar idag också familjen Juneberg för sin finfina Bamse body :)