Måndag - Run, don't walk

Riktig härlig dag idag.. har förvisso bara varit hemma men det har varit skönt att inte behöva åka in till stan. Tydligen hade vi ingen naturkunskap på morgonen. O så fick vi ett mail från vår religionslärare, hon var tydligen tvungen att vara hemma idag, så vi hade eget arbete. Så då kunde man ju skippa den lektionen också.. Orka ta av sig mjukisbyxorna o faktiskt fixa till sig bara för att åka in till stan o säga "Hej här är jag" till Wallster, o sen åka hem igen. Nepp! det orkade vi inte med idag så istället har jag varit hemma hela dagen. Har fixat en massa med au pair papprena.. är i stort sätt klar nu :) Ska bara få min referens från min mentor med, sen så är det bara o skicka in allt =D Känns lite overkligt att det faktiskt händer. Så en så länge är mitt preliminära datum 8 september.. men det kan ändras. Så nu väntar matching processen, där man ska försöka hitta en passande familj. Ska bli kul. Längtar verkligen så sjukt mkt!! Det är typ det enda jag tänker på nu för tiden =P Jag menar när man börjar drömma, HELGALNA drömmar om att man har fem barn som springer runt som galningar o skriker o att tjejen från det första au pair mötet är där o typ kan allt o jag känner mig som skit - bara för att jag inte lyckas lära mig namnen på de fem jävliga barnen som ska föreställa mina värdbarn... börjar det gå utför... Jag menar varför fick jag mest panik över att jag inte kunde lära mig deras namn, mer än att jag fick panik på att de typ vände upp o ner på hela huset... Jag tror jag seriöst börjar bli galen...


 
Jag o Jenny råkade fastna på kort senaste utekvällen ^^



Dagens låt - Run, don't walk av Hey Monday


Söndag - Surround me

Helgen har bestått av shopping, o lite mer shopping. Hittade tre skor igår när jag, mamma o Sara var inne i stan. O det är nog närmare rekord för mig ;) Ett par svarta tygskor, som härligt nog var på rean, o sen ett par svarta typ ballerina tygskor, självklart också de på rean.. 100 kronor passade min budget perfekt ;) Sedan hittade jag svarta skor till studentklänningen.. egentligen hade jag redan köpt ett par jättesöta vita pumps, men eftersom jag (mitt pucko) köpte klänningen efteråt så har jag nu upptäckt att det här helt olika vita nyanser på klänningen o skorna. Så då var jag ju bara tvungen att köpa nya skor ^^ O tanken var först att jag skulle hitta ett par lägre svarta skor så jag skulle orka gå i dem hela dagen... det sket sig totalt... istället blev det ett par riktigt höga svarta skor med kilklack. Emelie är kär!

Dagens låt - Surround me


Lördag - Himlen runt hörnet

Hej hopp!

Vet inte riktigt vad det är med mig... helt plötsligt är jag jättepigg och typ supersprallig. Kan det kanske bero på den två timmar långa middagsluren jag tog ;) Kanske...

Var på Enerevet idag på förmiddagen. Så sjukt tråkigt, hade gemensam städning med alla. O det blåste som fan på vår sida. O det är ingen underdrift att vi nästan blåste bort. Helt galet o där skulle man gå runt o räffsa löv o vass. Lätt när allt bara flög i vinden så fort man gjorde något. Linus var så uttråkad att han började fundera på vad som skulle hända om man kastade upp grannes lilla hund i luften. O ärligt talat tror jag han hade rätt.. vi skulle ha fått höra ett swwisccch o ett litet ylande... o så skulle vi slippa hundens hemska skällande hela sommaren sen ;)

Sen efter grillning o lite annat vid husvagnen åkte vi hem igen.. o vi gick alla o la oss på varsitt håll. Pappa o jag i soffan, mamma i sängen o sara o linus trängde ihop sig uppe i soffan. Aktiva familjen Svennheim var det ja!

Nu i kväll har det faktiskt blivit lite fotografering med syster :) Har ändrat min idé till slutarbetet i Foto med... får se om detta blir bättre. Kändes för tråkigt och icke orginellt det andra så. Alldeles för platt på nått sätt. Men nu hoppas jag att jag kommer få ihop något bättre :) Får se om jag tar de sista bilderna imorrn :)

           


       

Bilder från i onsdags! Tjejdag i solen med grillning o mys, o sedan tjejkväll med mycket skratt och flum som vanligt!
Grymt härlig dag =D


Dagens låt - Himlen runt hörnet

Tisdag - One of those days





Lillkusinen Bea

Var dop för minstingen i söndags o hela helgen har spenderats med släkten :) I lördags var det påskmiddag hemma hos mormor, o det var Dop som sagt i söndags, samtidigt som vi firade Olle som fyllde år på måndagen. Sedan blev det att fira Linus o Sara som fyllt år på måndags kvällen med släkten igen :) Mysig helg med alla!

Imorrn peppar vi utgång med tjejerna o så ska jag även in för o testa balfrisyr. Är inte så lång tid kvar nu :)

Dagens låt - One of those days

Torsdag - I just can't wait to be king

Jag vet! Jag är duktig, jag har redan bloggat tre gånger denna veckan. Guldstjärna till mig =D

Saras födelsedag idag, så det blev lite födelsedagsfirande idag på morgonen. Massa paket till min lilla 13-åring :) Sedan gick jag, mamma o pappa o kollade på Melodifestivalen som de hade på Rocknebyskolan. Det är Sara o hennes klass som håller i det detta året, så vi var ju självklart tvugna att gå dit o kolla. O alla barn var lika söta som vanligt :) Hade ingen som helst lust att gå till skolan då, men efter att ha lyckats få en timme ledig från median så fick jag åka till skolan :( Hade gärna hunnit se fler bidrag.

I eftermiddag blir det en liten runda på stan med Jossan, ska försöka leta fram presenter till Linus o Sara. Får se hur det går, men slår vi våra kloka huvuden ihop så ska vi nog kunna hitta på något.

Sen blir det inge mer tränande för mig på ett tag nu :( Har lyckats få typ benhinneinflammation. Kul va. Eller inte. Eller så är det bara en väldigt bra ursäkt för mig att inte behöva träna mer på ett tag ;)

Dagens låt - I just can't wait to be king. Helt galen i Disney nu på senaste tiden. Fast jag har nu övergett den svenska översättningen för att konstant sjunga på den engelska varianten ;) Normalt...?? Nja inte direkt..

Onsdag - I don't want to wait any more!

IIH! Är helt uppspelt, sitter med mina ansökningspapper till USA och vill bara åka nu. VILL, VILL! Försöker skriva ett personal letter.. men det går fan ut pipsvängen, kan inte bara nån göra det åt mig. För jag vill bara skicka in alla papper nu, så att man kan börja matchas med familjer o en massa. VILL VILL!  


Måndag - Fireworks

Ny vecka, nya tag och nya mål. Eller nått =P

I alla fall så är det ny vecka och det är påsklov snart, så det gör mig något mer positiv. Solen skiner och det är faktiskt vår! Sjukt skönt! Har varit ute nästan hela helgen, jobbade i trädgården igår, var med småkusinerna i lördags o så kom Becky och Jasmin över till mig på lördagskvällen :) Riktigt mysigt och det var precis det jag behövde. En massa tjejsnack, grillning och flum. Allt för att försöka skingra mina tankar lite och självklart ha det bra med mina tjejjor :)  Träffade även Kullman  (gammal klasskompis sedan lekis och ettan) som hastigast, sjukt va vissa personer inte förändras trots att det var typ 13 år sedan jag såg honom sist. Men det var kul o få se honom iaf, o höra vad han höll på med nu för tiden :)

O imorse var jag o Jenny med i P4 Kalmar. Riktigt kul! Pratade om vårt nya stora skolprojekt, En svensk, en ryss, en demokrati. Tog kanske bara tio minuter och vi pratade väl mesta dels strunt. Men det var kul o man kan tydligen lyssna på klippet igen på deras hemsida =P Har lyssnat en gång, o lär nog inte göra det igen. Gud vad hemskt det är att höra sig själv!

Dagens låt - Fireworks

Fredag - Listen to your heart

Du har ett val... men svaret verkar inte finnas där hos dig. Kluven till tusen och det känns som att hela världen kan se på dig att du tvekar. För vad är egentligen det rätta beslutet? Det finns nog inget sådant.. för just nu känns det som att jag kommer må skit hur jag än gör. Kan inget bara vara enkelt?

Dagens låt - Listen to your heart, Roxette.