Torsdag - Staggionalen

Rugby ikväll! Är långt ifrån pepp men det kommer väl framåt kvällen, just nu är det mer planering och strukturering av eftermiddagen som ockuperar mitt huvud. Men det ska nog kunna bli en lyckad kväll ;) Sista året på stagg så man får väl passa på att vara en hedlig staggnist så länge man får o kan. Så ikväll håller vi på favorit i repris med dubbelseger!

Sen imorrn är vi lediga, grymt skönt, så imorrn blir det att vara hos C o sen förberedelser inför lördag. Filmkväll hemma hos mig med klasskompisgänget då, ska bli mysigt. Bara slökolla på film, äta en massa onyttigt o snacka skit ;) Härligt!


Tisdag - Boten Anna

Tillbaka hemma i Sverige o tillbaka till verkligheten.. eller ja, jag har varit hemma sen i torsdags men men ;) Sakna min Bex allra redan, har ju fått sova utan att nån sniffa på mig eller pratar i sömnen nu jue. O har inte fått höra Mano snarka eller nått. Inte för att det är det jag saknar mest men men ^^ Men det blev en väldigt lyckad vecka iaf. Jag o Sussi var själva på dagarna o bara tog det lugnt, kollade runt o lite så. O sen så träffade vi Bex sen när hon slutade jobbet, o då fick hon inte en lugn stund för då var jag på direkt =P

Först på torsdagen när jag kom (hittade faktiskt överallt, jag utan helt lokalsinne lyckades hitta själv på Kastrup o även så hittade jag in till City Center sen i Dublin, lite stolt) men iaf, så när jag kom så kånkade vi hem min gigantiskt stora väska som vägde asmycket. Obeservera att 10 kilo var Bex o Sussis grejer så helt packgalen är jag inte ;) Hade något lättare väska med mig hem iaf. Men sen när vi kom till lägenheten så fick jag möta Mano o José o även Sussis pojkvän Vojtek :) Sen bar det ut i natten, träffade "amerikas ugdomsseriens såpaskådis" Bryan o hans rumskamrater. Mycket trevlig kväll, o när jag o Bex trillade hem framåt 2 tiden var vi riktigt fnissiga o min käre vän svävade mer eller mindre fram. Så sött ;)

På fredagen sedan var jag själv på dagen, Sussi o Vojtek var ute på äventyr o Bex jobbade. Så jag virrade runt själv i Dublin, försökte hitta tillbaka till gatan vi varit på kvällen innan men det  var helt galet konstigt. Så tillslut hamnade jag på ett litet fik, någonstans längs nån gata =P På kvällen sen gick jag o Bex ut för att äta finmiddag tillsammans för att bara snacka en massa skit. Vi började att kolla på en massa restauranger runt Tempel Bar  o slutade på McDonalds... Så blev det med den finmiddagen. Men trevligt var det iaf, o jag insåg hur mycket jag hade saknat mitt lilla gråatroll som egentligen är så sparkling o färgglatt som det bara går :)

På lördagen blev det shopping i massor, på ett stort köpcenter i Dundrum. Pennys är numera min nya favvis ;) Billigt o bra, det tycker vi om! Sen på kvällen blev det feeeaast för att citera vår allas Torulf =P Vi började med lätt förfest med Mano, den ena rumskamreten. Satt o spelade kort o käkade popcorn.. Innan resten kom. Det var typ kompisar till Mano o Jose, så alla snackade spanska utom vi =P Men det var grymt trevligt o sämre stämningen blev det ju inte när Tequilan kom fram.. *host host* Itore (vet verkligen inte hur han stavar sitt namn)  var den vuxna av oss, medan vi andra flummade ganska rejält. Urhärligt sällskap o en riktigt lyckad kväll! Vi drog sedan ut till Tempel Bar, o efter att promenaden tog mycket längre tid än vanligt så hittade vi klubben som vi skulle till. O egentligen så är det 21 på de flesta discoteken, o Bex, jag o Sussi ser inte direkt ut att vara 21 så, killarna tog var o en av oss under armen o ledde oss in =P Så himla söta.. Men vi kom in, efter en mindre hjärtattack då de stoppade bex i dörren ;) Men kvällen blev grymt lyckad o vi dansade som galningar. O Dean blev definitivt krönt till kvällens Danskung, så himla härlig =P Så tillslut framåt småtimmarna vandrade vi hemåt.. o jag kan säga att söndagen sen blev väääldigt lugn..

På måndagen sen var jag o Sussi själva först på dagen, letade upp ett internet cafe o lite så :) Medan vi väntade på att Bex skulle sluta. Men det var inte förrän på tisdagen sen som det började hända grejer igen =P Mcfly konsert på kvällen, så himla underbart! Fick riktigt bra platser trots att vi bara köade en o en halv timme... lite skillnad mot Simple Plan då vi köade i 12 timmar o fick nästan sämre platser =P Vi kände oss lite gamla dock.. vi visste ju om att det skulle vara grymt mycket fjortisar (något som det också var) men när Bex stod bredvid en 10-åring så kände vi oss alldeles för stora =P Men när de sedan drog igång o spela deras allra första singel så vaknade pensionärena till ;) Härligt drag o leendet satt kvar flera dagar efteråt sen kan jag lova.

Sen började veckan dock gå mot sitt slut, o snart skulle Bex få tillbaka hela sin säng.. o även hennes täcke ;) Så sista dagen i Dublin firades med finmiddag på restaurangen Mona Lisa. Jättegott o riktigt mysigt :) På kvällen sen blev vi dock ut puttade ifrån köket i lägenheten.. Killarna skulle ha fest.. o enligt Itore så var det 20 årsgräns =P Så småflickorna fick gå o lägga sig tyckte han. Så lite småputta var vi allt, o drog med oss varsin kopp te o alla kakorna som fanns kvar in till vårat rum =P Men vi kunde inte riktigt hålla oss undan från köket då det satt väääärsta kexet där! ^^ Kexigare Kex hade vi nog aldrig sett! Så vi smög ut o poppade popcorn bara för att få vara i köket... o då verkade det inet som om killarna hade nått emot att små tjejerna var där.. lite små kul. O så lyckades vi efter lite smygfotografering få kort på Kexet med stort K, så bildbevis kommer förhoppningsvis inom kort ;)

Det här är nog mitt längsta blogginlägg någonsin.. men jag lovade er ju en utförlig beskrivning av veckan så då fick ni också drass med detta väldigt långa inlägg ;)

Over and Out!

Dagens låt - Basshunters Boten Anna, Danskungen Deans favoritlåt, något som ingen missade under vår härliga festkväll ;)

Mandag - IN DUBLIN

Hej hopp! Detta inlagg kommer bli gtymt udda eftersom jag just nu sitter pa ett litet internetcafe i dublin med ett tangentbord som ar grymt forvirrande. Bex jobbar sa jag passar pa att uppdatera mig om omvarlden. Men allt ar hur bra som helst har, lovar o ge en mer detaljerad beskrvning av veckan nar jag kommer hem men gud vad harligt det var att fa traffa bex igen i torsdags! Men jag har iaf hunnit godkanna Bryan, festa med rumskamraterna Mano och Jose, dansa med var allas harliga Dean, shoppat loss pa Pennys, varit bakis och gatt vilse ett antal ganger. Sa vad mer kan man begara av denna stad ;) Imorrn blir det MCFLY KONSERT! Saa himla harligt langtar verkligen. O sa far vi se vad som sker ikvall ;) Nu maste jag dock pysa.. jag har nyckeln till lagenheten o ja vill inte lsa ute Sussi sa det ar nog bast jag beger mig!

Vi hors hemma i Sverige igen pa torsdag =)