Can I see your drivings license, miss?

Klockan är strax efter 10 på kvällen o jag är skitslut efter en heldags shopping i New York. Lovar o berätta mer om det sedan, men ikväll hände ALLT FÖR MYCKET. Emelie Svenneheim, blev stoppad av polisen.

Jeepen som jag kör har krånglat lite på sistone, o igår när jag skulle till shoppingcentret ville den inte starta så jag o min hostdad fick plocka fram startkablarna för o dra igång den.
 
Ikväll hände det igen. Skulle precis åka hem från tågstationen, då jag upptäcker att bilen är stendöd. Ringer Curt som snällt nog kommer till undsättning. O efter att vi försökt dra igång bilen två gånger så startar den äntligen. Min hostdad kör före o jag kör efter då jag inte riktigt hittar vägen hem. När vi kommer till ett av trafikljusen hinner Curt köra förbi när det är grönt, medan jag lite klantigt kör mot orange. Jag hinner kanske köra 100 meter innan jag ser blå o röda ljus bakom mig... panik!!! För bakom mig kommer en polisbil! Så jag svänger snällt in mot kanten, med polisbilen ståendes bakom mig med strålkastarna riktade mot mig. En polisman kommer fram o ber om körkortet, frågar lite frågor. O säger att mina lysen därbak inte fungerar. O förklarar att det var därför han stoppade mig och med ett tillägg på trafikljuset, som självklart var jävligt klantigt. Curt som stannat några hundra meter framför mig kommer gåendes mot min bil för o förklara för polisen att det är hans bil. Men när han precis ska hälsa på polismannen, säger polismannen "Hi Curtis!?" Då känner min hostdad polismannen! Vilka är oddsen!? Tydligen så gick de i high school tillsammans o deras barn går även på samma dagis! Så de börjar prata med varandra o Curtis lyckas väl på nått snitsigt vis prata sig ur det hela. O jag får köra där ifrån på ett villkor; att Curt kör efter mig så att jag inte skulle bli påkörd bakifrån då lamporna tydligen lagt av. Hahah... sån jäkla tur (i oturen)... Så nu är jag äntligen hemma efter en VÄLDIGT händelsrik dag... herregud.


Kommentarer
Jasmin

Hahah gumman shiit :P Precis de man inte vill ska hände händer läskigt att bli stoppad ju men du hade tur :)

2009-08-24 16:06:10
URL: http://misspersian.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0