Fredag...

Skrivkramp

Inget och säga men ändå så mycket som bubblar inombords
Fingrarna vilar på tangentbordet
Men inga ord verkar vilja bildas....


Söndag - Superstar

Söndag kväll o jag är på väg till sängen. Är helt slut - men det har varit en mkt lyckad helg :)

Det blev midsommarfirande nere på Enerevet med Christian, Jossan, Adam, Robin, Svante och Rebecka. Lyckad kväll med många skratt :) Började kvällen med en mindre laglig biltur ner till husvagnen där vi satte igång evighetsgrillen... Men med lite hjälp av Svantes proffsigt manliga grillkunskaper så fick vi mat allihopa.. Även Adam ;) Satt ute och åt medan vi väntade på regnet som tur var "gick runt oss"... Sedan flyttade vi in i förtältet där vattenpipan och många skratt kom fram :) Där emellan han Adam ta ett dopp, snurra och så kallat "decka" innan de blev hämtade av SysterTaxin senare under kvällen. Medan jag o Jossan sov över i husvagnen och vaknade sent på lördagsmorgonen sedan.. Var duktiga o städade innan vi åkte hem till min soffa och en mindre bra film =P Sedan på eftermiddagen bar det av till Farmor och den årliga midsommarmiddagen. Var trevligt som vanligt, dock kom vi fram till att vi var riktigt kassa på krocket - gräsmattan var så bucklig att klotet bara rullade tillbaka varje gång man väl lyckades träffa det ;) 

Idag har jag hunnit träffa Christian, kändes som om det var jättelänge sen vi sågs sist, trots att det bara var två dagar sedan =P Fattar inte riktigt hur vi klarade oss under tiden i skolan, då vi träffades max en gång i veckan.... Men men, vi hann ses en stund idag iaf :) Innan jag skulle iväg på bio, blev en tjej-filmkväll med Mamma, Sara, mostrarna och mormor... Trevligt värre, mysig må bra film också. Vi var de enda som hördes i hela biosalongen - skrattade allihopa (med lika fult garv) medan de resterande fem biobesökarna var knäpptysta. Säger det någonting om min släkts humor? Eller var det de andra som var tråkiga?  ;)  

Nu blir det sängen nästa, ha det bra!


Dagens låt - Superstar, Nickelback

Måndag - I'm yours

Sommarlov, sol, midsommarplaner, jobb och fjärilar i magen...

Sommarlovet har börjat o jag sitter på jobbet, och smygskriver mellan mina kundsamtal. Går väl sisådär idag, men ska  snart koppla över o sälja på en annan kampanj, en grymt mkt svårare sådan, men har lyckats tidigare att sälja där, så idag är jag på ;) I morgon blir det fika med Becky o planering inför midsommar, tanken är att vi ska vara nere på Enerevet och ha långbord med knytfest nere vid vattnet :) Problemet är bara att vi är lite för få förtillfället, så om det är nån som inte har några planer ännu, hör av er ;)

I helgen blev det pojkvänshelg.. Mysigt i Christians sommarstuga hela helgen, var skönt o bara få komma iväg en stund, det var verkligen jättefint uppe i Djupvik :) Dessvärre har han börjat jobba nu och ska bara vara ledig en eller två helger de närmsta veckorna, så himla surt, för när han väl slutar så börjar jag jobba sedan på eftermiddagen.., Så vi lär väl gå om varandra hela tiden typ.. Men det ska nog ordna sig det också ;)


Dagens låt - I'm yours, sommarminnen från förra årets mysiga kvällar i Stadsparken


Torsdag - Angels

Sista skoldagen denna vecka, riktigt skönt :) Jobbar ikväll men är ledig sedan både fredag och lördag, ska bli skönt. I morgon blir det tjejkväll med tjejerna i klassen, förhoppningsvis så har vi någonstans o vara också ;)

Sedan på lördag så blir det plugg, måste läsa till Matte C nationella. Har inte ens öppnat matteboken än... ooops...
Men sedan kommer Christian på kvällen, så då har jag en ursäkt för att skippa matteböckerna =P

Nästa vecka är det sista veckan i tvåan, läskigt... Det blir avslutning på onsdagen, matteprov och student på torsdagen, avslutning för lillebror på kvällen, och sedan utgång med alla glada studenter ;) På fredagen blir det att gå på den traditionella skolavslutningen på Rocknebyskolan, kolla på lillasyster, fika och sedan blir det att jobba under dagen. För att sedan på kvällen åka til Djupvik med Christian och stanna där över helgen.... Hektisk vecka, men det ska bli härligt :) Längtar till sommaren nu!

Dagens låt - Angels

Söndag - Untitled

Söndagkväll.. medan normala människor har varit ute hela dagen o njutit av det otroligt fina värdret så har jag jobbat idag. Gick skitdåligt, men på något sätt orkar jag inte bry mig.... Får ta tag i det på nytt på tisdag då jag jobbar nästa gång. Får jue ändå ut min timlön oavsett om jag säljer massa eller ingenting ;)

Igår var det springbreak som gällde, blev en mycket lugn kväll, var hemma redan vid tio. Var inte alls på humör igår, vet inte riktigt varför. Sällskapet var mycket trevligt, men på något sätt så var jag bara inne i mina egna tankar. Förlåt bex för att jag var som jag var ;) Vi som skulle prata en massa strunt o njuta av det härliga värdret till toner av Håkan.. Men aja, får ta igen det senare, vi har ju hela sommarn framför oss :) Bara två veckor kvar nu, hur härligt som helst. Men samtidigt väldigt skrämmande, var har tiden egentligen tagit vägen??? Fattar inte hur jag ska överleva utan min Bex sedan när hon pyser iväg o när jag blir kvar här hemma. Visst har jag alla härliga klasskamrater att umgås med och Christian försöker trösta mig med att jag har honom. Men det känns som om inget i världen kan ersätta eller fylla tomrummet som lär finnas till hösten. Blir inte alls samma sak..


Dagens låt - Untitled