Onsdag - Husmor E

Myrorna har börjat komma och jag har börjat bli allt mer rastlös över att vara hemma. Denna veckan så började syster o bror skolan, så nu är jag helt själv hemma under dagarna. Härligt, skulle nog många säga men jag är börjar bli riktigt uttråkad :P Jag känner verkligen att jag har inget existerande socialt liv. Var tog kompisar och umgängeskretser vägen egentligen?! Usch.

Så de senaste dagarna har jag underhållt mig själv på gymmet och idag så har jag stått i köket :P Gjorde precis ett stort lass med köttfärspiroger som blev sjukt goda faktiskt. Det är ett gammalt hemkunskaps recept och till skillnad mot den mesta maten man tvingades laga på hemkunskapen, så smakar det här jättegott! Imorgon så blir det att baka lite olika sorters bröd :) Så snart så har vi nog hela frysen full om det inte börjar hända nått här snart :P


Lördag - Kan you speaka svenska?

Dagarna rullar på och jag har börjat att komma in i mitt "svenska liv" igen. Jag vet dock inte riktigt om detta är bra eller dåligt. Jag saknar USA. Så mycket! Pratade med barnen o Andi häromdagen på skype och längtan blir så stark då att jag nästan bokar en flygbiljett till New York på direkten. Blake var hur söt som helst och sken upp när han fick se mig på datorn. O trots att jag o min sötis är på olika kontinenter så satt vi o busade i camen och baby Blake skrattade så han tjöt. Så himla gulligt. Så hur kan man inte sakna det liksom??? Men det är bara att ignorera längtan och försöka se det som är bra med att vara hemma igen.

Dock så har jag nog lyckats glömma min svenska. Det är verkligen hemskt! Jag pratar sån "svengelska" så det är inte sant. Första gången jag kom hem så var det riktigt illa också, men det gick över efter några dagar, men denna gången så är det rent ut sagt hemskt. Min hjärna kopplar inte. Den har lagt av. Den är kaputt! Jag mixar språken till den pinsamma grad att jag igår kläckte ur mig "te who", som skulle föreställa "till vem", fast det kom ut med en småländsk engelskbrytning. Även kommentarer som att "han messade upp it" trillar ur min mun och ibland så kommer jag inte på vissa svenska ord alls. O det ska nämnas att det är INTE medvetet. Det bara händer.

Men något som är bra med denna språkförvirring är väl ändå att folk i min omgivning får sig ett gott skratt eller två ;)




Tisdag - Home for good

Jag har precis kommit hem efter en runda på friskis med syster och kusin, något som var mer än välbehövligt. Hann ju bli en hel del pizza och pasta i Italien ;) Men Italien resan var hur lyckad som helst iaf :) Kom hem igår kväll med ett gäng mysiga minnen med dessa underbara människor. Vi bodde i Francescos familjs "sommarlägenhet", som ligger precis vid sjön Como och med världens vackraste utsikt över bergen. Så där bodde vi alltså tio stycken och bara hade det så kul ihop! Vi åkte in till Milano, som är verkligen är en vacker stad, och under nyårsaftonen så lagade vi först middag tillsammans och förfestade lite inne vi begav oss till en stad i närheten där det var firande och livemusik på torget :) Massa folk och vi hade det så kul tillsammans :) Kunde inte ha varit så mkt bättre faktiskt.

På nyårsdagen tog vi det ganska lugnt. Sov ut, gick en runda runt sjön och gick o drack varm choklad på ett litet kafé. På kvällen så blev det restaurang besök, en liten barrunda och ännu mer mys hemma.

So thanks everyone for a wounderful weekend <3



Utsikten från balkongen



I Milano



















Killgänget :)




Tjejgänget :)











Italiensk glass, även ett måste i minusgrader ;)



Nyårsmiddag :)








































































Italy

Ville bara slanga in ett litet hej harifran Italien :) Har haft en helt underbar liten minisemester och allt har verkligen varit perfekt. Har varit sa kul att fa se alla igen :) Imorgon bitti sa ar det dock dags att flyga tillbaka till Sverige. Men det ska val ga det med ;) Bilder och Italien inlagg kommer snarast alltsa.

Gott nytt ar till er alla och jag hopppas det nya aret blir minst lika bra som det forra. :)