Tisdag - Devil in me.

Inget vill som jag vill längre. Var super positiv idag då läkarundersökningen gick bra, så jag har nu kunnat skicka in allt till CC. Med andra ord inget mer pappersarbete (är nästan värt o fira alltså) Jag har även fått mina flygtider! Så den 27 Juli kl.10.25 bär det av till New York. Kommer att behöva mellanlanda i Frankfurt, mindre kul då jag kommer behöva vänta närmare fyra timmar på flygplatsen där, men det är det nästan värt. Sen ett antal timmar senare kommer jag att landa på J.FK i New York... Lite coolt alltså. Trots att det självklart är riktigt läskigt.

Men det var ju inte riktigt det jag skulle berätta om... utan idag då när jag fått mina flygtider, så tänkte jag att jag samtidigt skulle boka några tågbiljetter så jag kan åka upp till Arlanda på söndagskvällen dagen innan jag åker. Efter att ha letat ganska länge hittar jag äntligen några biljetter som har ett okej pris. Men upptäcker självklart då att jag inte ens kommer att få åka tåg för det priset. Utan jag måste först åka fyra timmar buss till Norrköping för att sedan äntligen få åka tåg den sista biten till Stockholm. Sjukt konstigt tycker jag, betalar jag inte för att få åka tåg? Annars hade jag väl bara gått in på Swebus hemsida o beställt en bussbiljett istället =S Så då struntade jag i den biljetten, o hittade en annan då jag "bara" skulle behöva åka buss i en o en halv timme istället för fyra. Men sen när jag beställt biljetten, o betalat via min internet bank o skulle föras över tillbaka till SJ.s hemsida så står det bara "Tekniskt fel". O därmed så får jag inget bokningsnummer till mina biljetter, så jag kan inte hämta ut dem. Men ändå hade de jävlarna dragit pengarna från mitt kort! Så jag har betalt, men inte fått några biljetter! Så jag ringde till SJ... något som tog typ hundra år då det verkar som de bara har en som svarar i telefonen. Men då säger det bara att de inte kan göra något åt det! Jag kan inte ens få bokningsnumret av dem! Utan jag måste kontakta dem som hanterar pengaöverföringen! O de har ingen kundservie, utan man kan bara maila. Blir så trött på allt! Så det slutar väl säkert med nu att jag får gå upp till Stockholm...

Förlåt min blogg börjar låta mer som en "hata SJ blogg" än en au pair blogg eller vad det nu ska föreställa. Hahaha.. Förlåt! Så nu blir det istället att göra sig iordning lite fort innan det bär av till Linda för pizzakväll! Mys mys!

Dagens låt - Devil in me, Kate Voegele

Måndag - Down with you

Första dagen på jobbet idag. Eller mer ska säga "jobbet". Jag städar i kyrkan o i mariagården här hemma. Det är sjukt mycket o hålla reda på o faktiskt en hel del o göra. Men det känns långt ifrån som ett "riktigt" jobb. Jag går där i min ensamhet, moppar, vattnar blommor o en hel del annat. Ganska tråkigt, men det ger pengar till slut =P

Så tack vare att jag får bestämma ganska mycket över mina jobbtider så hann jag idag med att möta Becky. Vi tog min lilla bil o åkte över till Öland för o sola o bada. Riktigt mysigt o skönt! Åkte sen till hamnen för o äta lite mumsig glass. Blev en riktigt härlig dag tillsslut :)

Imorrn ska jag istället på hälsoundersökning. Kul... eller inte. Men något man måste gå igenom för o få åka till USA. Men gissa vad de tar för o fylla i min längd, blodtryck o lite gamla uppgifter om min hälsa... Nån som har en gissning på vad denna lilla undersökning kostar?
Ungefär 1000 kronor. För vad?? Något som min mamma som är undersköterska likaväl hade kunnat göra. Så sjukt löjligt. Men men, det är väl bara o gå dit o betala så snällt.

Dagens låt - Down with you

Söndag - Varning för långt inlägg

Stockholms resan blev så mycket bättre än vad jag trodde! Trodde jag skulle få sitta i min ensamhet o ha skittråkigt i storstaden helt själv. Men stockholm bjöd på överraskningar. Både positiva o negativa...

Det började med att jag åkte tåg upp på torsdags eftermiddagen. Hade fixat en ljudbok som underhöll mig mestadels av tiden. Satt o småskrattde för mig själv åt dåliga skämt o oväntade händelser i boken. De som satt bredvid mig måste trott jag var småttgalen eller något. Självklart blev tåget försenat, det är ju ändå SJ, kan de någonsin hålla en tidtabell egentligen? O när jag väl fick byta tåg i Linköping hade ett annat tåg gått sönder, så det var dubbelt så mycket folk på mitt tåg, något som gjorde att det var kabalik ända fram till stockholm. Kul va? Men aja, jag kom fram iaf.

På fredagen var det dags för ambassadbesöket. Var riiiktigt nervös. Trodde jag hade glömt säkert hälften av alla papprena o var super stressad på morgonen. Jag visste nämligen om att jag skulle ta buss nr 69 ut till ambassaden, o jag hade listat ut var bussen gick ifrån så det var lugnt. O när jag kom fram till busshållplatsen kom en buss precis, så jag hann inte direkt kolla upp hur det hela fungerade. Åker aldrig buss i stockholm, alltid när jag är där håller jag mig till tunnelbanan. Så jag tänkte att jag säkert som vanligt kunde fixa biljett på bussen. Men när jag stiger på den överfulla bussen o räcker fram min femtio-lapp o säger att jag ska ut till ambassaderna. Så blir busschauffören skitarg (jag överdriver inte) Han gormar åt mig o säger att han inte tar emot pengar. O jag blir först o främst förvånad över hans hårda ton, men frågar självklart hur jag ska göra då? Men den ooootroligt trevliga busschauffören himlar bara med ögonen o säger surt tillbaka "att jag får väl åka med o se vad som händer." Så stänger han dörrarna o kör vidare! Jag har inte en chans att gå av bussen eller någonting, utan jag står där med tusen ögon på mig, vettskrämd på en buss som jag inte betalat för att åka med. Blev skitorolig att de skulle komma någon kontrollant eller något, o upptäcka att jag inte hade betalat, o sen tvinga mig o betala flera hundra för att ha "tjuvåkt"! Vågade åka två busshållplatser innan jag lyckades ta mig ut från den hemska bussen. Så när jag sedan väl listat ut hur biljett systemet fungerade lyckades jag komma med nästa buss. Fortfarande med gråten i halsen, men nu så jävla arg. Jag menar, hur svårt hade det kunnat vara för busschauffören att säga lite snabbt hur jag skulle göra, låtit mig gå av bussen o sen berättat att nästa buss kom om tio minuter!? Jag menar, jag kan vara lite trög, förlåt att jag inte fattade hur deras system fungerade. Men det är sommar! Det finns turister! O du borde inte jobba med service!

Men när jag väl kom till ambassaden, så mötte jag direkt en annan tjej som också skulle åka som au pair. Vi gick tillsammans till kön som ringlade sig utanför ambassaden, o började direkt prata med de andra tjejerna som stod i kön. Fick så småningom komma in efter att ha gått genom security check, o det tog bara några minuter att få sina papper tillbaka. Så till ni alla som har kvar o söka sitt visum, oroa er inte. Det var över på två minuter, man fick två frågor om hur många barn man skulle ta hand om o hur mycket man skulle få i lön. Sen fick man lämna fingeravtryck o sen var det klart! De au pairer jag mött i väntrummet väntade på varandra, så vi gick sedan tillsammans till CC, där vi skulle gå på ett litet möte. Var riktigt trevligt. En värdfamilj från USA var även där o pratade, riktigt intressant, o sen blev det massa snack om förväntningar, hemlängtan o annat. Var kul, men plötsligt känns allt så verkligt. Om en månad åker jag. Om en månad, det är ingenting! O vi alla insåg nog nu, "att det är på riktigt". Sen gick jag o tre andra jättehärliga tjejer som jag mötte på stan. Riktigt trevligt, o vi var alla tre förvånade över hur kul vi hade det ihop. Det kändes inte alls som om vi bara känt varandra i några timmar. Så fredagen blev riktigt bra (tillslut) o jag hoppas på att få möta av några av tjejerna på andra sidan atlanten sen!

Förlåt för det sjukt långa inlägget!? Orkar ni verkligen lyssna på allt pladder??

På lördagen hann jag inte med så mycket för att jag skulle hinna med tåget hem. (Men ändå fortsätter jag o skriva... haha.. förlåt) Men gick faktiskt på den nya TItanic-utställningen som de har på djurgården! Riktigt bra! O ni som känner mig, vet att jag har något knäppt intresse för TItanic, o denna utställning var perfekt för mig ;) O precis som min lilla miniresa började, slutar den också med att ytterligare ett tåg hade tydligen gått sönder o det gjorde att jag fick trycka ihop mig med ett antal andra passagerare i det minsta o skruttigaste tåg jag någonsin sett! Trodde seriöst att om jag någonsin skulle dö i en tågolycka, så var det nu. Men jag kom hem! O jag lever - trots sura busschafförer o dåliga tåg, men med nya förhoppningar om USA. Jag vet iaf att jag kommer vara omringad av helt underbara au pairer, som kommer att finnas där för att stötta mig. So USA, here I come!

Onsdag - I dare you to move

Har precis varit ute o gått med vår nya lilla lillplutt, Filippa. Är nämligen hundvakter denna veckan åt en liten krullig prick som är så söt! Så just nu ligger hon i mitt knä o sover. Tydligen var det jobbigt o vara ute o gå. Hade gärna haft henne här i några dagar till, så mysig som hon är.

Var på Enerevet igår med Jasminis o hade det mysigt, medan det idag blev att möta tjejerna i parken för lite sol o kubbspel. Frida regerade mer eller mindre på kubbet medan Jessika helt klart lyckades få den "snyggaste" solbrännan. Jag o Becky tog även en liten sväng på stan efteråt. Var väl inte jättepigga på att shoppa, men vi lyckades ändå båda två hitta varsin tröja. Dessvärre lär det nog inte hinnas med så mycket shopping i helgen heller, trots att jag faktiskt ska vara i Sthlm i tre dagar. Ska åka helt själv (känns lite lätt patetiskt) för o fixa au pair visumet o gå på au pair träff på CC kontoret. Kan väl bli kul o få gå till CC, men är inte jättepepp på att spendera tre dagar själv i storstaden. Men tänkte faktiskt passa på o gå på den nya Titanic utställning på sjöhistoriska på fredag kvällen eller något. Kan absolut bli kul! Uppdateringar får ni på söndag eller något :)

Dagens låt - I dare you to move


Måndag - Be like that

Alla ni som känner min mamma vet om att hon är något av en inrednings- o "göra om hemma"-galning. Alltid ska hon bara köpa nya gardiner, bara köpa en ny tv-möbel eller bara köpa ett nytt matbord,. Men ofta så slutar det i att vi får renovera om hela rummet. Detta skedde, inte helt oväntat i förra veckan också då vi bara skulle åka o köpa en ny soffa. Mycket riktigt så ser nu vårt vardagsrum o matsalsrum ut som en byggarbetsplats. Vår gamla soffa står i tre delar ute på altanen, hela huset luktar slipdamm o jag o mamma var idag bara tvuuugna att åka till stan för o shoppa nya saker till vardagsrummet. Jag klagar alltid när hon ska börja med ett av sina nya inredningsprojekt (något som sker ungefär en gång varje år) men sen så kan man inte säga annat att det är kul att springa runt på IKEA o leta efter kuddar o diskutera olika färgnyanser i si så där 100 stycken olika tygaffärer. Jag är nog (kanske dessvärre) mer lik min mor än vad jag själv tror =P Men nu så blir det iaf ett rum med gråa väggar, med en riktigt snygg fondvägg i svart med silvriga blommor på o en massa lila detaljer i rummet. Ett riktigt Emme-rum alltså ;)

Dagens låt - Be like that, 3 doors down

Söndag - Learning to breath

Förlåt, har verkligen inte haft tid (eller ork) att uppdatera bloggen. Känner mig lite lätt dålig. För det är ganska skönt att få skriva av sig. Ändrat lite på bloggen också. Lite lätt barnsligt, men ähh, vem orkar bry sig egentligen ;)

Midsommar var riktigt mysig, precis lagom o så man vill fira midsommar. Blev ingen traditionell silllunch dock, men Jossan, Adam, Robin o Rebecka kom över till enerevet på kvällen. Grillning, massa flum o några timmar av spelande gjorde vår kväll alldeles lagom. Härligt o trevligt sällskap :)

Lördag o söndag har dock varit lugnare. Var hos farmor igår o har firat mormors 70-års dag idag. Första dagen idag som faktiskt kände som en riktig sommardag. Var nere på enerevet med alla småkusinerna, bada o bara hade det så bra. Det är sådana här dagar jag kommer sakna i USA, lugna dagar i solen med hela familjen. Bara fem veckor kvar nu.

Dagens låt - Learning to breath, Switchfoot.

Torsdag - In too deep

Blev inget bloggande igår. Trots att jag faktiskt försökte, Min dator levde sitt egna lilla liv igår o det gjorde att båda de inläggen jag skrev bara försvann så fort jag klickade för o publicera dem. Ibland blir man bara så trött på tekniken... Så tillslut gav jag upp helt, o gick ut o la mig i solen i stället. Härligt! Dessvärre är det inge vidare väder idag, men vi hoppas på desto mer solsken imorgon! Lite midsommarfirande på Enerevet med några kompisar. Får se hur många vi blir bara. Folk har en tendens att inte kunna bestämma sig o kunna säga till 100% om de kommer eller inte =P

Igår kväll blev det en runda på KM med tjejerna. Måste ju uppdatera varandra lite, var ju ändå en hel vecka sen vi sågs sist. För vi är verkligen sådana über tjejer så det finns inte! Det är skvaller, o alla pratar i munnen på varandra, det är fnitter o en maaaassa analysering om vad som hänt o om alla killar som svänger förbi i vår tillvaro. Men gud vad det är härligt att träffa hela gänget. O det var nog igår som jag först (på riktigt) förstod att jag åker om exakt 39 dagar. 39 dagar - det är ingenting! O gud vad jag kommer att sakna dessa härliga kvällar med tjejerna! För när jag kommer tillbaka sen har Becky pyst till Norge, Jenny har flyttat till götet, Jessika har börjat plugga o Frida är säkert på språng någonstans. Så nu är det bara 39 dagar kvar i Sverige, 39 dagar kvar med möjlighter att umgås med tjejerna, 39 dagar för att hinna fixa o packa allt innan jag åker den 27 juli till New York. New York!!! Helt freaking galet! Fattar det fortfarande inte!

Dagens låt - In too deep

Tisdag - The best

Precis kommit hem från en sväng på Enerevet. Skönt o bara ta det lugnt i solen o njuta av att det faktiskt är sommar. O att det faktiskt nu är mindre än sex veckor kvar tills jag åker. Helt galet! Försökte förklara för lillkusinen Olle på 6 år att jag kommer att vara borta jättelänge. O för en sexåring är ett helt år en oändlighet. Det tyckte jag iaf när jag var så liten. O att jag inte skulle komma hem förrän han skulle börja första klass var helt ofattbart för lilla Olle. O det känns faktiskt ofattbart för "lilla" mig också. 

Fick dock ett mail från CC nu. Nyheter om att lönen har höjts från 1000 kronor i veckan till 1500 kronor  i veckan (!!!) Goa pengar ju :) O så får man ju då boende, mat o allt sånt. O även 500 dollar i studiepengar, så jag kan ta lite kurser på collage. Fun, fun!

Dagens låt - The best

Söndag - She will be loved

Precis kommit hem efter att ha varit vid husvagenen idag. Testade att vindsurfa... haha... gick ju som det gick. Blåste alldeles för mycket så det gick knappt få upp seglet ordentligt. Men får försöka snart igen. Grymt kul iaf =P

Har fått tid hos amerikanska ambasaden med, så den 26 juni ska jag till sthlm. Det tråkiga är bara att jag ska åka själv, o hinner inte alls shoppa eller något. Inte för att jag har några pengar att shoppa för men men. Någon sväng på drottninggatan hade jag väl inte tackat nej till ^^

Nu blir det att kolla på Greys anatomy med syster. Tänkte jag skulle försöka komma ifatt USA ^^ Jag kommer inte kunna övereva utan vissa av mina favvis serier... Så du får man väl ta till internet istället ;)

Dagens låt - She will be loved


Lördag - Hotel Paper

Är mer eller mindre begravd i papper... sitter o ska fylla i alla nya papper jag fått för att kunna få ett amerikanskt visum. O det är inte få! Blir galen på allt detta pappersarbete. Men man kan inte säga annat än att USA är väääldigt nogranna o måna om sin säkerhet. Men jag kan inte låta bli o skratta över vissa av frågorna man får:
"Är ni medlem eller representant för någon terroristogranisation?"
"Har ni någonsin medverkat vid förföljelse utförd under kontroll av dåvarande nazistregeringen i Tyskland eller har ni tagit del i folkmord?"
Jag kan inte annat än bara skratta åt dem! Jag menar om det hade varit så att jag hade "studerat vid en statlig grundskola med ett student visum efter 30 november 1996 utan att ha betalat hela skolavgiften" eller "någonsin ägnat mig åt prostitution eller narkotikahantering"... tror jag inte att jag hade avslöjat det. "Hej, jag är terrorist o skulle vilja flytta till ert land för att jobba som au pair!?" Ehhh... näääeee skulle inte tro det va...!

Dagens låt - Hotel Paper, låt av Michelle Branch

Fredag - Många tårar

Har inte hunnit med så mkt bloggande denna veckan. Kanske förståligt med tanke på student o allt. O studenten var sjukt härlig! Härlig pepp innan vi fick springa ut från stagg, många tårar (o skratt) när film-gruppen visade sin film de gjort om klassen, nostalgi i aulan o härlig nyhet om att jag fick stipendie, o så blev det självklart mycket ös på kvällen sedan på vallen. En sjukthärlig dag helt enkelt. Har dock inte fattat att jag har gått ut ännu. Ingen mer skola, inge mer SP06E o inga rutiner finns nu kvar. Väääldigt konstigt.

Idag var det Saras skolavslutning, o även där föll några tårar. Väldigt fint o stämningsfullt o typ alla tjejerna i klassen (plus lilla daniel) grät när de insåg att detta var deras sista dag på rocknebyskolan. Lite gulligt. Jag själv kände mig bara gammal. Såg några av mina gamla "fotbollsskole-barn" som jag haft när de var sisådär 5 år. Nu stod de där, 12 år gamla i finskjortan o klänningar. Senast jag såg dem tuggade de på snörena i byxorna o kunde inte knyta fotbollsskorna själva. Emme blev helt enkelt nostalgisk o lite gråtmild. Skit vad tiden går egentligen!

Men ikväll så blir det förhoppningsvis inga tårar! För då är det dags för 20-års fest. Emma, Sussi o Jimmy fyller år o ska fira med maskerad. Movie-tema. Får väl se hur det går =P Ska vara bondbrud iaf, iklädd mormors gamla 60-tals klänning. Kanske lägger upp lite bilder sen... om jag vågar ;)

Måndag - Bandstarter

Bal som sagt igår, o det blev en lyckad dag o kväll =D Vet inte riktigt vad jag har o säga om den. Det var kul, mysigt under middagen trots att vissa var för fulla för sitt eget bästa. Dansen var kul, inte världens bästa band kanske, men absolut helt godkända. Var om inte annat kul o få spendera en massa tid med klassen, är ju bara två (!!!) dagar kvar till studenten nu så. Kul o få vara uppklädd med ju ;) (Fler bilder finns på Facebook)

Men trots att det är studentvecka o allt, är det SKITSVÅRT att locka med folk ut ikväll. Jag vill festa! Passa på när det är mkt folk i stan. Visst man är väl trött o så efter igår, men vaddå studenten är bara en gång i livet. Vi kommer såklart festa på onsdag, men hade gärna värmt upp lite ikväll ;) Men just nu verkar det bli tvåmanna-fest. Jag o jossan. Håller på o övertala Linn just nu, men verkar inte gå så bra ^^

Dagens låt - Bandstarter



Söndag - BAL

Sitter just nu i min balfrisyr :) Väntar på mat o ska fixa sminket snart! Wiiieee. Skriver mer sen.

Lördag - Painted by numbers

Blev inget bloggande igår, trots min lediga dag o allt. Men istället för att få vara ledig o ha det skönt, hade mamma kommit på en lista på saker jag skulle göra under dagen. Så ingen vila här inte! Men på kvällen blev det spontan besök hos Linda tillsammans med Becky. Mysigt med lillplutten, en massa mat o härligt TV tittande. Precis vad jag behövde efter att ha städat o skrubbat duschen i två timmar o städat huset under dagen :) Blev ytterligare ett spontanbesök senare på kvällen, något som jag numera kommer att få höra tills jag är 90 år gammal o sitter gammal o skrumpen på ett ålderdomshem någonstans.

Idag har jag fått träffa min Bex igen!!! Hon är hemma i lite mer än en vecka så jag var över på middag hos familjen Lövgren. Så härligt! Synd bara att jag inte kunde följa med ut nu ikväll, men måste fixa o packa inför balen imorrn. Jajamensan! Det är faktiskt bal imorrn! 

Dagens låt - Painted by numbers, härlig musik med The sounds.  Det är sommar det!

Torsdag - Hopes and dreams

Tänkte jag skulle visa lite bilder på mina små värdbarn o familjen jag kommer bo hos i USA.
Jag vet att ni alla är typ sååå trötta på mitt USA prat, men kan inte riktigt låta bli ;)



Shane o Cameron



















Här ska jag bo sen!


Onsdag - Breathe

Varit ledig idag, riktigt skönt faktiskt. Först var tanken att vi skulle gå ut o tagit en KM-runda ikväll men jag fick sitta barnvakt istället. Inte för att jag klagar på det (förutom att jag nu stinker babyspya) men en cider på Km hade varit härligt! Idag blev det istället ett impulsbesök hos tandläkaren. Inte ofta man går dit självmant, inte! Men hade sådan tur att jag kunde få en tid som någon avbokat redan samma dag. Tänkte nämligen att jag skulle dubbelkolla allt sånt nu innan jag åker, läkarvården i USA är inte gratis direkt. Men allt var bra, så nu är det fixat med :) Imorrn måste jag även beställa hälsoundersökning, ett måste för att få visum överhuvudtaget. Hoppas bara att jag kan få tid nu så fort.

Nu har familjen även tackat ja till mig =D Så nu är allt officiellt klart, förutom visumet o det då. Fick även nu läsa hela familjens ansökan o se vad de skrivit i deras personliga brev. Väldigt kul o läsa faktiskt. Familjen har ju fått läsa min ansökan men jag har bara fått se utdrag ur deras. O jag blir bara mer o mer övertygad över att de är den rätta familjen att bo hos! Så himla härliga, o de försöker verkligen få mig att trivas så bra som möjligt. Fick även veta idag att jag ska få en hel våning för mig själv!!! Visste att jag skulle få eget rum o badrum. Men när jag läste deras ansökan idag så stod det att jag kommer att få ha hela källarplanet för mig själv. Det blir som min egna lilla lägenhet med sovrum, badrum, ett litet kök och ett TV-rum! Så härligt :) Så nu är ni alla välkomna till mig i det stora landet i väst ;)

Dagens låt - Breathe, Michelle Branch

Tisdag - It's like rain

Regnet öser ner utanför mitt fönster just nu. Men jag har det ändå lite öppet, för de finns nästan ingenting som luktar så gott som varmt sommarregn! Nästan så man ska ta en promenad bara för regnets skull...  

Idag på dagen regnade det som tur var inte då klassen hade mys på stensö :) Fast det blev mer en babyträff än en gymnasieträff. Mentor Helen hade med sig sin lilla Mattis, Media läraren Jörgen hade med sig sin lillknodd Harry, Linda var där med Wilhelm, förra mentorn Jenny hade med sig sin lilltjej och svenska läraren Marie hade med sig hennes söta "Mjau" men som nu heter Linn. Så söta hela högen :) Så det blev massa prat o alla gullade med de många barnen. Glass blev det såklart också och även några galningar badade. Mysigt o bra som vanligt, men det märks att vi inte har något kvar i skolan nu. Är lediga imorrn o igår var vi ute o paddlade kanot o fikade vid slottet. Så himla skönt o slippa sitta inne på stagg jämnt, men samtidigt kommer man att sakna det när vi sedan inte får vara där alls.  

Lovar att lägga upp lite bilder sen, både från idag o från paddlingen i måndags! Men nu blir det att hjälpa syster med tvätten ^^

Dagens låt - It's like rain av Josephine Collective

Måndag - Unwritten

Swiiisch... jag o moster diskuterade "swiiiisch" idag. Hur tiden bara swischar förbi. Igår var man en liten ljushårig tjej som inte hade en aning om vad framtiden skulle innebära. Idag är man nitton år o fortfarande inte vet vad framtiden har att erbjuda. Men det vi vet är att framtiden kommer fort. Kanske för fort. Det kommer bara att säga swiischh... en ganska läskig tanke. Från lilla Bea på 4 månader, till mig på 19 år, till moster på 35, till mormor på 70 år... tiden kommer att gå fort. Så ibland önskar man att man bara kunde pausa verkligheten. I alla fall för bara en liten stund. Idag var en sådan stund. Var nere på Enerevet, satt vid mormor o morfars husvagn o bara njöt av solen. Så himla härligt. Småkusinerna springer runt o busar, Bea gurglar på filten under parasolett, Sara sitter o skrattar åt något dåligt skämt moster har dragit, o mormor o morfar diskuterar hur middagen ska tillagas o grillas. Ibland är livet riktigt bra. Synd bara att det ofta går alldeles för fort.

Dagens låt - Unwritten