Onsdag - Stolen

Onsdag...
Onsdag?
Jaha Onsdag!  

O vad gör jag en Onsdag da? Absolut ingenting är svaret! Sitter i B10 nu, har Ea-tid egentligen men har ingenting att göra och de flesta klasskompisarna har redan sprungit iväg till sina individuella val eller så har de traskat hem. Så här sitter jag.. Kul. Har grafisk illustration om en kvart, ska bli kul faktiskt. Har nog egentligen ingen större koll på vad man gör på en grafisk illustration lektion men förhoppningsvis ska man väll kunna lära sig nått nytt och nyttigt =P Men aja.. är själv på kursen också. Asså det är inte bara jag o läraren, men det är inga kompisar som ska gå samma kurs så det kan ju bli kul... Eller inte. Förhoppningsvis hittar man nått välkänt ansikte sen när lektionen börjar.

Var barnvakt för första gången åt 6-åriga Domino igår kväll. Sötare unge får man nog leta efter! Vi lekte med klossar och så lekte vi med hans trollerilåda. Tyvärr är nog varken jag eller Domino någon framtida Joe Labero, men det fick gå ändå ;) Men det var lättförtjänta pengar iaf.

Var o tränade igår för första gången på 2 månader också. Och jag mår verkligen som jag förtjänar idag =P O då är det verkligen inte bra att gå på stagg. För vet ni vad?! Det finns hundratals trappsteg på stagg!!! Inte roligt, känns som om jag tappade mina vader redan nere på A plan i morse när jag skulle upp till C plan för att ha natur ^^

Dagens låt - Inte stolen som en sådan man sitter på, men låten Stolen av Dashboard Confessional. Mkt bra, mkt bra ;)

Tisdag - I have a dream

Panik?
Ångest?
Förväntan?
Glädje?


Hela jag är upp o ner för tillfället. Vet inte riktigt var jag har mig själv.
Första skoldagen idag. Kändes skönt o vara tillbaka på något sätt. Gå tillbaka till de vanliga rutinerna, tryggheten på något sätt. Om knappt ett år försvinner den tryggheten och det är meningen att vi ska ut i "den stora världen" och faktiskt göra något vettigt ut av våra liv. Panik? Njaaa.. inte riktigt. Ångest? Jaa.. mer. Fast en ångest med en gnutta spänning och Förväntan.

Min tyska kompis Isabel har varit här nu i snart en vecka. Hon åker hem i morgon bitti. Och det är med blandade känslor. Vi har verkligen jätteroligt ihop och vi har hittat på allt möjligt denna veckan.. Allt från Borgholmsbesök, Ikeaköttbullar, biokvällar till shoppingdagar i Växjö och minigolf med Bex och Christian. Har varit jätteroligt. Men det är verkligen påfrestande att ha någon hos sig 24 timmar om dygnet i 7 dagar. Alltid prata engelska, alltid se till att hon har det bra och aldrig, och då menar jag verkligen aldrig få vara själv. Så det ska faktiskt bli ganska skönt sen imorrn, ska kanske hänga med ut o vara lite rebellisk o festa på en onsdag under första skolveckan. Börjar bra. Vi inviger trean med en bakistorsdag. Vi vet ju hur det har slutat tidigare ;) Men är det med Glädje som jag kommer vinka av Isabel på tåget imorgon? Svar nej, bara med en liten känsla av lättnad. Men är det med Förväntan som jag sedan kommer att ta på mig de högklackade så kallade blomskorna och åka för att förfesta hos Elin? Jaa.. fast med en känsla av Ångest för att jag vet att Bex o de andra en efter en kommer att försvinna...  o då lär det bara sluta med att det är bara jag o bakfyllan på torsdagen kvar......

Dagens låt - I have a dream, älskar den låten sen jag såg mamma mia filmen en gång till nu i lördags.. Bätte film får man leta efter. Leendet sitter kvar på läpparna flera dagar efteråt.