Söndag - 1985

Jul har passerat.. o snart är det nyår. Julhelgen var jättehärlig. Var hos kusinerna i Rinkabyholm, fast i år var det lite speciellt. Egentligen var det meningen att vi skulle vara hemma på julafton, men eftersom Carina ville ha det så hamnade vi alla i Rinkabyholm även Farmor o kusinerna på pappas sida. Men det blev riktigt lyckat :) Julmiddag först o sen på kvällen kom såklart tomten. Svante var lite skeptisk och rädd först, men tomten fick faktiskt en stor kram sen innan han gick. Så han kunde inte ha varit så skrämmande trots allt ;) Vi kusiner spelade senare spelet "Galen Panna" under kvällen och jag blev ofiiciellt korad till den mest blonda i hela släkten ^^ Men men, ni andra var inte så smarta heller ;)

Just nu sitter jag hos Christian, varit här sen igår kväll. Vi har varit jätteduktiga o riktigt händiga idag =P Satt upp en ny stor hylla i Christians rum och fixat o donat. Mycket duktigt av oss ;) Nu blir det mat!

Puss o Kram skumbanan!

Dagens låt -  1985, bowling for soup

Tisdag - Halo

Tisdag o vi har engelska lektion. Men jag orkar verkligen inte skriva en stor filmanalys om This is England på fyra sidor.. Räcker det inte med att jag skriver: This movie sucks! Såå.. slut på den analysen o jag får gå hem.

I eftermiddag så blir det att gå in till stan IGEN. O försöka framkalla julbilderna, IGEN. Blir så trött på teknik o ramstorlekar. Är det inte konstigt att standardmåtten på ramar är 18x24, men det finns inga företag som framkallar bilder i den storleken?! Konstigt, o väldigt irriterande. Men idag så måste allting fungera, ska runt expert en gång till efter skolan. Det är bara en vecka kvar till jul så det måste verkligen fungera idag, annars hinner vi inte få korten innan det är meningen att tomten ska komma med dem.

Imorrn så blir det feeäst istället =) Ska fira Rebecka som fyllde 18 förra fredagen. Så imorrn blir det tjejkväll och utgång, härligt härligt. Egentligen har jag inga pengar men det får gå ändå. Vi ska bara försöka undvika att komma bakis på julavslutning på torsdag. "Allting började en bakistorsdag..." är ett farligt uttryck, för att citera en god vän ;)
 
BTW, Bex kommer hem mellan den 6 och 11 januari! Emme är glad =D

Dagens låt - Halo

Fredag - Jul igen

The Darkness egna julsånger strömmar ut ur högtalarna i sal B10.. Det är jul på stagg =D Var o såg Lucia tåget för någon timme sedan o vi har även hunnit med att äta lite av resterna som fanns kvar efter julbordet igår. Det är jul jue! Har lite julkänlsor som ni kanske märker ;) Men det är bara bra. Nästan alla juklappar är klara, jag o Jossan ska framkalla julkorten i eftermiddag, sen är det bara "Secret Santa" presenten kvar o köpa. Men det ska nog ordna sig :) Sen imorgon blir det att kolla på Sara som är Lucia i kyrkan imorrn. Får se om jag kan lyckas dra med mig Christian dit också ;) Annars så blir det jag o familjen som får gå.

Annars leker livet :)

Söndag - Holiday from real

Mycket har hunnits med denna härliga helg, Emme mycket stolt över sig själv ;) Igår blev det en trip till Växjö med tjejerna för att inhandla lite julklappar. Jag hittade INGENTING dock, men har bara en julklapp kvar så, o den svåraste kvar också för den delen, men jag tänkte jag skulle leta en massa imorrn när jag ska med mamma till Ullared. Så det ordnar sig nog :) Men det var en trevlig dag iaf, mycket flum och högsång i bilen. Mmmbop med Hanson spelades ett antal gånger kan jag säga ;) Idag har Adam varit här hela dagen o vi har varit mycket duktiga, yes, yes. Nästan alla bilder till barnboken och projektarbetet är tagna! Härligt o äntligen komma igång ordentligt, har varit så mycket planering o runtomkring, men nu är vi på G! Så nu blir det att jobba som galningar de närmsta dagarna :)

Dagens låt - Holiday from real, Jacks Mannequin :)


Torsdag - This is a story of a girl

Så var det Torsdag, den 4 december, 20 dagar kvar till jul o 51 dagar kvar tills det att jag fyller 19... Skit 19. Det börjar gå utför ;) 19 är ju inte ens någon kul ålder. Men så är det att bli gammal.. o veta vad man ska göra av sitt liv! Panik, eller nästan iaf. Har fått tillbaka tankarna om att åka till USA, men jag vet inte riktigt. Troligtvis så blir det ett helt år då, o det vet jag inte riktigt om jag klarar. Nämnde det för C igen, men att det kanske kunde behöva bli ett helt år istället.. o jag hade likaväl kunnat säga att jag ville göra slut direkt. Usch, vill verkligen inte såra någon. Men dte är långt kvar tillsdess, mycket kan hända. Problemet är bara att jag måste börja bestämma mig snart, det tar o hitta värdfamilj o allt, en massa pappersarbete o så...  Men det är likadant med mamma, varje gång jag tar upp det så kollar hon bort, o försöker byta samtalsämne. Någongång blev hon till o med gråtfärdig. Så ja, jag fattar att det finns de som inte vill att jag ska åka. Men jag har i princip två val: ÅKA o lämna alla här hemma, trots att det "bara" är för ett år o sakna alla så himla mycket. Eller STANNA HEMMA o kanske ångra för hela mitt liv att jag inte åkte iväg, sitta hemma, kanske börja plugga eller nått.. Jobba på aditro eller nått. Kul, eller inte.

Dagens låt - (Absolutely) This is a story of a girl.

"This is the story of a girl , who cried a river and drowned the whole world.
While she looks so sad in photographs,
I absolutely love her -
When she smiles"

Onsdag - Beautiful Soul

Allmänt dålig o tråkig dag.. eller kanske mer dålig o allmänt tråkig vecka... Är trött, deppig och sur. Inget är som det ska, men det är bara o bita ihop o lägga på ett stort flin och försöka se glad ut. Är nog vintermörkret som är grunden till min depphet men vi går ju mot ljusare tider iaf ;) Om två veckor är det lov och om 21 dagar är det jul. Här ser vi det positivt!

Rugbyn blev ju dock inte riktigt som vi staggnister hade tänkt oss, dubbelseger till kaggnisterna, men det var iaf en trevlig kväll :) Lite konstigt dock att både kagg och stagg hade liknande tema.. På våra tröjor stod det, Pain is just temperary but glory is forever.. o samma sak stod på kaggs tröjor, fast på svenska. Lite småkonstigt, men hela kvällen var bra. Inte kanske världens drag på sandra, vi kände oss faktiskt ganska gamla. Men det är sånt man får ta ;)

Men nu denna veckan blir det mycket julstök och julklappsinköp. På fredag ska vi fixa kort med kusinerna o sen så ska jag till Växjö med tjejerna på lördag, här ska det shoppas! Sedan på måndag ska jag hänga med mamma o hennes jobbavdelning till Ullared.. härligt härligt =P Så här ska det fixas julklappar! Förhoppningsvis kommer tiden fram till jul gå väldigt fort nu :) O tack o lov för det.

Dagens låt - Beautiful Soul