Torsdag - Who should cry, you or me?

Ingenting har egentligen forandrats pa ett ar. Jag gar fortfarande runt, runt och runt soffan i vardagsrummet med en kinkig och gratandes bebis i famnen. Enda skillnaden. Vikten.

Smile, you are an au pair.

Onsdag - En dag med mina barn

Jag är helt slut! Lång dag med alla tre barnen hemma, då pojkarna inte hade dagmamma idag och Shane var hemma från skolan då hon hade feber. Grejen är bara att jag blir minst lika rastlös som barnen över att behöva stanna hemma. Så idag fick jag vara extra kreativ o försöka hitta på saker med dom :) Här kommer en liten mix av bilder från min dag.



Jag o Shane gjorde blandannat trolldeg och satt o lekte med det en bra stund. Så imorgon blir det fortsättning på det då vi ska måla.







Det blev massa bus såklart, men Blake var på värsta surhumöret idag. Ena stunden var han goa glada Blake, o i nästa gjorde han mig galen då han bara gnällde och ville bli hålld hela tiden :P



O stundtals så grät vi ikapp, haha.








Men mesta dels utav tiden var det så här :P



Vi var ute o lekte en vända.






Jag hade ett gäng bilder till, men ärligt talat. Jag orkar inte :P Nu blir det starbucks istället ;)



Tisdag - Happy Birthday

Igår blev det ett litet mini firande för min lillplutt Blake som tidigare i september fyllt ett år. Vi skulle egentligen ha haft hela tjocka släkten över för födelsedagskalas, men det blev istället bara familjen, farmor, farfar och min värdpappas syster :) Blake fick cupcake med ett ljus i och visste precis vad han skulle göra när vi sjöng "happy birthday". Han satt o blåste för glatta livet, haha. Så himla söt. O ingen vet hur han har lärt sig att det är så man ska göra :P Han var dock inte så intresserad utav sin cupcake, utan det var tydligen godare med banan och mycket roligare att smeta cupcake ööööööveerrallt.
















Måndag - Festival

Igår blev det som sagt en vända till en costa rican festival :) Massa mat, musik och dans. Trevligt, men vädret kunde helt klart varit bättre. Det blev sedan en sväng för o käka lite middag tillsammans o lite så :)

Idag så är det ganska lugnt. Jobbat, men inte haft några barn hemma utan det har blivit o städa, fixa med tvätt och handla mat. Visst låter jag som värsta hemmafrun ;)

Inte så mkt kul going on, blir troligtvis o fira Blakie ikväll som har fyllt ett år. Med andra ord så ska vi alla äta cupcakes och sätta på ettåringen en party hatt o ta massa bilder :P






Som vanligt så var jag o Meike väldigt "blonda och blåögda" och säkert de enda som inte förstod spanska. Men vi börjar bli vana nu att vi sticker ut och att folk ibland kollar lite konstigt på oss :P


Söndag - Youtube clip of the day

 

Jag fick den här videon precis skickad till mig och jag var så jäkla förvånad över folks svar i den här videon att jag var tvungen o lägga upp den här också, hahaha. Amerikaner är skithärliga personer, men går man efter den här videon så kan inte många utav dom någonsin läst en tidining eller ens lyssnat på sina lektioner i skolan. Herregud, säger jag bara :P


Söndag - Latin rythm

Som en gammal, lite udda vana så bloggar jag nu, klockan 03.08 och efter det att jag kommit hem efter en trevlig utekväll :) Det blev tillslut jag, Meike, Mario, och Marios kompis Jason som först gick ut och åt tillsammans och sedan gick till en bar/dansställe. Mycket trevligt var det iaf, och det blev såklart lite latinsk dans ikväll igen :) Men det som gjorde denna kvällen annorlunda var att jag fick lära Jason (som är från Costa Rica och borde alltså ha lite rytmer i sitt blod) hur man dansar den latinska dansen "marengue", haha. Jag är långt ifrån något proffs på denna dans, men idag så var alltså rollerna ombytta och jag fick lära ut de spanska danserna istället :P Men det gick alldeles utmärkt, och efter ett tag så fick vi kläm på det, o hade det riktigt kul :) Visst blev jag trampad på tårna några gånger, men jag överlevde ju det med ;)

Imorrn så blir det troligtvis lite mer spanska rytmer då jag o Meike ska hänga på till en Costa Rican festival :) Kan nog bli riktigt kul och då får vi ju även ett litet smakprov hur det kommer o vara när vi åker till Costa Rica i november :)




Lördag - Waiting

Jag sitter just nu o väntar på Meike som borde komma förbi här när som helst :) Vi tänkte att vi skulle ta en liten sväng till gymmet och poolen. Men som alltid när vi bestämmer att vi ska simma några längder och vara duktiga i nån timme så slutar det alltid med att vi sitter o snackar skit i bastun och omklädningsrummet i en timme istället :P Känns som idag inte är något undantag heller då jag har en sån FRUKTANSVÄRD träningsvärk efter mitt styrkepass igår. Så det blir nog inte så mkt simmande iaf ^^

Senare ikväll så blir det troligtvis o möta upp Mario o Kevin för en drink eller två, om jag kommer in vill säga. Nehe nu kom Meike, så nu blir det o gå o plåga mina små muskler igen ;)

Fredag - Dynamite

Dagarna rullar på och idag var jag på gymmet igen för första gången på lite för många veckor. O fy fan vad jag är död nu! Mina muskler seriöst skakade när jag kom ifrån gymmet och det "power and strength"-pass som jag hade genomlidigt. Fy fasiken nu blir det hårdträning igen.

Igår så kom Meike över med "sina tjejer", alltså kusinerna Caca och Sammi som hon nu tar hand om :) Barnen lekte, vi beställde pizza och jag o Meike upptäckte hur jäkla underbart det är o kunna jobba o umgås samtidigt :P För er som kanske missat detta så är det nämligen så att min kompis Meike nu är au pair åt min värdmammas systers barn :) Denna lilla variant fixades utav min värdmamma som ett försök i att få mig o stanna här i USA, för hon visste ju om att jag skulle stanna om Meike var kvar i USA också :P Så nu har vi ordnat det och det går super för Meike o hennes nya familj.



Denna låt rockar jag o barnen till just nu, "Dynamite" med Taio Cruz. Igår när jag o barnen var ute o gick så tog vi med Andis små högtalare och kopplade in Ipoden sen så gick vi en vända med "the party stroller" som barnen nu kallar sin vagn :P O det är verkligen hur gulligt som helst när både Cam o Shane försöker sjunga med :P Imorse på väg till dagmamman sjöng även Cameron o jag Black Eyed Peas och Justin Bieber, haha. Gud vad jag har saknat mina sångfåglar ;)



Onsdag - Big News

Jag har ganska stora nyheter o beratta. Vi ska flytta. Inte "vi" som i min amerikanska familj utan min familj hemma i Sverige. Igar ringde mamma o berattade att de fatt lagenheten som de var o tittade pa i mandags! Sa vi ska alltsa flytta ifran lilla R-by in till en lagenhet mitt i stan!

Forst nar vi borjade prata om att flytta in till stan sa var jag ganska skeptiskt. Vi har ju bott i R-by hela mitt liv, det har ju fungerat hittills, sa varfor flytta liksom? O nar mamma o pappa pratade om att flytta under mitt au pair ar i USA, sa brot jag typ ihop, haha. Jag ville ju liksom komma hem till hem, inte till nagot nytt stalle som jag aldrig sett. Men nu kanns allt annorlunda. Jag ar faktiskt ganska peppad! Jag har inte sett lagenheten (forutom pa bild) men jag litar pa min familjs omdome om att den kommer bli perfekt :) Vi far lagenheten redan i november sa det ar snabba ryck och jag hinner alltsa inte hem for att vara dar vid inflyttningen. Men det kanns inte som om det gor sa mycket langre. Det ska faktiskt bara bli kul med lite forandring :)


Tisdag - Händelsefull resa...

Som sagt, nu är så är jag här igen :) Jag ska vara ärlig o säga att det var jobbigt o lämna Sverigelivet igår igen. Inte alls lika jobbigt som första gången såklart. Då grät jag ju en vecka i sträck :P Men nu när jag är här, fått träffa mina underbara barn, flummat med min värdmamma Andi och fått komma in i engelskan igen så känns allt skitbra. Riktigt skönt faktiskt :) Barnen var överlyckliga över att se mig och Shane lät himla uppriktig när hon sa att hon saknat mig "thiiiiis much" och gav mig världens kram. Det värmde verkligen.

Men som tidagare sagt så var inresan hit inte den lättaste. Jag lyckas självklart bli stoppade i "emigrations" på flygplatsen :P Alltså tullen där de kollar allas pass och frågar vad de ska göra i landet. USA är ju också superpetiga och jag vet om att de alltid ställer massa frågar, tar fingeravtryck och lite så där. Så när jag svarat på frågor som hur länge jag ska vara i landet och vad jag ska göra här, alltså turista, INTE jobba... (sanningen ska läsas tvärtom) O när jag tror att jag är klar och ska få tillbaka mitt pass säger mannen "come with me". #!!@X%&@! tänker jag samtidigt som jag får gå in i en liten väntsal där ett gäng kontrollanter sitter, i en så kallad sekundär passkontroll. Där får jag sitta o svettas i dryga 30 minuter och känna hur hjärtat när som helst ska hoppa ur bröstet på mig. Jag blir framkallad till en man som ställer massa frågor... allt för många för o rabbla upp här. Men han var definitivt skeptiskt till att jag skulle "bara" resa runt här i 3 månader och inte jobba då han tyckte att jag mer än väl hade kunnat hinna med resandet under ett helt år i USA. Men efter en stund så fick jag gå! :D Med en stämpel i passet och med en puls som var dubbelt så hög mot var den borde vara :P Men det gick! Så efter det fick jag krama om Meike igen (hon lyckades självklart komma igenom emigrations utan problem, gggrrrr) och nu så är jag tillbaka i Jersey! :)



Det satt uppe ballonger lite överallt när jag kom hem :) Ute så hängde en amerikans-flagga-ballong, och ett gäng välkommen hem ballonger. Dessa två hittade jag inomhus sittandes på min dörr ner till källaren :P




Blakie Blake, som har hunnit bli SÅ stor! Han typ springer runt som en galning och så småpratar han för sig själv hela tiden. Så himla gulligt :P Men han har också hunnit lära sig några ord! Banan, mamma och att säga hallå när han håller i en telefon kan han just nu ungefär :P











Denna superfina fotoboken fick jag utav min familj! :D




O nu så sitter jag här i min ursnygga "I love Swedish boys tröja" som jag fått utav pappa, hahaha. Han tyckte att jag skulle ha på mig den varje gång jag går ut här i USA så att jag kan avskräcka alla icke svenska killar, så jag med all säkerhet kommer tillbaka hem till Sverige igen :P Du kan vara lugn pappa, jag kommer hem ;)

Tisdag - I'm here!

Jag är här!!! Ni ska få hela uppdateringen om hur jag fastnade i tullen (nu skrattar jag, men fy fan vad nervös jag var, haha) och om hur jag nu kommit "hem" till familjen igen. Men nu så har jag blivit beodrad utav Shane att leka ice cream store, så det är väl bara o lyda ;) Men det känns skönt o vara tillbaka!

Skriver senare ikväll! Puss o kram!


Söndag - One night left

Först måste jag bara säga - Jag är i chock. Sverigedemokraterna är inne i riksdagen. Hur fan tänker ni Sverige?

Men om man bortser från valet så är det ikväll min sista kväll hemma i Sverige på ett litet tag igen. Och jag måste ärligt säga... Jag vill faktiskt inte åka. Jag är inte nervös eller något sådant, jag vet ju var jag ska och jag längtar över att få se mina tre små barn igen. Men nu har jag liksom ställt om mig till Sverige och just nu känns det bara som om jag "måste" åka, trots att det är mitt eget val att hälsa på i USA igen. Aja. Så är det iaf. Det kommer väl gå snabbt att ställa om sig till USA och inom väldigt snar framtid så är jag hemma igen :)

Men det lät som på min värdmamma att barnen saknat mig iaf. Cameron blir tydligen helt uppspelt varje gång han ser en Jeep, i tron om att det är jag som kommer :P O han blir tydligen också alltid lika besviken då det inte är hans "E" i bilen. Shane har frågat mycket efter mig och sagt att hon saknar mig. Hon vet tydligen också mycket väl om vad jag gör hemma, då alla hennes dockor just nu "hälsar på sina familjer." Jag undrar var hon har fått det ifrån liksom ^^




"E' bellissimo quando una persona a cui tieni ti dimostra di apprezzarti tanto per quello che sei. Grazie non è abbastanza!"

Lördag - Vegas pictures

Sista helgen hemma i Sverige alltså innan återbesök i det stora landet i väst. Ska nog bli bra, men det känns lite sorgligt o lämna Sverige igen. Humöret är som en bergochdalbana helt enkelt. Nu är man ju van vid att vara hemma och jag har tyckt det har varit riktigt skönt o vara hemma igen. Igår kväll träffade jag kusin Josefine och idag har jag o syster haft en heldag tillsammans. Supermys. Och nu så blir det snart lite filmkväll med familjen <3  

Gjorde lite inköp idag med! En kompaktkamera blidde det :) Har saknat det väldigt mycket då man inte alltid orkar dra med sig en stor systemkamera överallt. Den får ju exempelvis inte rum i partyväskan ;) Så nu är jag väldigt nöjd!

O här kommer ÄNTLIGEN bilderna från Las Vegas! Ytterligare ett tillfälle då en kompaktkamera hade varit väldigt bra o ha. Så nu har jag fått jaga bilder från andra istället, så därför har det tagit lite tid :)




Denna klänning hade jag på mig under kvällen... och den bidrog också till en väldigt rolig incident då vi var på väg ut till dansstället vi skulle till. Jag åker ner för en rulltrappa när en kille i 20-årsåldern knackar mig på ryggen och säger "Excuse me miss, but you just showed your whole behind to us", hahahaha. Alltså så har min kjol blåst upp, och jag har visat upp mig för halva Vegas, hahaha. Jag antar killen bara försökte vara snäll men det var ju lite lätt pinsamt då han var med hela sitt killgäng :P  



Chinese food på hotellet :)







Party, party på en partybuss genom Las Vegas. Så sjukt kul! Bussen hade soffor på sidorna med barer i sig, det fanns dansstänger, TV screens och så klart massa musik :) Så här stod vi o dansade medan vi kördes genom Vegas, och även stannade på några ställen på vägen.







































Det är väldigt häftigt när man går inne i kasinona och genom hotellen. Det ser ut som om man är utomhus :)












Nej vadå, det var inte alls varmt... bara 40+....










Torsdag - Bröderna Karlsson

Fy skäms på mig! Jag vet, urursel uppdatering de senaste dagarna, det är ju nästan så jag skäms! Men det har faktiskt inte hänt så mycket :P Mest varit hemma och tagit det lugnt :)

Idag så gick jag, mamma o syster på stan dock :) Mycket trevligt o jag känner nu att dagarna börja rinna ifrån mig. Inte så mkt tid kvar hemma i Sverige nu. Därför blev det mys på stan idag. På kvällen så gick vi också på bio :) Såg en ny svensk film, "Bröderna Karlsson". O den var faktiskt ganska rolig. Vi skrattade så vi grät under ett litet lätt pinsamt tillfälle :P Men eftersom filmen handlar om två tvillingbröder som efter väldigt många år får veta att den andra existerar. O detta rör ju då till brödernas tillvaro en hel del, då folk förväxlar dom med varandra. Väldigt kul vissa gånger. Men jag kunde inte sitta still! Jag fick panik! Jag hatar verkligen filmer de alla bara missförstår varandra och denna film innehöll väldigt många missförstånd och urartade situationer. Jag tror mamma skrattade nästan mer åt mig när jag satt o hoppade upp o ner i biofåtöljen o hojtade "nej, nej.... ooooh så pinsamt" och drog i mitt hår, hahaha.




Måndag - News

Idag har jag träffat min Becky boo! Så mysigt! Vi tog en snabb fika på kullan innan hon var tvungen att åka tillbaka till skåneland. Men det var väldigt trevligt o få se henne igen och få en liten update :)

Idag åker också Adam mot USA. Så om några veckor, efter att han gjort lite sightseeing och rest runt lite så ska han komma o hälsa på mig! Wiieee! Får se hur länge han orkar med 3 barn o så där, men det ska nog gå bra, haha. Jag ser verkligen framemot det iaf :)

En annan liten nyhet är att jag ska troligtvis spendera nyår i... wait for it... ITALIEN! So nice! En utav killarna ur gruppen som jag reste med i Californien är från Italien, och han har nu bjudit ner oss alla till sitt hus utanför Milano :) Hoppas verkligen att det kommer bli av!

Lördag - En skadad bror

Min plan om att lägga upp filmklippet på mig o Cameron gick ju sisådär. Youtube hade tydligen skitkul o typ mixtrade ihop ljudet o bilden helt konstigt. Ska se om jag kan fixa det, men jag har laddat upp klippet på nytt o det vill fortfarande inte funka. Surt.

Min käre bror har lyckats att bryta nyckelbenet med. Superkul för honom (väldigt ironiskt). Jag, mamma, och Sara har stått i såld på loppis idag, och på vägen hem i bilen så ringde pappa som låg hemma, o sa att de ringt från fotbollsplanen. Linus hade blivit tacklad och först trodde alla att han skadat axeln men det visade sig senare på sjukhuset att det alltså var nyckelbenet. Så nu mår han skit och går runt som en stel pinne. Stackars bror.

Nu ikväll så blev det tjejmiddag hemma hos kusin Josefine som fyller 20 år på måndag :) Mycket trevligt! Måste också passa på o skicka massa grattis till min älskade Bex som fyller 21 idag! Grattis!!!



Fredag - Cameron and E

Jag läste precis ett mail som jag fått utav min värdmamma Andi och för första gången hemma har jag fått riktig hemlängtan till hem nummer två. O på något sätt också ett stycke dåligt samvete för att jag har lämnat min lilla extra familj.

Det är super o vara hemma, och det kändes välbehövligt att åka hem till Sverige en stund och träffa alla. Jag behövde liksom en minisemester och lugna ner mig lite och faktiskt se att allt är precis som vanligt här hemma i lilla R-by. O jag har verkligen saknat alla så himla mycket. Men nu när man läser om vad min värdfamilj har hållt på med under dagarna, hur slutkörd min värdmamma är efter tre rackarungar, om hur Shane grät på kvällen efter att de sagt hejdå till mig, och att Blake blivit som en ny liten kille och att Cameron blivit ledsen för att han inte fått gå ner i källaren och väcka "E" som vanligt. Så saknar jag mina sötisar! Min lilla hemlängtan blir ju inte mycket bättre heller för att jag suttit hela dagen och pysslat med min fotobok. Så det ska bli riktigt mysigt o få se dem igen den 21 september. Tiden går fort. Ett år gick sjukt fort, 3 veckor hemma känns som ingenting och ytterligare 3 månader i USA kommer bara "svischa" förbi. Sen efter det så kommer jag ha hundra gånger värre bakvänd hemlängtan. Uscha säger jag redan nu!

Hitta denna gamla filmen i mina gömmor på datorn också :) Inspelat i vintras med min webcamera när jag o Cameron kollar på Animal (mupparna) på datorn. Hade helt glömt bort att jag hade denna. Men gud vad jag saknar min lillkille när jag ser denna! Så söt!



Torsdag - Bildbomb

Igår kväll så blev det en klassisk runda till KM med Frida och Jessica. Så kul o få se dem igen! Mycket tjejsnack blev det såklart och en o annan päroncider. Precis som på gamla goa tiden ;) Synd bara att vi inte har kunnat mötas hela tjejgänget på en o samma gång ännu. Men det ska väl förhoppningsvis ordnas snarast :)

Just nu sitter jag o försöker samla ihop alla mina bilder från mitt år i USA. Det är ju några stycken så ^^ Försöker nämligen sammanställa en liten fin fotobok, så just nu sitter jag på ifolor.se :) Mycket bra hemsida måste jag säga, och den kan rekommenderas varmt för den som vill göra något extra kul med sina bilder. Som present eller liknande :) Jag återkommer om hur min bok blev sen. När jag har gått igenom dessa tusentals bilder...



Onsdag - Happy B-day

Idag så blev det först en sväng till frisören. Välbehövligt säger jag bara. Amerikanare kan verkligen inte klippa en vettig frisyr så nu hemma i Sverigeland fick det bli en rejäl klippning. Skönt!

Efter frisörbesöket så åkte jag till min gamla högstadie skola :) Syster går där nu, och hon har en utav mina gamla lärare i engelska nu. O han vet om att jag har varit i USA och han har tydligen nämnt mig ett flertal gånger på Saras engelska lektioner :P Så då tyckte jag att det var en bra idé att palla sig dit o säga hej till Novaskolan och Leffan :) O det var väldigt trevligt o se några "gamla" lärare! Träffade några stycken iaf, o de hade väl inte förändrats så mycket sen jag slutade där för 4 år sedan. Skolan var finare iaf, o de har ju tom. bytt namn på den. Allt för att ändra skolans något halvtaskiga rykte, haha. Good luck säger jag.

Min bebis Blake fyller 1 år idag med! Happy Birthday baby B! Önskar jag hade varit där, men vi ska fira hela högen sedan när jag kommer tillbaka :) Ska bli mys. Saknar mina småbarn.



Lille Blakie för exakt ett år sedan :)



Tisdag - Suprise

En lycklig Emme fick igår ett paket från sin värdmamma. Här trodde jag att jag hade fått ett litet brev o kanske en teckning från barnen. Men nej, nej. Istället så fanns det jordnötssmör och min favvis vitlöksdressing i, haha. Andi tänker verkligen på allt ;) Så nu ska jag nog mer än väl överleva mina resterande 2 veckor i Sverige ^^ Thanks Andi!








Peanut butter and Appel - Happy me!  

Måndag - Blake dancing




My hostmom posted this on youtube today. "My" 12 month old Blake dancing :P

Söndag - One sweet love

(Ett sent söndagsinlägg då datorn valde att hata mig...)

Igår så blev det att vi åkte o kollade på två av mina småkusiner som hade fotbolls cup :) O jag måste säga att jag har saknat det. De var sockersöta hela högen, och de spelade väl mest efter principen "ett gäng getingar som är ute efter en sockerbit" och inte så korrekt, men det gick ju bra ändå ;) Väldigt mysigt var det iaf och många utav mina släktingar var där o kollade :)

På kvällen så åkte jag med familjen till Enerevet, och vår husvagn. O att vara nere precis vid vattnet med familj o vänner, slöa i en solstol och spela kort med familjen är något jag har saknat jättemycket i sommar. Så trots att det inte blev så mycket bad eller solande så var det skönt o vara där igen. Vi satt o spelade kort på kvällen och bara hade det supermys :)



Kusin Olle som målvakt



Syster Sara med kusin Alma i knät :)



Kusin Bea :)









Solnedgång vid Enerevet

Lördag - Back in the days

Igår så fick jag träffa min Bex för första gången på allt för länge! Hon är hemma några dagar från Dublinland så igår passade vi på att också träffa Ida som kommit hem under helgen för att blandannat hälsa på Bex. Så vi tre tjejer gjorde stan (igen... för mig) och käkade kyckling baguette på grafitti precis som på den gamla goa tiden :) Härligt! På kvällen tog vi även en tur in till larmtorget, satt på krögers o tog en drink. Kallt o jävligt var det, men vad gör man inte för lite sommarkänsla. O jag har ju saknat uteserveringarna i sommar då de oftast inte finns i USA, så det var härligt o få sitta där igår o bara snacka massa tjejsnack.

Nu blir det en vända på loppis med mamsen o så får vi väl se vad jag gör av min dag :) Puss o kram!



Bild på mig o Bex från när hon hälsade på hos mig i USA :)

Torsdag - Grand Canyon

Efter mycket flum vid route 66 och lite DJ BBQ (alias Loic) låtar i vanen så kom vi till Grand Canyon :) Vi campade i nationalparken och efter att vi tagit upp våra tält återigen så åkte vi hela högen till toppen av the canyon för o kolla på solnedgången. O gud vad det var maffigt! Hela vyn är osannolik och man fattar inte riktigt hur gigantiskt Grand Canyon faktiskt är. Den är cirka 446 kilometer lång, 0,4–24 kilometer bred och upp till 1,6 kilometer djup, och längst ner på botten så finns Colorado River. Men när man står där så känns det som något leksakslandskap som är helt ofattbart.

Vi käkade pizza tillsammans på toppen samtidigt som vi passade på att ta kort i solnedgången och bara njuta utav utsikten :)

























Camp Ryan :)


På kvällen sedan så hade vi lägereld tillsammans med två andra suntrek grupper och lite party, som vanligt typ :P En utav guiderna spelade och sjöng även, supermys och han hade en riktigt bra sångröst. Vi gjorde också upp planer inför Las Vegas, vår egna scavenger hunt då den med flest poäng skulle få valri spritflaska :P O på listan fanns utmaningar som att springa naken, gifta sig, ta en bild tillsammans med en tiger, bli utkasstad från ett kasino o aaa... alla möjliga konstiga upptåg. O framför allt få några life time experiences ;) 

  








Vår andra dag vid Grand Canyon så vandrade vi ner i the canyon. Varmt o härligt och vi hade mer än en gång blivit varnade för att bli uttorkade och få solsting. Så mycket vatten blev det att ta med sig ner då vi inte alls kände för att bli upphämtade med helicopter som kostar över 5000 dollar :P Neråt så gick det bra... men värre var det o gå uppför sen igen :P Vi stannade i nästan varje skuggparti och vilade, haha. Men vi kom upp igen! Värre var det för två av våra kompisar, som hade gått djupare ner än vi och när de var nästan nere vid deras stopp så gick ena tjejens skor sönder. Hela sulan släppte på båda skorna (troligtvis pga. värmen och underlaget) och hon fick tillslut låna lite silvertejp och vira runt sina skor för att överhuvudtaget kunna vandra uppåt igen :P










Vi var kaxiga på vägen ner...



Men inte lika på vägen upp... ^^



















Men vi var också väldigt glada när vi kommit tillbaka upp :P




Onsdag - The sky is falling down

Jag ligger ju lite efter i California uppdateringen. Men här så kommer lite mer bilder från resan! :)

Efter Joshua Tree Park så campade vi ute i öknen, brevid Colorado River. Det var jättevackert och det var nog en utav mina favoritställen på hela resan. Det var jättevarmt så vi badade i floden hela kvällen och festade på stranden med en annan suntrek grupp som också var där. Sedan så sov vi under stjärnklar himmel allihopa. Supermys. Fast man var lite skraj att det skulle krypa in något djur i sovsäcken då vi visste om att vi sov bredvid både skallerormar och skorpioner :P Men det var det värt, för det var den bästa natten på hela resan.



Här campade vi :) Vi använde inga tält denna natten utan sov på marken. Vår guide Ryan somnade på en picnic bänk, något som vi hade väldigt roligt åt :P



Middag tillsammans som vanligt :)



Lake Havasu. Här festade vi senare på kvällen, spelade musik och badade :P



Loic, Steffi och Katharina



Nicole, jag och Francesco



Vår guide Ryans många små möten. Som alltid slutade väldigt oseriösa :P



Nattbad








Dagen efter.


Efter att vi packat ihop och kommit ut på vägarna igen så åkte vi mot Grand Canyon :) Vi åkte längs den legendariska route 66 och trots att det står skyltar ute i öknen som "No service the next 100 miles" så var det här ganska livat. När vi parkerat vanen för o kolla in några shoppar längs vägen möts vi av en gubbe utklädd till cowboy som skjuter upp i luften precis utanför våran bil. Vi var lite skraja först för att gå ur, haha. Men route 66 var verkligen kul o se, massa udda folk, butiker med allt möjligt konstigt. Vi lunchade även på en mycket udda hamburger restaurang. Jag tänkte låta bilderna tala sitt egna språk :P










De fina utedassen :P













O nu typ strejkar min dator, så mer bilder får komma imorgon istället. Godnatt!