Torsdag igen - Not alone

Höstlov, o nog är det höst alltid. Det har regnat mer eller mindre hela dan o jag det gör mig bara på depphumör. Det finns tydligen risk för att det ska snöa i kväll eller i natt också.. usch..

Igår blev det tjejkväll hos Becky och sedan utgång på kvällen, trevligt trevligt. Jag var något för trött dock, men iaf ;) En större överraskning kom också, o du ska veta att vi är med dig i detta gumman.. Vi finns här för dig :)

Nu är det bara 7 dagar kvar... 7 dagar. Längtar så efter dig!! Det är så tomt här hemma utan dig o allting som händer och jag är inte där för att uppleva det med dig. Men snart så... om 7 dagar så är jag hos dig o du får berätta allt, o vi ska prata i evigheters evigheter om allt o alla, o analysera allt som bara vi kan ;) Behöver dig nu hun!

Dagens låt - Not Alone


Torsdag - Do Ya

Håller på o bli förkyld, hur kul som helst. Är så himla sur o på allmänt dåligt humör idag. So dont mess with me ;) 
Vet inte riktigt vad det är med mig, saknar Bex så det gör ont, men annars så lever jag.. Veckan är fullproppad, o Kina arbetet är snart klart, så det känns skönt. O det ska bli så himla härligt med lov nu, känner att det är precis det jag behöver. På lördag är det 6-månaders dag med :) Så då blir det mys med pojken min :)

Dagens låt - Do Ya, pluggar Mcfly texter just nu ;)

Söndag - Uttråkad

Var bor du?
Jag bor i bor!

Intelligent konvesation mellan mig o systeryster. Övertrötta efter 7 timmar i en bil?
Svar: JA

Torsdag - Here I am

Jag har fått världens mest udda erbjudande! I tisdags morse var jag o hjälpte till o informera i en tvåa om EuroNet och tyskautbytet som jag gjorde förra året. O då frågade Anna Baum, som är ansvarig för EuroNet, om jag ville hänga med på en "föreläsnings-jippo-arrangemang" i Tyskland i februari! De har typ från och med i år gjort en premie som gör att de får ta med en elev från skolan som på något sätt har involverat sig inom samhälle och tyska! O skolan betalar allting! =O Det är under en hel vecka, under sportlovet, då elever och lärare från en massa olika skolor, i tyskland och jag tror från andra länder också, möts o går på olika föreläsningar och åker iväg på olika utflykter. Förra åter var de typ i München och nån amerikansk ambassadör och den tyska utrikeskorrespondeten var där o pratade. Ett problem är dock att nästan alla föreläsningarna är på tyska :P Men nu så vill Anna har med mig dit! =O Jag menar, sen när har jag involverat mig inom samhälle o tyska!! Aldrig, jag är bara dåligt allmänbildad och jag hade VG i tyska =P That's it, men tydligen inte enligt Anna, då jag har hjälpt till några gånger nu att prata och marknadsföra EuroNet. Men gud jag vet inte om jag ska åka!? Jag är ensam elev, kanske den enda eleven från Sverige, då jag inte vet om det är fler skolor i Sverige som just nu är involverade i EuroNet. Läääskigt.... o vara där själv med en massa små galna tyska elever. Men å andra sidan så kan det vara världens chans att träffa massa nytt folk och faktiskt lära sig nått vettigt. Men gud jag vet inte.. Kan inte nån betsämma åt mig ;)

Dagens låt - Here I am, är så inne på Brian Adams igen... Väcker minnen från 2005 ;)

Torsdag - DUBLIN

Det här har nog aldrig hänt, att jag har skrivit två blogginlägg på samma dag =O Men jag har nu bokat min flygbiljett till Dublin! Läskigt att lilla jag ska själv från köpenhamn flyga till Irland, jättebra start när man flygit en gång innan i sitt liv när man typ var 10 o så nu ska man hitta överallt själv. Men det ska bli så himla kul. Åker den 6 november o e borta en vecka. Åker över för att se hur Bex o Sussi har det :) Festa såklart, o bara ha det allmänt härligt o så kommer vi även se Mcfly den 11!!! Så himla coolt att efter flera år se dem live, längtar redan nu =)

Torsdag - Fooling myself

Torsdag o jag sitter i skolan o är allmänt uttråkad. Vi börjar om en tio minuter, men vi är redan färdiga i min grupp... så vad gör man nu i ytterligare en timme? Orka plugga.

Men igår så blev det en tur till Malmö iaf. Trevligt, trevligt.. fast det blev en mycket lång dag med föreläsningar, "snygg ernst" och tågkonversationer. Men skönt o bara komma hemifrån en liten stund. Kommer hem sent ikväll också, ska till Läckeby och vara barnvakt åt 6-åriga Annie. Kan väl bli kul, hoppas dock att hon somnar tidigt så jag hinner plugga lite =P Men annars har veckan varit full smäckad med saker. Men ändå så har jag inte hunnit träna på snart två veckor - måste skärpa mig!

Saknar Bex något otroligt dock! Men det verkar som om de har det bra, o det har börjat ordna sig med allt nu :) De har tydligen lyckats få ett rum hos typ nån spanjor o en fransman, så det låter ju bra.. Eller? =P Men upptäckte i lördags att min mascara var tårsäker men att min foundation var randig när jag kom hem efter att ha vinkat av dem vid tåget. Men snart så får jag åka över till dem :) Längtar allra redan, festa i Dublin o sen förhoppningsvis få stå o skrika till Mcfly ;)

Dagens låt - Fooling myself


Fredag - Everytime you go away

Klockan är halv tolv o jag borde egentligen sova.. Är helt slut, veckan har varit helgalen! O inte kommer helgen bli så mycket lugnare. Fast jag tycker om att ha mycket att göra, man hinner inte att tänka efter och känna så mycket då.

Det blev helgalet i tisdag, var uppbokad så mycket att jag egentligen hade behövt klona mig själv, men det ordnade sig tillslut ;) Hann gå på två möten och jag hann även iväg för att passa Domino på kvällen. Onsdag ska vi inte ens tala om.. Men eftersom jag gillar o beklaga mig så nämner jag det iaf =P Jag har nämnligen gjort två designs till knappar/pins som ska ges ut på gymnasiemässan som reklam för stagg. Blev jättenöjd, men sen så visade det sig att de hade tryckt knapparna innan vi hade fått godkänna korrekturet. Och det visade sig vara fel! Blev helgalen, o likaså min fotolärare som fick ta tag i allt. Se efter några paniksamtal med killen på tryckeriet, snack med rektorn och efter att jag gjort alla redigeringar på designen och efter att datorn hade strejkat så lyckades vi få iväg allt i rätt storlek och i rättformat till tryckeriet. Så nu får jag ännu fler pins som "jag har gjort" eller hälften av dem är i en konstig förstorad variant o de andra är snygga ;) Sen efter att ha kommit försent till kåren tackvare galningen på tryckeriet så bar det av till Kolboda för att ha språkrörsutbildning för ettorna. Tror vi lyckades inspirera några av dem iaf ;) Sen bar det av hemåt igen, trötta men nöjda på torsdagen. Hann endast hem för att duscha, packa om väskan o hämta Sara innan det blev att åka in till stan igen. Lämnade av Sara hos mamma o pös sedan hem till Christian.. Skönt med lite lugn o ro igen.. :)

Nehe.. nu är klockan strax tolv.. ska upp imorrn och skjutsa Bex till tåget. Hon flyttar ju imorrn till Dublin. Kommer kännas hur konstigt som helst att inte ha henne här hemma. Men efter att vi ikväll kom överrens om att jag tog töntarna o hon tog de "coola" töntarna så är det väl bäst att jag släpper iväg henne. För nån måste ju flörta med de "rödhåriga och fräkniga" irländarna o förgylla deras vardag ;)

Over and out.

Dagens låt - "Everytime you go away, you take a piece of me with you" ....finaste låten just nu....