Rutgers

Fick precis en inbjudan om att gå på american football på lördag!!! Så sjukt kul! Min värdmammas bror, Seth, har säsongsbiljetter till Rutgers University, som är ett väldigt populärt lag har i NJ. O på lördag är en av säsongens viktigaste matcher, då de spelar mot West Virginia. Så då ska jag dit o kolla! Ska bli så jäkla coolt o få se! Hoppade upp o ner av glädje när jag fick förfrågan om att gå, haha. Men tänk er, 90 000 åskådare på läktaren, season finale och lilla jag. Gud vad kul det ska bli!  



Måndag - Hitt på nått

Jag sitter just nu här o är så himla uttråkad. Blake verkar ha bestämt sig för o ta en 4 timmars nap, så inte ens honom kan jag underhålla mig med. Barnen är hos the grandparents o Andi är ute på jakt efter "Christmakha" klappar.... Medans jag bara väntar på att barnens tvätt ska bli klar. Superkul! Or not. Gud vad tråkig en måndag kan vara...

Gårdagens middag var trevlig i alla fall. Knäppare familj får man nog leta efter, men de är så himla härliga. Kusinerna Mariah och Rebecca, försökte sig på o uttala min kära familjs namn. Något som resulterade i sjukt många skratt o ni skulle ha sett deras reaktion när jag berättar vad min käre far heter. "Uuiiiffe?!! What!??" Det var nog kvällens höjdpunkt, haha. 


Mariah och Rebecca




BTW. Deras hus är helt gigantiskt! Fick en rundtur igår i hela huset, då jag innan bara varit i köket typ :P Helt sannslöst vad stort det är! Är typ 4 gånger så stort som vårt hus!





Söndag - Helgen som gått

Det blev inget inlägg igår, jag vet! Men jag lever o hela lördagen var jag iväg med tjejerna o shoppade så det blev inte så mycket tid över för bloggande. På kvällen så blev det att kolla på film o snacka massa skit hemma hos Melanie. Mycket härligt, o det var en riktigt lyckad dag :)

Självklart blev det en hel del shopping! Känns som om det är det enda jag gör nu för tiden, haha. Men jag är faktiskt nästan helt klar med julklapparna. De ni! Nästan rekord från min sida. Ska bara hitta något bra o ge mina värdförläldrar, sen är det klart! Så om ni har några bra tips, säg till!

Idag så hade jag hand om alla tre barnen själv på morgonen, lite o stå i men det gick alldeles utmärkt :) Efter det så blev det ett en runda på gymmet o i poolen med Meike, superbra. Så nu kan jag (med nästan gott samvete) åka iväg o äta en ny thanksgiving middag :P Ska alldeles strax följa med familjen till Andis bror Seth, där resterande släkt väntar. Så då blir det mer mat o alltid lika trevligt sällskap.

Några av fynden jag gjort i helgen :)


Ny mysig tröja


Nya färgklickar


O så tillslut dagens klädsel inför middagen :)


Fredag - Black Friday

Dagen efter Thanksgiving, kallas alltid Black Friday, o då är det helgalen shopping som gäller! Butikerna öppnar runt 4, 5 på morgonen och det är startskottet på årets julshopping. O under black friday, är det supererbjudande på en massa saker, så då passar väldigt många amerikaner på att shoppa loss o inhandla de flesta julklapparna. Så självklart var jag o några kompisar tvungna o se vad hela grejen handlade om! Så 05.30 ringde klockan imorse, o strax innan 7 så var vi ute o shoppade! Grymt mycket folk överallt men det var kul faktiskt. Vi var helt slut redan kl 10 på förmiddagen, o det kändes som om vi hade varit igång en hel dag redan :P Det blev inte så himla mycket shopping tillslut, men jag inhandlade iaf lite "bra ha saker" på target, en skjortblus, ett linne och en härlig tröja :D Mycket nöjd är jag! Trots att de inte hade extra pris på blixten jag vill köpa till min kamera... lite surt. Men det får bli en annan gång!

Så efter att vi shoppat loss, så åkt vi hem till mig o bara tog det lugnt :) Supermysigt! Vi har bara slökollat på film, o sett massa sex and the city avsnitt. Så himla härligt, o det var välbehövligt efter en helgalen dag.

Imorrn så blir det mer shopping (vi är helt galna, I know), men då blir det o åka till ett stort shopping center i Newark. Ska kanske också åka o kolla på min värdpappa som ska tävlingsimma imorrn! Ska bli riktigt kul o få se faktiskt :) O på kvällen blir det troligtvis utgång igen, o en massa dans natten lång. Härligt härligt!

Hoppas allt är bra med er där hemma! Något nytt som händer o sker???


Torsdag - Thanksgiving

Kom precis hem ifrån thanksgiving middagen hos min värdpappas föräldrar. O gud vad mätt jag är! Men gott var det :P O jag har haft en super trevlig första thanksgiving!

Idag på förmiddagen åkte jag o Shane iväg in till New York med några av släktingarna för o kolla på Thanksgiving paraden. Det var supermycket folk inne i stan (självklart) trots att klockan bara var 8 på morgonen. O lille Shane såg så liten o söt ut i sin rosa toppluva nedragen långt över öronen, kollandes upp mot alla höghusen o alla blinkande ljusen, med "baby Elmo" under armen. Verkligen liten flicka i stor stad. Hennes första kommentar när vi kommer ut på gatan var också helt priceless. YELLOW CAR, YELLOW CAR, YELLOW CAR!!! Hahaha... det är inte så lyckat o leka leken "gul bil" inne på manhattan kan jag lova. Lite för många taxibilar ;)

Vi gick allihopa till en av farbrödernas kontor, som ligger precis vid 6th avenue. Så vi hade superbra utsikt över paraden, på 8:e våningen, där vi satt i ett konferansrum med stora fönster. Perfekt :) Dock så blev det mest o se "rumporna o ryggarna" av de alla stora ballongerna de hade, o vi kunde ju inte direkt utskilja vilka olika kändisar som åkte med i paraden. Men det var coolt o få se alla olika kostymer, de gigantiska ballongerna o de olika vagnarna med olika figurer och teman.

Efter några timmar inne i NYC bar det hemåt igen och nu ikväll har vi ätit Thanksgiving dinner hemma hos min värdpappas föräldrar. Mycket trevligt sällskap och massa god mat. Perfekt var det helt enkelt! Mumsig kalkon, stuffing, sweetpotato, potatismos, massa olika pajer och cranberries o massa annat gott.

O här kommer massa bilder från dagen! :)








Massa folk!


Jag o Shane




Rummet vi var i. 

             


 
Candy turkey 


Kusinerna Abby och Isabel


Farmor Roni och mormor Barbara fixade allt i köket :)


Cameron och gammelmormor Helen


Morgan och Blake

 
Dinner time!

 

Happy Thanksgiving!


Happy Thanksgiving!

Idag blir det först o åka in till New York för o kolla på den stora Thanksgiving Paraden :) Ser verkligen framemot det, ska blir riktigt kul o få se. Sedan så blir det att möta hela tjocka släkten hemma hos min värdpappas föräldrar. Lär nog bli fullt hus, o även min värdmammas föräldrar ska komma dit så det blir en liten mix av folk :)
Så då ska vi äta, äta o äta lite mer, för o slutligen äta lite till. Japp, det är det som Thanksgiving går ut på ett ungefär :P Happy Thanksgiving allihopa ;)

Onsdag - Familjeträd

Igår när Shane kom hem efter att ha varit hos dagmamman visade hon stolt upp för Andi ett familjeträd de gjort under dagen. Hon förklarade o pekade, att där är Mamy o bredvid är Dady och de är högst upp i trädet. Sen här är det me, Shane, Cameron o sedan baby Blake längst ner...

Men sen så helt plötsligt så utbrister Shane - But someone is missing!! Em is not there! We need to have e picture of Ihiii too!! Så himla söt. Hon blev helt upprörd av att jag inte var med på hennes familjeträd, haha. Så idag har hon pratat om hur hon måste få en bild på mig, så hon kan ta med det till Jen and Kate (dagmammorna) så de kan fixa familjeträdet åt henne :P Jättegulligt tyckte jag det va iaf.

Jag o min värdmamma bara skrattade åt Shane, för hon var verkligen sockersöt när hon kom på att jag inte var med på trädet. Så Andi började skämta, o fundera på var i trädet jag skulle sitta. Jag kunde ju inte vara under henne o Curt, för bara tanke på att jag skulle "vara deras dotter", gjorde att Andi kände sig gammal, haha :P Men sen så kom min värdmamma iaf framtill att jag skulle vara bredvid hennes bild i trädet. Då hon alltid skämtar om att jag är "maken hon aldrig haft" eller hennes pojkvän :P Fast häromdagen kom hon på att det var nog bättre o kalla mig "hustrun hon aldrig haft", då jag tvättar, lagar mat o städar. För det skulle ju aldrig en man göra, tyckte hon :P

Tisdag - Veckans planer

Planerna inför veckan är, Thanksgiving, New York och shopping! Mys mys! På torsdag är det thanksgiving, som ska firas hemma hos barnens farmor o farfar. Kommer nog bli fullt ös, med hela familjen + andis föräldrar och några kompisar till Curts syster Morgan. Fullt hus! Men jag ser framemot det hela :)

Om det är fint väder ska, jag, Shane, Morgan, faster och hennes familj åka in till New York för o kolla på Macy's stora Thanksgiving Parad. En utav farbröderna har nämligen sitt kontor precis på den gatan som paraden kommer hållas, så vi kommer få bra utsikt över hela paraden :) O så slipper även trängas med alla andra på gatan i kylan. Superbra! Så jag hoppas på fint väder, så att vi kommer kunna åka in. För om det regnar så kommer vi inte kunna se så mycket, då de inte kommer ha de stora ballongerna, o det är de vi ser mest inne ifrån byggnaden :P Men, aa, det är väl bara o hålla tummarna!

På fredag är det sedan "black friday" som det kallas. O då är det helgalen shopping som gäller! Får se om vi orkar trängas med alla andra rea-galna shoppare, eller om vi helt enkelt väntar tills på söndag eller nått :P Men lite shopping ska jag nog hinna med, även denna helg.

Nu blir det nog att åka o simma, om min käre rygg orkar med det idag. Börjar känna av att jag går runt o bär på en bebis hela dagarna... inge bra!


En hälsning



GODMORGON
från mig o Blake :)


Måndag - New Moon

Igår kväll var jag o såg den nya Twilight filmen, New Moon. Så himla bra! Böckerna är helt underbara, o så är även filmerna. Men jag tror nog att för dem som inte har läst böckerna så kan nog filmerna blir lite för komplicerade, o man förstår nog inte riktigt lika bra. O så hade de väl klippt ihop slutscenerna lite halv konstigt o hastigt, lite dåligt faktiskt. Men förutom det så var New Moon minst lika underbar som den första filmen. Man blir alltid helt konstigt "kärleks fnissig" efter filmerna, så himla underbart. O man kan ju ABSOLUT INTE klaga över hur Edward och Jacob ser ut, herregud!

O man kunde verkligen märka att man satt i en biosalong med många amerikanska tonårstjejer, haha. Första scenen då man får se Edward, så skrek seriöst halva biosalongen, hahahaha. Ni vet typiskt fjortis skrik. Det var nästan som om de såg Robert Pattinson i verkligheten :P Sedan så dog väl ett halvt gäng tjejer igen, sen när Jacob tog av sig tröjan o man fick se hans helt sjukt snygga överkropp, haha. Jag o Meike skrattade så vi grät åt några av tjejernas glädjetjut. De levde sig verkligen in i filmen, o det är väl också ett bevis på hur populär The twilight saga faktiskt har blivit.


Söndag - Dansklubben

Jag o ett gäng kompisar var som sagt ute o dansade igår kväll på en latinodansklubb. Det var jag, mina två tyska au pair kompisar, Melanie och Meike, tillsammans med en annan tysk tjej, en amerikansk kille och en kille från Argentina. O det var så himla kul! Det var verkligen helt annorlunda från en vanlig svensk eller amerikansk dansklubb. Alla dansade mer eller mindre i par, o det dansades salsa och massa andra danser, som det säkert knappt finns namn för :P Ibland var det lite "dirty dancing" feeling på det hela, haha. Men det var riktigt kul o få se hur de riktigt duktiga dansade på dansgolvet.

Men självklart så dansade vi också! Så himla kul! Antonio som är från Argentina försökte lära mig o tjejerna hur man gjorde. Men herregud, inte det lättaste kan jag lova. Danssstegen isäg är väl ganska basic, men att vicka på höfterna som en riktig latinoamerikan är inte det lättaste! Ibland trodde man nog att man lyckades vicka på höfterna ganska bra, men sen så kollade man, o då upptäckte man ganska fort att man fortfarande var stel som en pinne, haha. Men aa, nu har vi testat på det också. O det var riktigt kul :)

O killarna behandlar en helt annorlunda också. De bjuder upp, sedan så tackar de för dansen, o så leder de en tillbaka till ens bord. De följer alla regler, haha :P

Så här kommer några av bilderna från gårdagskvällen. O herregud vad jag skrattade när jag fick se dem! Vi ser verkligen inte kloka ut alls, haha. Men aaa... idag så bjuder jag på galenskap ;)


Jag, Meike och Stephen


Jag, Antonio, Verena och Melanie på dansgolvet :P






New York bilder

Igår så var jag o Melanie inne i New York för o shoppa och för o vara lite "turistiga".

Vi började med att gå in på Macys, ett av världens största butiker (som är med i flertalet amerikanska filmer). O de hade nu börjat sin mycket omtalade o populära julpyntning :) Supermys var det o man fick en riktig julkänsla!




Lite svenskt inne på Macys

Sedan gick vi till Central Park. Flummade i löven o bara gick runt o snackade en massa skit.














På vägen bort mot subway och brooklyn bridge, så råkade jag se två svenska flaggor som hängde ut från en byggnad. Blev självklart nyfiken, o undrade varför de var där. Visste om sedan tidigare att det finns en svensk kyrka någonstans i NY men jag visste inte var. Men det var självklart den jag hittade nu :P Så jag o Melanie gick in för o ta en titt. O just idag så de en liten julmarknad! Supermysigt! De hade allt som hör julen till hemma i Sverige. Tomtar, lucia saker, juldukar, adventsljustakar, pepparkakor och så hade de också massa svenskt godis. Mumma! Så jag köpte mig faktiskt lite marabou choklad, så mumsigt ;)


Julmarknad


Vi tittade även in lite snabbt vid grand central station :) Har varit där innan, men nu fick jag även lite kort på den gigantiska, o mycket vackra vänthallen, med sin vackra klocka i mitten.




Vi begav oss sedan mot Brooklyn Bridge :)







Nu har ni fått maaaaassa bilder! O snart så kommer Melanie o Meike över hit. O då ska jag få bilderna från gårdagen då vi var på latinodansklubben. Berättar allt om det sen, o lovar er ett gäng galna bilder. Vi hade sjukt kul iaf! Så himla kul o få dansa där, o verkligen HELT annorlunda! Men mer info sedan! Puss på er!


Lördag - Mellanlandning

Jag är bara hemma för en liten stund just nu. Gör en liten mellanlandning :P Har haft en supertrevlig dag i New York med Melanie, då vi var typiska turister, gick runt i central park, såg brooklyn bridge och faktiskt gick på svensk julbasar! Berättar mer imorgon, o lovar även bilder då. Hinner inte det nu nämligen, då vi ska ut o dansa på latinoklubben ikväll! Så jag måste slänga mig själv i duschen nu innan jag ska möta upp resten av gänget.

Vi hörs senare! :)

Fredag - Pannkakor

Idag så har det blivit o ha hand om Blake :) Blev en kort arbetsdag idag dock (jag klagar inte) då jag jobbade lite för många timmar igår, o min värdmamma hade så dåligt samvete. Så jag har faktiskt redan slutat för dagen.

Gjorde lite svenska pannkakor till lunchen idag, mycket lyckat, o väldigt gott! Barnen vägrar o testa dem fortfarande med båda mina värdföräldrar är helt sålda på det. Andi har värsta planerna varje gång hon äter dem, att hon ska "amerikanisera" dem o typ äta dem med nutella o banan o massa socker, eller typ hälla på chokladsirap på dem. Fast jag håller fortfarande fast vid att jordgubbssylt o stekt korv till är den bästa varianten :P 

Hela helgen är ganska uppbokad. Ikväll blir det troligtvis hejdåmiddag för Johanna som åker hem på måndag. Imorrn så ska jag o Melanie in till NYC om vädret tillåter o på kvällen så ska vi ut o dansa på latino dansklubben vi aldrig gick på förra helgen. O det blev verkligen inte inställt pågrund av att vi var för fulla eller nått, så som min kära mor tydligen trodde :P En av killarna fick förhinder så det var faktiskt därför vi avbokade sist. Alkoholen är det ganska ont om i mitt liv just nu så :P

O på söndag så blir det o kolla på nya Twilight filmen, New Moon. Så helgen ser jag verkligen framemot :)

Nu blir det gymmet! Så ha det så bra Sverige! 








Bakdag!

Igår så var barnens kusiner, Sammi och Rebecca här :) Så vi passade på att baka tillsammans när de både småpojkarna hade gått o lagt sig. Vi bakade först brownies, som tillslut blev i form av cupcakes. Eller, aaa.. bakade o bakade. Vi bakade på det amerikanska viset - alltså "add water and eggs" till en redan färdig kakmix :P O när jag sa att vi, i Sverige, vanligtvis bakar utan kakmix, så frågade Sammi helt förvirrad, men hur gör man då? :P

Efter att vi gjort våra otroligt goda brownies. Så tog vi oss an o göra en " Chocolate mousse torte", som var en chokladmouse tårta som jag o Andi hittat på ett kexpaket. Vi har velat göra den i flera dagar, då den verkligen ser sjukt god ut. Så nu när tjejerna var över passade vi på! O vi hade riktigt kul. O tårtan var lite mer avancerad, o lite mer så som vi i Sverige skulle ha bakat :P Tjejerna använde en elvisp för typ andra gången i sina liv, o var jättefascinerade. Första gången de använt en elvisp var när de för första gången gjorde "egen grädde", alltså bara vispade vanlig grädde, så som vi gör det hemma. Lite småkul, för de var verkligen inte vana vid o baka :P

Tårtan står just nu inne i kylskåpet, o vi har ännu inte testat den. Men den ser riktigt mumma ut ;) O om den inte smakar så super, som de ser ut o göra, så hade vi iaf en trevlig kväll. Så nu har jag lovat tjejerna att vi nästa gång ska baka något svenskt. Kanske blir det lussbullar eller pepparkakor, får se, men det vore kul o få göra det denna julen också, trots att man inte är hemma.

Bakbilder!

















Ordlista

Härom dagen började jag fundera på hur mycket min engelska förändrats under min tid här. Den lilla brittiska dialekt som jag haft innan, har nog mer eller mindre försvunnit. Men desto mer nya amerikanska ord har jag nog lärt mig. De flesta ord är självklart barnrelaterade ord och sådana ord man aldrig fick lära sig i skolan. O många av orden kan nog låta lite udda, det gjorde dem iaf för mig första gångerna jag hörde dem. Så jag tänkte faktiskt göra upp en liten "ordlista" på sådana ord som man kanske aldrig tänkt på o ord som faktiskt är ganska udda :P

Förlåt för eventuell felstavning!

Bib - Haklapp

Bee-Boo - Många barns, o i mitt fall, Camerons smeknamn för Belly button, alltså navel.

Zippy cup - Pipmugg för barn

Tusch/Tuschie - Enligt mig ett ganska töntigt namn för rumpa :P

Rubber - Jag kände att jag var tvungen att ta upp detta ordet efter en ganska roligt incident i förra veckan, haha. Rubber betyder suddigummi på brittiska. Men här så betyder det kondom :P Kan bli ganska roliga felsägningar på det kan jag lova ;)

Boo-Boo - Är vad barnen får när de slår sig. Kan vara knät som får a boo-boo , eller så är det ett blåmärke eller liknande.

Potty - Barns sätt o säga toalett, där man gör Peeps and Boops eller making pee-pees ;)

Hickie - Kunde jag förvisso innan jag kom hit, men det är ändå ett udda namn för sugmärke :P

Wounzy - Barnplagg, kommer knappt på vad det heter på svenska, men typ body :P

Onsdag - Bus

Idag har det blivit massa bus o lek med Cameron. Vi var först på morgonen på Gymboree, sen blev det att åka hem, äta lite lunch o sedan var vi ute o lekte i trädgården. Vi målade också, o så pysslade vi ihop en fin hatt till lillkillen. Superfin blev han, o jättestolt :P

Han har också börjat upptäcka att ordet "NO" är otroligt roligt o givande o säga... Herregud! Vi satt o kollade på filmklipp på datorn med Elmo. O jag försökte desperat hitta "rätt" filmklipp för allt var "noooo, noooo". Inget var till belåtenhet. Han har verkligen börjat bli så himla envis (börjar likna Shane mer o mer) Så ibland så ger han mig en riktigt utmaning. Men sen så är han också supersöt när han vet om att han gör något fel, eller rör något han inte får röra. För då hytter han med sitt lilla finger o säger, "no, no, noooo" :P

Just nu så sover hela gänget middag, men Blake borde vakna upp vilken minut som helst o då blir det "bottle bootcamp". Vi försöker få bebisen o ta minst en flaska med välling varje dag, så han snart inte kommer behöva bli ammad så mycket. Så det är mitt jobb att få honom att ta flaskan istället. Börjar gå riktigt bra faktiskt! Men han tar den bara från mig. Ger Andi honom flaskan så blir han skitarg för han vet ju om att han kan få nått så mycket bättre av henne :P

Dagens bilder :)


Cameron vattnar den redan döda tomatplantan :P






Vi leker kurragömma o Cameron "gömmer sig".

Hide and Seek har på senaste tiden blivit en av barnens favoritlekar. O Shane ber mig ofta räkna på "mitt språk" som hon av någon lustig anledning kallar "sign language", alltså teckenspråk :P Ibland blir det också att jag sjunger på svenska, sådana låtar som hon kan på engelska. Lite små roligt, för hon ser så förundrad ut varje gång jag gör det :P


O så en sista bild på Camerons fina hatt!


Tisdag - Lite gott o blandat

Klockan är bara 13.04... men det känns som om den borde vara långt över 16.00. Kanske så går jag på Sverige tid idag? Känns nästan så iaf.

Har jobbat mer eller mindre hela förmiddagen, först nu så har jag fått lite ledigt. Imorse när jag vaknade så hade strömmen gått. Mindre roligt, men som tur var så skulle Shane o Cameron till dagmamman ändå, så jag fick bara ta hand om Blake i skummet. Så efter lite bus så åkte de två äldsta barnen iväg med min värdmamma till dagmamman, o jag tog hand om Blake under några timmar. Mysigt, men också väldigt jobbigt. För just idag hade han tydligen bestämt sig för o vara supertrött men ändå vägra o sova. Superkul! Men jag tog med honom ut i vagnen för en liten promenad, o så blev det matning, lite "pratande", vilket menas med att jag pratar för mig själv o Blake gurglar något tillbaka ;) O så tillslut så lyckades jag få honom o somna! Super. Han borde väl dock vakna upp igen snart, så då blir det att jobba igen :)

Tänkte antingen åka till gymmet för o ta en simtur eller så blir det en runda till biblioteket i eftermiddag. Får se, kanske så hinner jag med båda, innan de två små vilddjuren kommer tillbaka hem ;)

BTW. Vädret är helt underbart! De senaste dagarna så har det varit solsken o temperaturer upp mot 20 grader. Helt otroligt! Kan inte fatta att det är november, o så möter man folk som går i T-shirt utomhus. Helt sjukt, försök slå det kalla Sverige om ni kan ;)

Måndag - Inläggs beställning

På begäran av min kompis Jasmin, så ska jag idag visa vad jag har på mig och visa några av mina shoppinginköp som gjorts de senaste veckorna. Andra "coola" bloggare (eller vad man nu ska kalla dem) hade säkert lagt upp en snygg bild "på "dagens outfit" som hade föreställt det senaste modet. Min dagens outfit, är långt ifrån de senaste modet, utan det är mer "vad som låg framme idag" med till hörande "au pair associarer".

Dagens outfit




Mjukisbyxor, med intorkat snor som min ettåring trevligt kletade dit imorse. Nike
Kofta med bebisspya på axeln, Vero Moda
Boxarlinne från Vero Moda
Cupcake strumpor från Bex o Topshop


O här kommer några av de inköp som gjorts på senaste tiden:


Ny skjorta, nya stövlar o mössa :)


Klänning och en ny tubtop :)

Sen har det blivit ett antal andra inköp o lite julklappar, men det får ni inte se ;)




Söndag - All time low

Gårdagskvällen blev supertrevlig :) Var ute o åt middag med Meike o Melanie och en av Melanies kompisar från college. O på restaurangen, jobbade två killar som gick i samma klass som Melanie så jag fick träffa dem också. Mycket trevligt :) Så efter att vi ätit en mycket god middag var tanken att vi skulle ut o dansa hela gänget! Superkul o vi såg alla framemot att gå till en latino dansclub, som en av killarna varit på tidigare. Men tyvärr så hände det lite saker under kvällen som gjorde att vi fick ställa in vår dansrunda. Men nästa helg, då ni, då ska vi dit! Ska blir riktigt kul.

Jag o Meike har även planer på att gå på en konsert i New York City i början av december! Så pepp! Jag har länge velat se All Time Low, som jag lyssnat på nu i lite över ett år. Så när jag såg att de skulle komma hit, tillsammans med tre andra (lite mer okända, men ändå riktigt bra band) så kände jag bara att jag måste gå! Så nu har jag övertalat Meike o hänga med, o vi får kanske med oss någon mer. Hoppas hoppas! Vore så himla kul o få se dem.


Lördag - Morgonmänniskor

Jag är just nu hemma hos Meike, o strax sa ska vi ut o äta med nagra kompisar som Melanie träffat genom sin klass. Ska bli trevligt :)

Idag blev det en laaaang sovmorgon. Blev ganska sent igar kvall sa jag kom inte upp förran 11 tiden, o klockan hann bli 12 innan jag kom upp till familjen. O bada mina värdföräldrar log lite o skrattade lite at att jag nu fick äta frukost/lunch eller vad det nu blev. Amerikaner är vanligtvis ganska mogonpigga faktiskt. Mina värdföräldrar är alltid uppe runt 6, o da tränar de gärna, eller aker o ta en simtur pa gymmet. Man kan även se pa aerobics o spinning schemat som de har pa gymmet att amerikaner är mer morgonmänniskor än kvällsmänniskor. Första passet pa morgonen börjar 05.45 (!!!) orka, säger jag bara. Sen är de flesta passen mellan 6 och 11 pa förmiddagen. Sedan finns det inget under dagen, utan bara ett eller tva pass runt 6 pa kvällen. Asdaligt om ni fragar mig, för hemma sa tränar alla eftet klockan 16 typ, o de bästa passen är alltid runt 7 tiden pa kvällen. Här finns det inga pass sa sent. Utan man maste helt enkelt vara "amerikan" o ga upp tidigt :P

Fredag - Familjemedlem

Flera gånger idag har jag försökt börja skriva dagens inlägg. Men på nått sätt så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Dagen i säg har varit ganska långtråkig. Det blir lätt så när jag bara har hand om bebisen o inte kan komma ut ur huset eller göra nått särskilt. Så idag har det blivit mest data o TV-tittande mellan matningar o försök till att hålla Blake på bra humör.

Men det går otroligt bra o ha hand om bebisen. Var ju trots allt lite orolig för det i början. Men min värdmamma har börjat skämta om att han tycker om mig mer än henne numera. O att det är jag som är "pappan" istället för Curt då Blake är så mycket lugnare hos mig. Lite småkul :P Men det känns skönt o veta att man känner sig uppskattad, (o inte bara från bebisen) utan att hela familjen uppskattar att man är här, o gör det jobb man gör. Min värdmamma brukar alltid få förfrågningar från andra hur det är o ha en au pair, o hon har berättat att hon alltid säger hur bra det är, o hur mycket jag underlättar för henne. Så det känns super att hon kan vara så ärlig o berätta för mig, o att hon faktiskt uppskattar det jag gör :) Även folk runt omkring, så som släktingar, kompisar till familjen m.m. har påpekat o sagt hur mycket de ser mig som en "Sawin", som en familjemedlem. O det säger min värdmamma också, så det känns super bra :) Andi börjar snarare bli mer orolig för hur barnen kommer ta det när jag åker härifrån. För eftersom de är så små, så har de redan glömt hur det var innan jag kom hit. För dem så har ju "Ihii" alltid bott i källaren o alltid funnits där. Att behöva säga hejdå till dem o berätta att jag inte ska ta hand om dom mer kommer inte bli en rolig upplevelse, uscha!

Nu ikväll så kommer lite kompisar över för o kolla på lite film o bara ta det lugnt :) Helgen är inte direkt planerad, men det blir troligtvis lite shopping imorrn. Hade väldigt gärna åkt in till New York, men ovädret som har varit idag ska tydligen fortsätta, så får det nog bli en annan dag.


Torsdag - Egen dag

Idag har jag jobbat så mycket! Eller inte. Jag jobbade en timme på morgonen för o sedan vara ledig hela dagen :P Så himla skönt!

Torsdagar har de senaste veckorna varit "min dag". Andi har tagit med barnen till farmorn, o varit där hela dagen så jag har fått vara själv hemma. Vanligtvis så hänger jag också på, då det brukar vara ganska trevligt. Men de senaste tre veckorna har jag stannat hemma av olika anledningar, och så även idag. O gud vad skönt det är o få ha lite tid för sig själv!
 
Så när barnen o Andi åkt iväg vid 8-tiden idag så gick jag tillbaka o la mig i sängen. Sov till tio o kände mig riktigt utvilad för första gången på väldigt länge. Åkte iväg till gymmet o gick på ett nytt pass. Var väl helt okej, om man bortser från ledaren. Hon var en sån där typisk instruktör man ser på TV, ni vet. Hon hade ett snyggt påklistrat leende under hela passet, o självklart såg det aldrig ut som om hon tyckte det var jobbigt (vi andra dog mer eller mindre). O så gjorde hon små härliga uttrop som "Wihhoo! Oh come on girls! You can do it, just one more time! And up and sssquuuueese" Så himla hemskt.

Efter mitt inte så lyckade besök på gymmet åkte jag hem, fixade lite lunch o satt sedan o pratade med lite folk hemifrån. Blev o göra lite tvätt o plocka iordning i barnens rum, o jag hann även prata lite med Philip.

Nu i eftermiddags så åkte jag tillbaka till colleget. Fick prata med en jättetrevlig lärare som hjälpte mig, o som kunde rekommendera vad jag skulle läsa o inte läsa. Kursen som jag tänkt ta, Reading and writing, var tydligen inte alls bra, utan mer en förberedelse på att kunna skriva rapporter o annat till andra "riktiga" kurser. Så istället så kommer jag nu ta en english grammar class, o det känns jättebra, för det är just grammatiken som jag är dålig på. Sen så kommer jag även ta en kurs för just den läraren jag pratade med :P Hon hade en kurs där alla läser samma bok, o sedan så har man diskussioner o annat om boken o liknande ämnen varje vecka. Lät jättebra, o hon var supertrevlig, så det blir nog bra o ha henne som lärare. Hon berättade även att hon har elever som kommer ta denna kursen igen (fast med annan bok) trots att de redan haft den en gång innan. Så det lät ju lovande :) Det är så jäkla dyrt bara! Två lektioner, för över 800 dollar... alltså runt 5600. O det värsta är väl att jag måste betala 300 dollar av dem själv, mindre kul (o då är inte ens böcker m.m. inräknade) Usch!

Nu blir det o kolla på Greys Anatomy o sedan Project Runway! Puss o kram!


En liten pojk vid namn Cameron

Jag måste bara få berätta lite om hur underbart härlig min lille ettåring Cameron är. Jag fattar verkligen inte hur jag ska kunna lämna honom (o mina andra två sötnosar) när jag måste åka här ifrån.

Varje gång Cameron får se mig, det spelar ingen roll om det är på morgonen, när jag hämtar honom hos dagmamman eller bara när jag kommer in i samma rum som honom, så ropar han "Ihiiii" o skiner upp som en liten sol. Vanligtvis så springer han fram till mig, gör sitt ursöta lilla Cameron leende o fnissar lite, så där bara som han kan. Han är verkligen sockersöt när han gör det, o det värmer upp hela mig.

I förra veckan så hade han åkt i bilen med min värdmamma, o då hade han fått syn på en annan jeep, en liknande som jag kör. O tydligen så hade han börjat peka som en galning, o sagt "Ihii", "Ihii" tusen gånger om. Min värdmamma Andi hade försökt o förklara att det inte var jag som var i den jeepen, utan att det bara var en annan bil. Men Cameron hade bara fortsatt att ropa mitt namn, o peka. Tillslut hade han börjat gråta hysteriskt för att han inte fick komma till sin "Ihii". Stackars liten, men lite sött var det allt.

Varje gång när han vaknar på morgonen, så har Andi berättat att han frågar efter mig. Det är jag o "blowern", som är lövblåsaren som min värdpappa har (Cameron är sjukt fascinerad av denna maskin) som han frågar efter :P Lite småkul att man är på samma nivå som ett trädgårdsredskap, men men :P Efterlängtad verkar man ju vara iaf.

Han kan säga BIL på svenska, hur coolt är inte det ;)

Cameron är supersöt tillsammans med lillebror Blake. Han vill ständigt ha koll på var han är för någonstans, o han vill ofta gå fram o peta, krama, pussa o bara gosa med honom. O på nått konstigt sätt så gillar han också att peta lillebror i ögonen eller i öronen :P

Anledningen till att jag började skriva detta var att Cameron ikväll ville att jag o ingen annan skulle natta honom. Mamma Andi var hemma, men det dög tydligen inte idag, utan det var Ihii som skulle läsa godnattsagan o sätta på pyjamasen. Så självklart så får jag natta det lille charmtrollet, o vi har en jättemysig stund. Det blev o läsa lite böcker o sjunga lite godnattvisor (trollmor är en favvis) i gungstolen innan det blev dags o sova. Supermysigt, o det gjorde min kväll ;)

Nu blir det sängen även för mig! Godnatt!


Onsdag - En tysk/engelsk/svensk

Jag har precis kommit hem från min o några tjejkompisars "ice cream wednesday". Det finns ett helt underbart glasställe här i närheten, så där träffas vi några stycken varje onsdag kväll numera. Inte världens nyttigaste rutin kanske, men desto godare är den ;)

Har haft en allmänt bra o mysig dag idag. Började med de vanliga rutinerna på morgonen, sen åkte jag o Cameron till gymboree, jag hade sedan hand om Blake i några timmar, hann åka iväg till poolen för en lång simtur o även träffa lite kompisar. Härligt härligt.

Pratade med min underbara Bex också idag. Var väl inte den roligaste anledningen till samtalet, men det var härligt o få prata med henne ordentligt igen. Är trots internet o webcam aldrig samma sak som o prata över telefon. Saknar henne verkligen nått otroligt. Hon påpekade också att min svenska lät annorlunda, haha. Har verkligen inte nån aning om varför :O Har kanske lyckats få till nån ny dialekt, med blandning av kompisars dialekter, engelska o engelska med tyskbrytning, vad vet jag :P Men det var lite kul att hon påpekade det.






Tisdag - Söt morgon

Klockan är nu halv elva på förmiddagen här i Jersey, o jag är nu ledig en liten stund. Morgonen var riktigt lyckad o var barnen supersöta! Jag började vid 7 idag, så det blev att göra iordning barnen o fixa frukost. I vanliga fall är det alltid lite kaos, jag menar vad kan man egentligen förvänta sig med tre småbarn o för mycket sockerflingor. Men idag så var det en sån där supermysig o härlig morgon :) Efter att vi ätit frukost, blev det o leka häst! O ni kan kanske själva lista ut vem som var hästen, haha. Tror inte jag behöver åka till gymmet idag, det räcker med att ha sprungit runt med två små busungar på ryggen tusen varv runt soffan i vardagsrummet. Det är motion det med, o fan vad jobbigt det var :P Men kul hade vi. Andi spelade in allt på video, så jag ska se om jag kan lägga upp videon till er senare.

Efter att barnen åkt iväg till dagmamman som de ska vara hos idag, så blev det att ta hand om lille baby Blake. O även han var på ett strålande humör idag, så himla söt! Det märks verkligen att han börjar bli större (hela 2 månader, tiden går fort) o han är så mycket mer med nu. Idag så låg han i mitt knä o bara pratade, gurrglade o skrattade så som jag aldrig sett honom skratta förrut. Supersött!


En helgalen Blake ;)


Måndag - College

Idag tänkte jag att jag skulle ta tag i mina collegeplaner! Så Emelie var duktig o åkte iväg till det stora colleget som ligger några minuter från där jag bor. Virrade runt lite först på det gigantiska campuset men hittade tillslut till registration kontoret. Trodde att det skulle ta en halv timme max, o fylla i lite papper, fråga lite frågor och slutligen bestämma vilken kurs jag skulle ta. Men nej nej, jag var där i nästan tre timmar! Skickades fram o tillbaka på skolan, lämna papper på alla möjliga ställen, sen fick jag även göra ett stort engelska test. Var samma stuk som det är på nationella proven, o jag fick även skriva en mindre uppsats... aldrig hade jag trott att det skulle vara så svårt att anmäla sig för en ynka liten kurs - o då fick jag inte ens skriva upp mig på den kursen jag vill gå! Jag var där i nästan 3 timmar, men ändå måste jag tillbaka! Var superförvirrad efter att jag hade gjort engelska testet. Fick bra resultat på alla delar utom på uppsatsen som hade kunnat ha gått lite bättre, då jag fick 4 av 6 poäng. Så om jag vill nu kan jag ta en vanlig "engelska som ett andra språk"-kurs, som jag hade tänkt. Men det visade sig nu att de creditsen inte räknas! Så jag kan ta en kurs, men den kommer troligtvis inte godkännas som min "au pair kurs".

Så nu måste jag troligtvis gå tillbaka o göra om uppsatsen, för o visa att jag kan alla advancerade delarna, o att jag inte behöver gå "engelska 2". Om jag klarar uppsatsen, får jag välja mellan några få vanliga kurser, där ibland fotokursen. Men om jag vill kan jag göra ytterligare test, som de vanliga studenterna gör, ett engelsk test o ett matte test. O klarar jag det får jag ta vilken kurs jag vill. SUPERFÖRVIRRANDE!

Hoppas att min värdmamma kan hjälpa mig med allt imorrn, för just nu är jag bara vimsig, förvirrad o trött på allt...

Gleegalning

Sitter just nu o pratar med Jessika, o vi började prata om tvserien, Glee, som snart kommer till Sverige. Jag följer den som en galning här, o kollar numera på en maaassa klipp på Youtube :P O detta klipp är från ett avsnitt som var för nån vecka sen, o jag skrattade så jag höll på att dö. Det är självklart roligare om man ser hela avsnittet, men detta klipp är så klockrent! Kolla in här:




Söndag - Love in the air

Efter en lång dag med shopping o lite mer shopping, så har jag nu kopplat av med lite "ensam mamma söker". Så himla gulligt program! Blev helt bubblig o glad över finalprogrammet som var idag :P 

Men uuuusch vad jag saknar Philip nu! Inge kul med distansförhållande kan jag lova, fy bubblan! Men jag hoppas på att min lille knasboll kommer o hälsa på mig snart. Vi har pratat om några helger i slutet på november/början av december. Så hoppas verkligen att det kan bli av! Saknar honom något otroligt.

Imorrn är det tillbaka till jobb o barn igen som gäller. Ska tydligen vara underbart väder imorrn med, så hoppas på att jag kommer kunna ta med Blake ut på nån liten promenad eller nått imorrn. Det är verkligen en helt annan höst här än vad det är hemma, för bara 2 veckor sedan hade vi 20 grader. O idag har det varit runt 16, o imorrn har de lovat även högre temperaturer. Helt galet! Det är den 8 november o man möter folk som går i T-shirt utomhus. Försök slå det kalla Sverige om ni kan! :P

(Hahaha, underbart Frida, jag lovar att "lämna in" min bildanalys o mina bilder vecka 50. Så det är bäst för dig sen att jag får bra betyg :P)

Skridskoåkningen i fredags!








Till pappa!

Idag vill jag ge en massa kramar till min underbara pappa! Saknar dig något otroligt dady. Hoppas att mina syskon har hittat på nått för dig idag (eller gett dig de traditionella trisslotterna). Älskar dig!



Lördag - Vem orkar bryr sig?

Idag blev det en heldag med tjejorna! Matlagning o filmtittande hemma hos Melanie o en hel del shopping. Shoppade väl inte särskilt mycket, men ett par härliga mjukisbyxor blev det iaf.

Man klär verkligen ner sig som au pair kan jag lova. Under veckorna ser man ut som ett vrak, haha. Jag bryr mig verkligen inte alls om hur jag ser ut längre. Jag lever i mjukisbyxor, är alltid osminkad o har vanligtvis håret uppsatt i någon slarvig knut. O för er som känner mig, så vet ni att detta är en ganska ovanlig "vardagsutstyrsel" för mig. I skolan var jag alltid sminkad, hade aldrig mjukisbyxor in public och några av mina klasskompisar kände inte ens igen mig när jag för första gången gick med uppsatt hår i skolan. Men numera orkar jag verkligen inte bry mig, iaf inte under veckorna då man för det mesta spenderar sin tid med barnen (o så länge som jag kan leka häst så bryr de sig inte om jag har klänning eller gårdagens t-shirt). Men på helgerna, då ni, då lever vi små au pairer upp igen ;) Då åker jeansen på för första gången, o kanske så festar vi till det lite, o faktiskt borstar håret på morgonen :P Usch, vad hemskt det låter, men det är nog tyvärr sanningen... :P

Nu blir det sängen, o imorrn bitti så lovar jag o lägga upp bilderna ifrån gårdagens skridskoåkning :)

O tack Frida för fototipset! Tror faktiskt jag ska börja ta tag o "fota min känslor om livet här". Superbra tjejen ;)

Fredag - Skridskoåkning

Först o främst vill jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterat tidigare idag. Men de senaste dagarna har jag inte alls haft lust att skriva, o därför så drar jag ut på bloggande till sista stund på dagen :P Astråkigt jag vet, o jag vet också att mamma med flera blir helt galna om jag inte uppdaterar ;) Mest skriver jag ju här på bloggen för min egen skull, men självklart också så att ni alla hemma i Sverige ska få lite uppdatering på vad som händer o sker. Så jag lovar att försöka bli bättre! O om det är nått särskilt ni vill att jag ska skriva om, säg bara till :)

Idag har dessvärre varit en jäkligt tråkig dag... usräkta svordomen, men jag har knappt kommit ut ur huset. Jag har mer eller mindre bara suttit inne i väntan på att bebisen antingen ska vakna, eller somna om... Kollat en hel del på TV, städat o bara varit allmänt uttråkad, usch o fy! Satt o kollade på säkert 5 avsnitt av "fullt hus", haha. Ni vet den gamla 90-tals serien där systrarna Olsen spelade sin första roll som lilla söta, Michelle. Jag har seriöst inget liv, jag vet :P

Så därför ska det bli ganska skönt nu att åka över till Melanie för lite sällskap. O sen senare ikväll så ska vi tillsammans med några andra tjejkompisar åka skridskor! Ska bli riktigt kul. Jag suger rent ut sagt på att åka skridskor, men det skiter jag i idag :P

Imorrn så blir det shopping (wiiiee)! Måste ju börja inhandla julklapparna ;)


Fullt hus, kommer ihåg hur jag o bror alltid kollade på det när vi kom hem efter skolan på eftermiddagarna. Den o Fresh Prince in Bel Air hörde till favvisserierna på den tiden :P 

Torsdag - Familjeprat

Har precis pratat med familjen där hemma :D Alltid lika kul, o denna gång så kom moster o kusinerna över och sa hej också i camen. Även mormor o morfar stack in huvudena o gav mig lite uppdateringar om lilla Rockneby :) Så supermysigt att få prata med dem allihopa. O man märker verkligen att man saknar dem, men det är så himla smidigt att Skype finns. Utan det så vet jag inte hur vi hade klarat oss :P Ändå så pratar vi inte så himla ofta över internet, blir nån gång varannan vecka, eller så. Men familjen får ju sin uppdatering här, på bloggen. Så det gör att vi håller kontakten väldigt bra iaf. O mamma o pappa skriver alltid nått mail då o då, så det är jätteskönt. Tror faktiskt jag fått ännu mer hemlängtan om jag pratade med dem varje dag.

Är ledig mer eller mindre hela dagen idag, superskönt! Så snart ska jag palla mig till gymmet för lite "body pump". Måste verkligen ta mig dit, har blivit lite för mycket halloween godis de senaste dagarna nämligen :P Inte bra!

Onsdag - Fotopanik!

Jag har en sådan längtan idag av att ta kort! O inte vilka kort som helst, utan jag vill ha ett stort "uppdrag", ett tema, ett behov att ta riktigt bra o välplanerade kort. Jag vill inte bara ta kort på "dagens outfit" eller "det här är min frukost" utan jag vill ta fotografier. På gymnasiet så fick vi alltid teman som vi skulle fota på fotolektionerna, o jag saknar faktiskt att ha ett mål med mina bilder. För numera blir det mer spontanbilder på barnen, eller på kompisar man umgås med eller på någon känd byggnad. Men jag vill ha en modell, typ älskade syster som alltid ställer upp när jag är på fotohumör, o så vill jag spendera flera timmar bakom kameran, o efteråt känna att, "fan jag är ju faktiskt bra på det här".

Så idag, när jag var ledig under några timmar gick jag ut med min lille systemkamera för o ta lite bilder. Men usch vad tråkigt det va! Hade ingen inspiration, inget mål och ingenting som fanns runt omkring mig kändes värt att minnas med en bild. Så himla tråkigt... Så jag undrar nu om ni har några bra tips! Ge mig ett fototema! Eller är det nått här som ni vill se hur det ser ut! Det kan vara allt från, "hur ser ditt rum ut" till "ta ett fototema med känslan lycka".

Okej, det här verkar säkert konstigt, men jag är desperat. Jag behöver inspiration o jag känner ett panikbehov av att sitta o "brainstorma" fram ett gäng potenitiella bilder. Visst jag skulle kunna försöka ta lite extra bra bilder med barnen, men varje gång man ber Shane le fint, så flinar hon så att det ser ut som hon plågas, hahah. O varje gång man tar fram kameran i närheten av Cameron, så attackerar han den o vill bara hjälpa till o klicka på knappen... så det går inte alltid så bra :P 

Under Saras o min photosession, med temat "Sommar".


Tisdag - TV-show

Idag var jag på TV-showen Rachael Ray i New York! Det var riktigt kul faktiskt. O det var helt klart en ny upplevelse att få sitta med i publiken på en av USA:s största dayshow :) Det var också kul o få se hur det verkligen fungerar bakom kamrorna, o hur de jobbar fram programmet. De hade exempelvis en sån där snurrande scen, lite småkul :P

Racheal Ray själv var verkligen helt underbar. Jag hade väl inte direkt någon tidigare uppfattning om henne, men hon var hur naturlig som helst framför kameran, o skrattade o var jättego när kameran var avstängd också. För jämfört exempelvis med Martha Stewart (som min värdmormor och min värdfarmor som jag var med, hade varit på tidigare) så var Rachael raka motsatsen. För tydligen så ska Martha vara en rikigt bitch under inspelningen :P

Varje dag så spelar de in olika delar av flera program. Så idag var vi med i hela tre olika program, så vi fick inte se en hel inspelning av ett program. Så vi fick istället se två omgångar då Racheal lagade lite god thanksgivingmat, när hon inledde ett program, när hon hade besök av nån "förhållande-proffs-snubbe" och två par och så hade de också en frågeomgång då några ur publiken fick ställa frågor till Rachael. O vi fick alla "snack of the day" som var några mumsiga chokladmuffins ;)

Mellan inspelningarna så hade de en kille, som var stand up komiker egentligen, som underhöll o höll publiken på bra humör. Han frågade publiken var alla var ifrån, så då ropade folk ut att de var från, Jersey, New York, Pennsylvania m.m.... o så ropade jag Sweden, haha... O efter det så var killen på mig som ett plåster! Hahah... varje gång han sa nått så drog han in att det var från Sverige, ett konstigt svenskt påhittat ord, eller så drev han bara med mig :P Så himla kul, men också något pinsamt :P



De tog faktiskt en bild på oss allihopa! Så denna bild finns nu på Facebook, så det finns bildbevis trots att jag knappt syns (ni hittar säkert inte ens pilen jag snitsigt målade dit, haha) Världens sämsta kvalite på kortet också, men men :P

 


Måndag - Update

Idag har det varit en lugn arbetsdag. Tagit hand om bebisen, tvättat, städat och även handlat massa mat, så nu är vi redo för veckan :)

Hade tänkt o dra en vända till gymmet nu, men det blir nog en promenad (eller en tupplur) istället. Börjar känna mig lite halv krasslig, inge kul... Förhoppningsvis leder det väl inte till nått värre, för jag orkar verkligen inte vara sjuk just nu. O med allt snack om svininfluensan så blir jag nojjig för minsta lilla nysning. Men just nu känns det mer som om kroppen försöker "strida mot" någon förkylning. Men aa... förhoppningsvis mår jag bättre efter en liten promenix :)

Ikväll blir det även en runda till Starbucks då vi har au pair möte ikväll med vår kontaktperson. Förhoppningsvis kommer det mycket folk, o kanske stöter man på några nya ansikten :)

Imorrn så ska jag in till New York o kolla på Rachael Ray Show. Ser verkligen framemot det :) Tyvärr får man inte ta med sig kamera in på inspelningsområdet, så ni får tyvärr inga bilder. Men förhoppningsvis kommer jag kunna säga vilken utav avsnitten vi är med i sedan :)


Jag o lille bollen Blake som efter mycket vaggande, äntligen somnade :)


Söndag - Halloween

Här kommer helgens uppdatering! Så varning för ett nytt långt inlägg (förlåt) men halloween har varit riktigt kul o allt möjligt har hänt!

Collegefesten i fredags var kul, men det kändes lite som om jag var på ett mellanstadie disco, haha. Festen hölls i skolans cafeteria, o när vi kom dit satt det typ tre lärare utanför o "hälsade oss välkomna", kändes ganska töntigt :P En av kvinnorna tyckte jag var jättesöt i min lilla klänning, o frågade glatt, "did your momie take a lot of pictures of you?!". Hahaha... kände mig som 5 år igen :P Men vi tjejer hade en trevlig kväll med mycket dans, trots att det inte var särskilt mycket folk och en ganska lam fest :P


Jag, Melanie, Simone och Meike inför collegefesten :)




Igår så bar det in till New York, o jag o tre andra kompisar peppade starkt inför kvällens halloween party på the Trump Tower. Vi åkte in mot Time Square för o möta upp Sanna och hennes syster Fia i våra mycket fina halloween kostymer. Har nog aldrig kännt mig så uttittad som jag kände mig då. Herregud, vad många det var som kollade på oss när vi gick fram på gatan! Folk visslade, vände sig om, bilar tutade, flera personer skrek efter oss och jääättemånga tog kort på oss. Helt galet! Vi är nog med i ett 30-tal fotoalbum nu, haha. Flera personer gick fram till oss o frågade om de fick ta kort tillsammans med oss. O när de gjorde det, kom det säkert fram ytterligare tio personer som passade på att ta kort när vi ändå posade. Folk smygfotade när vi stod vid trafikljusen, bad oss va med på kort tillsammans med deras barn o nån gammal gubbe haffade oss inne på Mcdonalds o tog kort, haha. Helt galet var det iaf :P

Vi var först ute o åt på en supermysig restaurang som hade servitriser som showade o sjöng. Vi skulle sedan ha åkt till den stora halloween paraden, men klockan blev lite för mycket, o regnet öste ner utanför så vi hamnade på mcdonalds istället i väntan på att festen skulle börja. Men när vi väl kom till festen, så kom vi inte in... så jäkla surt. Vi hade biljetter o allt, men ägaren till klubben stod utanför o kollade stenhårt om alla var över 21. Så vi hamnade på en fest hemma hos ett gäng svenskar i en liten lägenhet istället. Det var riktigt kul, o det kändes bara så coolt att ett gäng ungdomar från hela sverige samlats för ett halloween party mitt i centrala new york! Helt sjukt egentligen, men det var riktigt kul.

Hela gänget, som nu bestod av säkert 25 svenskar, gick sedan tillbaka till the Trump Tower för o försöka komma in på klubben igen, o denna gången gick det! Så vi var där o dansade o hade det kul ett bra tag, innan kvällen tyvärr fick lite snabbt slut, men det är sånt som händer. Men vi hade en väldigt bra kväll! 

Här kommer bildbevisen!


Hela gänget på restaurangen Stardust :) 

 
Två av servitriserna som sjöng o uppträdde 

 

 

















Systrarna Batgirl o Taxidriver ;)




Fia, Johanna, Sanna, Klara och Anna :)


O så den lille nyckelpigan ;)


På den svenska hemmafesten






Det svenska gänget! Sen så mötte vi ytterligare kanske tio svenskar under kvällen :P O tre av oss var från Kalmar, helt sjukt!




Oh så blev det lite dagen efter frukost i New York :) Mys mys!


O även då lyckades vi springa på två svenskar, haha...


Bilder!

Här kommer bilderna från trunk or treat!




Sjöjungfrun Shane o kusin Rebecca som Alice i underlandet


Här på parkeringen hade massa föräldrar parkerat sina bilar o pyntat sina bakluckor för alla barnen :)


Trick or treat!


Kusin Sammi med några av sina klasskompisar :)






Min värdpappa o bebis Blake :)


Min lille skunk var mycket upptagen med sina fruitsnacks ^^


Klubban tillhörde också favoriterna :P