Lördag - Bacation

Bacation, or VACATION. Bacation är nämligen Shanes ord för semester o idag var hon superuppspelt. För idag var det dags att åka till strandhuset i Cape May. Jag o Andi väckte barnen redan vid 6 imorse för att vi skulle kunna komma iväg så tidigt som möjligt o undvika all semestertrafik. Vi hade lånat Andis brors bil, en Suburban (storlek gigantisk) för att få rum med all packning inför veckan. Men när vi hade fått in barnen o alla grejorna i bilen, så upptäcker vi att bilen startar inte... kul! Så det tog ytterligare en timme innan vi lyckades komma iväg. Efter lite panik, en något putt Andi o efter att barnen lekt av sig lite bar det iväg!

Eftersom det tar ett tag att åka ner till Cape May, som ligger södra New Jersey så hade vi bestämt att vi skulle gå på "Story Book Land" med barnen. Det var en jättemysig park o perfekt för barnen. De hade verkligen jätteroligt. Shane vågade åka allting o vi hade en jättemysig eftermiddag. Så vi spenderade några timmar där innan vi begav oss mot strandhuset.

Men nu är vi här!!! O det är så fint! Huset som vi alla bor i (farmor o farfar, min värdfamilj på 4 personer, Curts yngsta syster o hennes kompis, gammelfarmor, faster o hennes familj på 4 personer, o ytterligare en syster till Curt med hennes man o två barn) är jättefint. O gigantiskt. Det är på hela fyra våningar, det finns till o med hiss (!!!) o ligger precis i närheten av stranden. Andi visade mig lite snabbt runt här o kvarteren är så underbara. Det är verkligen jättevackert o det finns några av de största hus jag någonsin har sett. Det ska även finnas en lång strandpromenad lite längre bort o ett mysigt kvarter med en massa butiker o annat. Ser framemot att kunna upptäcka allt de närmsta dagarna :)

Var nere på stranden nu ikväll efter middagen tillsammans med ena fastern o hennes familj o Shane. Tog lite bilder, så ni kan få en liten första insikt över hur det ser ut! :)
























(Dålig bild på huset, men det var ganska mörkt när jag kom tillbaka från stranden. Lovar bättre bilder senare)



Kommentarer
Jasmin

Ååå va härligt gums man blir verkligen aviiis på diiig :P Härligt med ett gäng och bara åka iväg de brukar vi göra i iran åxå :P runt 15 pers blir vi hehe så kände igen de lite granna när du beskrev de för vi har en villa vid staranden :) Njuuta bara här har de regnat en massa men de behövdes :P ta hand om diiig Pussss

2009-08-16 13:14:26
URL: http://misspersian.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0