Fredag - Resplaner

Jag o Meike har börjat smida på lite resplaner inför vår sista månad här i USA. Det är nämligen så att man får, om man vill, stanna i ytterligare en månad efter att man har jobbat klart för o resa runt o upptäcka lite mer :) Meike kom hit 3 veckor efter mig, men förhoppningsvis kommer vi kunna fixa så vi kan resa tillsammans ändå. Vi båda vill jättegärna se Californien, o funderar nu på att ta en adventure resa med TrekAmerica. Nån som vet nått om dom sen tidigare?

Med Trekamerica så får man resan bokad, så som flyg o de ordnar med alla transporter till o från resemålen. De fixar hostel/hotell för en bra peng eller så fixar de camping utrustning. Det ingår en guide, som tar en till alla platser som man bör besöka. Vissa inträden ingår och man åker med en grupp i åldrarna 18 och uppemot 30, på ungefär 10 personer. O trots att det är ett "bestämt" schema, så har man massa valmöjligheter o kan bestäma själv vad man vill se och vad man vill upptäcka.

Vi är jättesugna på att ta en resa på 7 dagar där vi kommer börja i SAN FRANCISCO! Vi spenderar en dag i SF, för att sedan övernatta o spendera dag 2 i Yosemite National Park, som tydligen ska vara väldigt coolt. Dag 3 och 4 kommer vi vara i LAS VEGAS (!!!) och där ingår blandannat en limousine tur i staden som har allt. Efter casinos o shower så blir det att åka för o se GRAND CANYON, något som jag absolut vill se! Sedan spenderas dag 6 vid Colorado River och Lake Havasu, så här blir det riktigt camping liv! Resan avslutas sedan i LOS ANGELES. Men vem säger att jag o Meike kommer stoppa där? ;) Om pengarna finns så blir det förhoppningsvis några extra dagar på stranden med hollowood kändisarna. Visst vore det coolt!

Deras hemsida: http://www.trekamerica.com/

Nån som vet nått om denna organisation? Eller har nått annat o tipsa om?


Kommentarer
mamma

Vilken härlig vecka med många sevärdheter det låter jättebra tycker jag.

2009-12-19 12:32:19

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0