Lördag - New York

Dagen idag började med Lucia brunch hemma hos min värdpappas föräldrar. Mycket mysigt och massa god mat. Men så mycket till lussefirande var det väl inte :P Men det var trevligt ändå, och lussebullarna uppskattades mycket.

Efter det så blev det att möta upp Melanie och Meike för o åka in till NYC! :D Vi åkte downtown och gick runt i chinatown, där jag faktiskt inte varit innan. Var väldigt speciellt, med små shoppar och gatuförsäljningar. Det märks också tydligt att chinatown är stället man ska besöka om man vill få tag på bra fakeväskor, kashmir sjalar och sovenirer. Känns onekligen lite skumt att folk kommer fram på gatan o frågar om man är intresserad av att köpa väskor, smycken eller andra märkes saker. Grejen är nämligen att om man vill göra riktigt bra köp i Chinatown så ska man helst få komma ut på lagret, för det är där de gömmer de riktigt bra sakerna. Det är också mer än okej att pruta, och alla köpslår som galningar här. Väldigt annorlunda mot upper Manhattan.

Vi gick även förbi Brooklyn Bridge igen, besökte Wall Street och såg Ground Zero, där World Trade Center stod. Vi gick också in i kyrkan som ligger precis vid Ground Zero, och det var faktskt jobbigare än vad jag någonsin trodde det skulle vara. De hade flera olika "minnes utställningar", om 9/11 och hela tragedin blev mer verklig på nått sätt.

Vi gick sedan till Rockafeller Center och såg den stora julgranen. Otroligt mycket folk, men det var också härlig julstämning :)

BILDER KOMMER!


Kommentarer
Frajda

Asså, hun'. Det ser illa ut för ditt slutbetyg i "Foto F" om inte en redovisning sker snart ;) <3<3<3<3

2009-12-13 20:54:11
URL: http://thelanderfrida.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0