Torsdag - Thanksgiving

Kom precis hem ifrån thanksgiving middagen hos min värdpappas föräldrar. O gud vad mätt jag är! Men gott var det :P O jag har haft en super trevlig första thanksgiving!

Idag på förmiddagen åkte jag o Shane iväg in till New York med några av släktingarna för o kolla på Thanksgiving paraden. Det var supermycket folk inne i stan (självklart) trots att klockan bara var 8 på morgonen. O lille Shane såg så liten o söt ut i sin rosa toppluva nedragen långt över öronen, kollandes upp mot alla höghusen o alla blinkande ljusen, med "baby Elmo" under armen. Verkligen liten flicka i stor stad. Hennes första kommentar när vi kommer ut på gatan var också helt priceless. YELLOW CAR, YELLOW CAR, YELLOW CAR!!! Hahaha... det är inte så lyckat o leka leken "gul bil" inne på manhattan kan jag lova. Lite för många taxibilar ;)

Vi gick allihopa till en av farbrödernas kontor, som ligger precis vid 6th avenue. Så vi hade superbra utsikt över paraden, på 8:e våningen, där vi satt i ett konferansrum med stora fönster. Perfekt :) Dock så blev det mest o se "rumporna o ryggarna" av de alla stora ballongerna de hade, o vi kunde ju inte direkt utskilja vilka olika kändisar som åkte med i paraden. Men det var coolt o få se alla olika kostymer, de gigantiska ballongerna o de olika vagnarna med olika figurer och teman.

Efter några timmar inne i NYC bar det hemåt igen och nu ikväll har vi ätit Thanksgiving dinner hemma hos min värdpappas föräldrar. Mycket trevligt sällskap och massa god mat. Perfekt var det helt enkelt! Mumsig kalkon, stuffing, sweetpotato, potatismos, massa olika pajer och cranberries o massa annat gott.

O här kommer massa bilder från dagen! :)








Massa folk!


Jag o Shane




Rummet vi var i. 

             


 
Candy turkey 


Kusinerna Abby och Isabel


Farmor Roni och mormor Barbara fixade allt i köket :)


Cameron och gammelmormor Helen


Morgan och Blake

 
Dinner time!

 

Happy Thanksgiving!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0