Ändrade fredagsplaner

Efter att jag haft en ganska jobbig eftermiddag med mycket hemlängtan o mycket tråkigt jobb... så kändes det skönt att veta att fredagskvällen var planerad. Dock så blev det väl inte riktigt som vi tänkt oss, men kvällen blev helt okej ändå :)

En av de svenska tjejerna Louise, åker hem snart. Så vi andra hade planerat att ha en liten "avskedskväll" med henne innan hon åker tillbaka till Sverige. Vi hade planerat att "kidnappa" Louise, för att dra med henne ut, först för att bowla o äta middag, för att sedan dra in till New York o festa. Vi hade planerat allt, vi skulle säga till hennes värdföräldrar att hon var tvungen att jobba på fredagskvällen, så att hon skulle vara hemma, o sedan skulle vi lämna ett brev till henne där det stod vad hon behövde packa för kvällen - trots att hon inte visste vad hon skulle. Sedan skulle vi dyka upp utklädda till bovar, haha. O ta med henne ut.  

Vår lilla överraskning gick väl dock inte riktigt som vi tänkt oss, o det fick bli lite ändrade planer. Det blev tillslut inget New York, utan det blev istället bara en trevlig o rolig bowling runda, o allt för mycket mat på ett supergott kinaställe i närheten. Så trots att det inte blev någon utgång, så hade jag iaf en trevlig kväll! :) Så nu blir det sängen, o imorrn bitti ska jag, Sanna o Johanna till gymmet o träna igen. Duktiga små flickor är vi allt ibland ;)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0