Söndag - Så här dagen efter

Gårdagen var verkligen så himla lyckad! Jersey City under dagen med Meike, superfin utsikt över New York i Liberty State park o sedan shopping. Solen sken o allt var verkligen super mys!




På kvällen mötte vi upp två killkompisar som tog oss till en hooka bar. O det var verkligen en upplevelse :P Men gud vad trevligt! En hooka bar är nämligen en bar, där man istället för o ta en öl eller två, röker vattenpipa! Vid varje bord finns tre eller fler vattenpipor, o på menyn finns det inga flottiga pommes, utan massa olika smaker man kan röka. Fanns verkligen hur mycket som helst o välja på, så himla coolt! Vi valde iaf ut två olika smaker, varav en smakade typ som gummibjörnar :P  

Vi var på hooka baren ett bra tag innan vi åkte till ett houseparty, men vi stannade inte där så länge då vi kände oss inte riktigt hemma med detta gäng. Utan vi hamnade istället hemma hos en av killarna o kollade på skräckfilm :P O fy fan vad läskig den var. Abnormal Activity tror jag den hette, o den var inspelad som en egen homevideo, om ett par som blir hemsökta av en demon/ande. Den var verkligen läskig då allting är verklighetsbaserat. Men alla som är intresserad av det "övernaturliga" eller kanske väldigt skeptisk till det, bör definitivt se den.

Nu ska jag ut i solen igen!





Ellis Island och Frihetsgudinnan. Det var här alla emigranter gick i land när de först kom till USA.












An apple by the Big Apple ;)








Kommentarer
frajda

Paranormal activity ;) Och JA den är vidrig. Jag såg den själv en fredagnatt. Inte att rekomendera......

2010-03-21 19:52:17
URL: http://thelanderfrida.blogg.se/
Jasmin

ÅÅh riktigt fina bilder :D Vilken babe du är gums, njuut av de underbara vädret ;) Vi hade 9 plus grader i går och jag va lycklig men nu är snön tillbaka igen :( Miss u <3

2010-03-21 21:57:57
URL: http://misspersian.blogg.se/
Katrin!

Så härligt det ser ut :) vi ta och ses snart igen :) kan ju alltid träffas en heldag i new york :)

2010-03-22 02:21:40
URL: http://katrinhultman.blogg.se/
rebecka

Ni har ju sommar ffs. Här tar jag på mig: strumpor

, dubbbla ullsockor, tights, långkalsonger, mjukisbyxor, linne, dubbla tröjor, ullkofta, jacka, mössa, vantar och halsduk när vi är ute med barnen (ca5timmar/dag). Herregud!

2010-03-22 19:39:16

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0