Måndag - No baby anymore

Precis nattat alla barnen, så nu är det väldigt tyst o lugnt här hemma :) Har haft alla barnen själv nu ikväll, något som inte händer allt för ofta, men det gick hur bra som helst.







Ni ska se hur stor min lilla baby Blake har blivit också. Han är ingen baby längre ;) Han har allra möjliga små saker för sig och han snappar upp ord och gester varje dag. Sedan han var ungefär 6 månader (är nästan 14 månader nu) så har vi lärt honom teckenspråk. Så himla smidigt då man kan förstå honom bra utan att han faktiskt kan prata :) Han kan "please", "thank you", "more", milk", "all done" och "please may I be excused" som vi använder efter att han har ätit. Men det sötaste är nog när han vill säga något, men ingen riktigt förstår honom, då viftar han som en lite galning och gör alla tecken samtidigt och hoppas att något ska vara rätt, haha.

Varje gång man ska ge honom mat så börjar han blåsa, (precis som vi gör på hans varma mat), men han har inte riktigt fattat att kall mat behöver man inte blåsa på :P Sedan så blåser han mer upp i luggen än framåt :P

Han kan säga "banan", som också är favoritmaten. Han älskar telefoner och nycklar. Varje gång han får tag på en mobil så tar han upp den mot örat (som han självklart missar) och säger "aaalo". O precis som sina syskon så har han börjat med att säga "Waaazzz uppp!?" :P

Han är världens sötaste när det kommer till att ge ut pussar o kramar. Han ger slängkyssar och springer ofta fram till en för att ge en stor blöt puss eller en stor kram. Idag exempelvis när Cameron vaknade upp efter sin tupplur så jagade Blake honom i jakt på att få kramar, då han tydligen saknat storebror väldigt mycket :)

Varje gång när han hör musik så börjar han rocka loss, haha. Det är verkligen så himla gulligt. Speciellt om han hör låter "Dynamite" så börjar han dansa som jag vet inte vad ;) Min sötis plutt!





Kommentarer
mama sweden

He is wonderful. How can you leave him. take him with you to sweden.

2010-11-02 16:45:58

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0