Fredag - West Side Story

Det blev inget New York idag heller. Adam är fortfarande krasslig men iaf på bättringsvägen. Så imorgon blir det New York igen! :) Vi ska först ta en runda runt downtown och sedan på kvällen så blir det broadway, wiiee! Lite ändrade planer dock, så ingen Phantom of the Opera men istället så blir det West Side Story som tydligen också ska vara bra :) Så dit ska vi imorrn tillsammans med Meike o Mario. Det blir väl också o möta upp Adams två kompisar som just nu är inne i NYC, så det ska bli kul o få se dom med :)






Nu ikväll blir det bio och den nya filmen om Facebook, "The Social Network". Den har fått massa bra recensioner så vi hoppas på det bästa. Men innan dess så blir det nog soffan. Jag ska försöka boka mina biljetter till Italien till nyår också. Något som inte har visat sig vara det lättaste. Så om det är någon som kan låna ut en soffa i Malmö för mig o sova på den 29 dec så får de gärna säga till :P


Kommentarer
Håkan

Kristin har ju en soffa som du säkert får låna. Men å andra sidan kanske hon är i Kalmar över julen. Men hör av dig om du vill ja ska kolla.

2010-10-15 22:29:26

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0